263

293 от Ямб.ZV.църв.

преди 2 години

Ти още ли не си разбрал,че Русия има такива ресурси,които никъде другаде ги няма? Литий.....от това ти зависи батерията на I phone! ...И още много,но има ограничение тук за писане!

262

Анонимен

преди 2 години

Тя и сега Русия има голяма територия , но слабо населена и финансово не развита. На международната общност такива бели петна не са необходими .

261

Анонимен

преди 2 години

До291. Е ако Русия ще спечели и преднестровието и други територии...? . Как и с какъв ресурс ще ги управлява. В съвременния свят на свободни пазари, капитали, международни корпорации, частни земеделски стопанства и много други. Живота не е само военна култура и техника с " голяма бензиностанция"

260

Анонимен

преди 2 години

Украина ще изгони руснаците от всички свои територии и когато се превърне в истински силна и богата държава, руснаците от Крим ще се редят на опашка за работни визи там. Ако, разбира се, господарите в Кремъл им разрешат. Иначе - кримский голодомор и кримский Чикатило.

259

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До европеецДа се оставиш, доброволно, да бъдеш зомбиран е лично твое решение (което нямам намерение да оспорвам), но в никакъв случай не е признак за цивилизованост, за което претендираш !

258

288 от Ямб.църв

преди 2 години

Да,телевизията и другите масовки за ,за да идиотизираT населението!

257

Анонимен

преди 2 години

Русия ще спечели източната част на Украйна. Най-вероятно и Приднестровието. Интересно ми е какво ще се случи след това с държавата Украйна. Дали наистина поляците няма да предявят претенции за северна Украйна?

256

европеец

преди 2 години

До русский гнусен оккупант. Моето мнение има значение, защото е на цивилизован нормален човек и най-важното - не е само мое, а на милиони свести хора, за разлика от съветски олигоффрени като теб. А когато Финландия и Швеция са в НАТО ела пак да си чатим, ако не те е срам. А Ердоган ДГД.

255

Анонимен

преди 2 години

Имам доброто усещане, че първоначалния, първичен начин на възприемане на конфликта вече не е такъв фактор. Хората се опитват да мислят и да си отговорят на въпроса какво всъщност се случва. Съвет от мен - не гледайте новините по БТВ, НОВА и БНТ. Няма смисъл. Четете, търсете и се опитвайте да откриете информация сами. Телевизията е за о-д-иоти.

254

286 от Ямб.ZV.църв.

преди 2 години

Да, наистина....ако бях по- умен,нямаше да влизам в този сайт!

253

282 от Ямб.ZV .църв.

преди 2 години

Че те Турция и Гърция са в НАТО,обаче се бият от време на време!

252

империя на злото

преди 2 години

До 268. Няма аргументи ли? Ти добре ли си, май твоят интелект хич го няма. Колко суверенни държави пострадаха от агресията на Русия? Защо прилапа Приднестровието, защо нападна Грузия и им отне две области, защо заграби Крим и сега иска цяла Украйна, какво правеха в Сирия? Да те връщам ли и към Унгария 56, Чехословакия 68, Полша80, Афганистан 79-89. Стига ли ти? Щото има и още.

251

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До европеецТвоето мнение е без никакво значение! А какво го грее Ердоган по въпроса можеш да научиш лично от него!

250

До 279

преди 2 години

А замисляме ли се какво може да ни се случи, ако Турция излезе от НАТО? Или ни е най-важно на руснаците да им е зле? Малко мисъл няма да навреди. :)

249

280 от Ямб.ZV.църв.

преди 2 години

Ще си пиша както искам.Изпий няколко ракии и да те видя как ще пишеш...На български език ли ще се изпитваме,или ще си казваме истината? Истината е живото-важна за нас! ***....НИК!

248

Реалист

преди 2 години

Пу,тььо нещо много мек ми се струва. Не е като разни други кремълски креттени дето плашеха Финландия с ядрено оръжие. Нещо става.

247

Анонимен

преди 2 години

НАТО по-скоро ще се откаже от Турция, отколкото да не приеме Финландия и Швеция. Ако не ви е известно, НАТО означава СЕВЕРНО-АТЛАНТИЧЕСКИ ОТБРАНИТЕЛЕН ПАКТ, не ИЗТОЧНО-ОРИЕНТАЛСКИ. Ердоган и без това се пише приятел на Путин, поне нещата да застанат на мястото си и светът да знае, че Турция подкрепя руския агресор. И без това всички помним поразиите на турците в Кипър.

246

империя на злото

преди 2 години

Ааааа, грешка ли? Не, не е грешка, защото знаят какво се случи в Приднестровието, в Чечеия, в Грузия, в Крим и сега в Украйна.

245

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Финландците и шведите са интелигенти,но и в същото време-ограничени,след като не разбраха Русия какво цели.Познавам един датчанин,който беше тотално очуден,че майка ми и баща ми са слушали западни групи по времето на соца....СМЯТАЙТЕ КАК СА ИМ ПРОМИВАЛИ МОЗЪЦИТЕ ЗА НАС!

244

Гледна точка

преди 2 години

И що така много искат да влизат в НАТО пък никой в новия СССР?