15

Анонимен

преди 1 година

Нищо градивно, само омраза се сее в този ес, искам да разясня една откровенна лъжа, която военолюбците, видиш ли щели да сме станали задунайска губерния. Русия сама ни развърза, сама ни подари свободата и на цяла източна европа, а предполагам че сме им били нужни само като буфер от бесните кучита, сещате се кои

14

Анонимен

преди 1 година

Трябва да изпитаме наглите нахалитети гола вода са мън мън мън мрън

13

Анонимен

преди 1 година

Ако Ристо успее, край с България.

12

Гнома дб

преди 1 година

На мен ми е най противен - атанасов от дб

11

Чудя се

преди 1 година

кой от двамата, Валерий Симеонов или този е Пи-противен?!

10

Защото...

преди 1 година

Ако Путин не успее пак същото и защо ли? Ами защото това е България и такива като тоя новоизлюпен и вече шкембелия са в Парламента.

9

Ало маджо

преди 1 година

Пинокио и гнома се пенявят усещат как на избори бьлгарите ще им покажат вратата на парламентаИма защо да се тревожат , маджо дали им е казал нещо по вьпроса

8

Въпроси към Буратино

преди 1 година

Какво сътворихте за народа от една година насам ? Какво построихте ? И сега по добре ли живеете от преди година ?

7

Истината

преди 1 година

Ако не бяхме в НАТО досега да сме станали Задунайска губерния с генерал-губернатор госпожа Мутрафонова. Нинова и Манолова щяха да и бъдат камериерки, Радев и Янев назначени за коняри или портиери а Костя Копейкин, като най-млад щеше да бъде фаворит на генерал-губернаторката и да се се грижи за развлеченията и.

6

Анонимен

преди 1 година

Айде отиде коня в рядката, щом и този шеф на кръжок ни обяснява нещата с Путин.В родината ни си смешен с такива приказки, а в Европа местата за кариера през русофобия са заети, а такива изсметкяри дори не сте трета резерва. Но надеждите умират последни, така че напъните по медии продължават. Обаче на публиката и писва, щото убим качество на живот. И ще не е добре работата за празнодумци по медии.

5

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия успее ще имаме по малко христивановци, imagine that, не е ли хубаво

4

Анонимен

преди 1 година

Русия е фашистка и терористчна държава, диктатура в която руснаците нямат право на собствено мнение и са държани като крепостни селяни от дикатора самодържец! Русия тероризира съседните си държави военно и икономически!

3

Анонимен

преди 1 година

Нама страшно Христо. Ако Путин успее, просто вие нсма да сте на власт, та ше се разберем с руснаците. Виж, ако бе успее, народът, заради недомислените ви и абсолютно глупави санкции ще обеднее.

2

Анонимен

преди 1 година

Зомбирани ***.

1

Анонимен

преди 1 година

Абре Ристе! Кво стана с Росенец бре? Изгонохте ли Доган от там? Нали затова те вкарахме в парламента? Или Росенец беше само прах в очите на избирателите?