55

Black Metal

преди 1 година

А, ако ти, другарю Бойкикиев - или Пинокиев! - по някакъв невероятен начин успееш на следващите избори, България я чакат векове изостаналост!!! Ти, заедно с МалкиО ЖенералЪ, сте екстра сорт! А в комбинация с Владо Кузов/Панев, сте трио, далеч по-долно от това на Г.Е.Я, Бея и Злодея. Комунистически запъртЪк. Демонична България мирише, като развалено яйце -на сяра. А, там където има мирис на сяра, скоро е бил дяволът...

54

Анонимен

преди 1 година

Принципно България винаги е от грешната страна и после обикновено следва национална катастрофа. Сега сме подчинени на САЩ. Познайте какво ще стане.

53

Анонимен

преди 1 година

Най - вече той ще остане в забвение.

52

Ицее

преди 1 година

Ами ти като имаше перспектива, защо нищо не направи? ***

51

За 54

преди 1 година

30 години, от които ББ 12. В ЕС 15. Путин ви е виновен. А крадливите политици са от всички цветове. Менкат си ценности и толкоз. В резултат на което, стигнахме до цветовете на дъгата.

50

""

преди 1 година

Дръж Ристьо кокала не пущай.Друг път може и да нямаш тоя шанс.

49

Анонимен

преди 1 година

Путин е виновен за крадливите зависими политици. Путин е виновен че не ги изритаме. Путин е виновен че 30 год. едни и същи комунисти ни грабят и унищожават. Дали Путин ще спечели или не скоро ще има измитане на продажници из цяла Европа! Гладът и мизерията ще премажат всичко!

48

Твърдо съм убеден

преди 1 година

До обективен - ще те сгъне тебе! Събуди се от розовите комунистически сънища! Хранилката свърши! Няма рушка газчица, няма да има и "Урал" вече (много сяра в него бе!)! Той още влакове взривява!

47

Демократ

преди 1 година

Важно за ицето е , че се има с доган като остане извьн парламента ще доплува с лодката на росенец да се примоли доган да го приюти в - дпс

46

Анонимен

преди 1 година

А да питам за Гешев... Гешев не помага ли на Путин бе? Ако го обявите за руски шпионин няма ли да ви е по-лесно да го махнете? Или си имате нова дъвка - война, режим на Путин, прогнози, анализи, законопроекти /с една дума ангажименти към някой/.

45

Тенгри кан

преди 1 година

Сичката мара втаснала, на Путин са фраснала... Бойкикев, Бойкикев, празни са ви кратуните, но затова пък ви дрънкат муцуните... Твърде тежка боксова круша е Путин за нежните ти еврейски ръчички:))) А как са сбрахте един отбор само вие и Узунов, знаете:))) Милиционерска работа е вашата, но нал знаеш, гато Господ давал акъл на хората, милиционера носил фуражка;))))

44

Анонимен

преди 1 година

Референдум за излизане от НАТО!Тази прокраварска сбирщина от обратяги просто е излишна и напълно импотентна структура.

43

обективен

преди 1 година

Само Ристо не е разбрал ,че Путин няма как да не успее.Русия ще сгъне фашагите , а Ристо вече няма никакъв шанс да влезе в продажното НС.Целия български народ мрази бандеровците и техните краварски покровители.Само мазните политици като Ристо и Киро *** краварските задни части и се кланят на укрофашистите.Пфу.

42

11

преди 1 година

Тоя ***, вместо да дрънка за Путин, да вземе да изкъка нещо за маджото. Да си гледа айфона, че маджото ша звънне и ша му начупи кухата алчна кратyна.

41

Анонимен

преди 1 година

Путин се запути завинаги. Не само по-малка перспектива, а никаква. Но тоя заблуден народ може и дотам да го докара. Не е сефте!

40

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин успее, ще има седмици на руската кухня в Лидл, ако не се изнесат, разбира се, в знак на протест.

39

Анонимен

преди 1 година

Непрекъснатото плюене срещу Русия с или без причина е изключително вредно за нашата държава и най вече икономика,в последните 30 нито Путин,нито Русия унищожиха нашите предприятия и армия,нито пък те изгониха милионите българи в чужбина да бъдат евтина работна ръка... така че този господин да спре да говори глупости под давлението на своите господари..

38

Анонимен

преди 1 година

Ако България успее да се откъсне от путинска Русия,това ще е най голямата победа за България!

37

Перспективата

преди 1 година

Не може да бъде по-малко или повече. Май не ти е много ясно какво точно искаш да кажеш, освен да се докараш пред атлантическите си господари.

36

До 34

преди 1 година

Да бе, знаем, че си лягате и ставате с Русия в уста. Само дето реалността няма нищо общо с вашите обсесии. Я кажете, щом Путин бил дърпал конците на българските политици, защо влязохме в НАТО? Или може би това е някакъв негов КГБ-ейски план? Ставате нелепи в глупостите си. Сериозно. И за слепите е очевидно, че сме американска колония от 33 години.