95

От народа

преди 1 година

Не мога да разбера логиката на Христо Иванов!?!?!!! Какво общо има България с това, кой ще спечели войната!!! Що за тъпотия!!!! И този е в парламента! По- скоро ако запада спечели, визирам сащ, не ни чака нищо добро! Ще ни карат да спираме аецове, тецове, и още теми подобни!. Вместо ние да произваждвме и изнасяме, сега е обратното. не е ли абсурдно това - домати от Турция......това не се нарича демокрация, Нарича се геноцид. Русия ще спечели и ще настъпи мир. Така да бъде!

94

Кирчо

преди 1 година

Нищо прагматично и диалогично не се вижда от Демократична Б-ия *** карай

93

Анонимен

преди 1 година

Срам си за арода ....

92

абе

преди 1 година

тоз лешояд жив ли е още бе?

91

Астролог

преди 1 година

Споко! ПУТИН НЯМА ДА УСПЕЕ! ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН И ОСМИЯТ ЩЕ ПОДПИШЕ 1000 ГОД. МИР!!!

90

Анонимен

преди 1 година

Ристе е притеснен нещо - "Ако Путин успее ..." - Ще ти се наложи да станеш мияч на чинии в Америка драги , защото там няма да си депутат , а и менторите Ви ще Ви приберат окраденото , и в това можеш да си сигурен !

89

Анонимен

преди 1 година

Христо , когато Путин успее - да му мислите Вие !

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78 - Можеш и веднага да тръгнеш , че ни пречиш на развитието !!

87

Анонимен

преди 1 година

Наистина ли Христо Иванов е изпозвал тоя термин официално,който на бг си е звучи смешно и цинично?ДеПутиниЗаНацията?Голяма излагация.Не го ползвайте това официално,защото ще ви се смеят.На руски може да им звучи добре,на английски да кажем е добре,но на български си е виц.

86

Анонимен

преди 1 година

Като някой напише путинофил се скъсвам от смях...все го чета по друг начин и не го свързвам с Путин.

85

Анонимен

преди 1 година

"Затова депутинизацията е важна тема".Предлагам им да се депутконизират.Няма такава дума в българския език "депутинизация".Има на руски,което означава,че този Христо Иванов е таен русофил и използва руски термини.

84

Anonimen

преди 1 година

Освен с руското влияние, трябва вече да се говори и за белоруско влияние, неизвестно как и от къде се появиха в нашия парламент,толкова време след изборите?????

83

Анонимен

преди 1 година

Днес Христо Пинокиото и Гнома Атанасов са снимани в Драгалевци на сладкарница с Иван Костов. Бистри политиката с хора ограбили България. Паляячоо!

82

Анонимен

преди 1 година

Тоя Христо Иванов за каква депутконизация говори?Тоя нормален ли е?На жените какво ще им прави?

81

Anonimen

преди 1 година

Русия в Украйна е заплаха за бившите страни от СССР и източно европейските страни. Всички страни се борят срещу Русия. Съпротивата в БГ е най_слаба, защото сме в окупация от множество шпиони. Другите страни ги изгониха, но нашите официални лица се правят на глухи и слепи.

80

Анонимен

преди 1 година

Христо Бойкикев е внук на генерал от Червената армия. Бабата на Христо по майчина линия е рускиня. Дядото Недялко Бойкикев е бил руски агент. Убит е по време на Голямата чистка в Берлин..Майката на Христо Мария Бойкикева е родена в Москва. Пристига в България след смъртта на баща си и става член на БКП, а по-късно член на БСП. Заради десиденство е изгонена от партията. Много близка с Доган. Когато Доган беше в затвора Мария организираше протести в негова защита и много плака за чичо Меди.

79

Анонимен

преди 1 година

То вече ни депунитизираха бре! У нас *** вече са европейски, станаха кончитинки. Ако се разходите из София ще вивите толкова момчета с ***, че ще се убедите сами че нацията ни тотално е депутинизирана.

78

Анонимен

преди 1 година

Не знам за перспективите, ама гледам за 2-3 месеца добре си се развил около талията, както и доста други в НС

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 69.......Де да го вееше вятърът Ицо на бял кон! Вее го в продънена лодка, така ще си потъне, както дрънди простотии. Само празни приказки от празни глави.

76

Анонимен

преди 1 година

Що бре Ице, а ако не успее дали ще има повече перспективи? Какви например? Да ни казва германката как да си чистим историята си нон стоп? Или от САЩ не само да ни задължат, а направо да ни изнудят да махнем ветото за макетата. Какви са ни перспективите? Да имаме заплата 1500 лева и ток 1000 лв на месец? Яка перспектива, защо ли не я искам? Някой може ли да ми обясни психологическата ми негативна нагласа, а?