303

Калеко Алеко

преди 2 години

Грешка и то голяма беше военното престъпление което се извършва от вампирясалият жужак в Украйна, след него путинова рассия ще стане още по-изолирана и заровена в окопа си като къртица ... Украйна показа на света как трябва да се говори с кремълски сатрапи военнопрестъпници ... изхода за Адолф путин е един, да заеме мястото си до мумията на ленин ... !!!

302

Анонимен

преди 2 години

Това лудо дрипаво джудже, не разбра ли, че той няма да определя как и по какъв начин да живеятхората по света....

301

Анонимен

преди 2 години

Ситното кагебистче да напуска сцената и да не раздава акъл на горди независими нации.

300

linx

преди 2 години

До Россия великодушнаНай голямата грешка на света сте вие и вашият луд Путин !! Но и това ще бъде поправено !!

299

Анонимен

преди 2 години

"представлявал грешка, тъй като нищо не заплашва сигурността на страната. Това заяви президентът на Русия Владимир Путин" Същия Сатрап обяви на 23.02, че няма никакво намерение да напада Украйна. НА 24.02 сутринта я нападна.

298

Европеец

преди 2 години

До 298. Да, европеец съм, личи си и се гордея с това. А всичката помия, която си написал, всъщност се отнася точно за такива като теб (и ония на изток от цивилизована Европа). Точно пък европейците да обвиняваш в налагане на мнение е най-голямата глу.пост.

297

Реалист

преди 2 години

Ами май финландците не са забравили вероломното нападение на СССР през 1939. Та нямало заплаха, а?

296

Анонимен

преди 2 години

Не путин решава съдбата на Финландия. Фините сами ще си решат какво искат- НАТО, СЕНТО или СЕАТО. Ако путин нападне свободна Финландия, ще яде папарлягата!

295

анонимен

преди 2 години

Руснаците,по точно техният управник,хотели как лучше,а получилось как всегда-через жопу.

294

Анонимен

преди 2 години

Сега какво ще прави путин? Ще "денацифицира" шведите и финландците ли? И те ли са "нацисти"? Ще си счупи главата все някога този нещастен фашист. Въпрос на време е.

293

Митев

преди 2 години

Тоя пак плаши и предупреждава суверенна независима държава с вярата,че тя ще постъпи както той , " властелинът на света " иска ?! Защо товарищите смятат,че само те имат пра во да определят кой с кого да бъде ?! Защо само те не забелязват как всички в Европа и други страни ги изоставиха и бягат от тяхната " правда ",от тяхното " прия телство " ?! За що не си зададат въпроса защо се получава така и защо никой не иска да им слугува ?! С разбиранията си потъпкаха достолепна и уважавана Русия в калта

292

Анонимен

преди 2 години

Путин споделил с Нинистьо свои "оценки за състоянието на преговорния процес между руски и украински представители, фактически замразен от Киев, който не проявява заинтересованост от сериозен и конструктивен диалог". -____- Тц, тц, тц! Лоши украинци уей, лоши! Никакъв интерес не проявили от Киев към конструктивните намерения на путин да изтрие Украйна от картата на света!

291

Мунчо

преди 2 години

Че кой вярва вече на фашисткото джудже?

290

rendeto

преди 2 години

щом тоя ***** е казал това, значи финландия е постъпила правилно

289

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 323 - когато в главата на един човек "Аз искам" стане равнозначно на "Ние искаме" - тогава е време за посещение при психиатър.

288

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 320 - да позная - това ти го казаха CNN, BBC, Отворено общество и американското посолство?

287

Анонимен

преди 2 години

Ние българите не желаем Русия да има такава голяма територия да живеят на широко. А ние ти на тесно.

286

грешка

преди 2 години

е да вярваш на Путин.. спомнете си дните преди войната Русия да нападне Украйна.

285

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 312 - ще си дойдем на думата, че всъщност става въпрос за алчност и ресурси, а не за нещо друго в русофобията. Въпросът е там, че никой не е назначил нито Европа нито САЩ за губернатор на света. Господ не е постановил, че деболо-гъзият американец например, може да извхърля на *** количество храна, докато други човешки същества гладуват до смърт. Каквато и да е Русия - ресурсите са си нейни - ако съседът ти има по-малък апартамент от теб, ок ли си да иска част от твоя?

284

Анонимен

преди 2 години

До 318. То и населението на Русия не иска Путин - диктатора. Но ги държи в страх. Не смеят да се изказват свободно , крият се