243

европеец

преди 2 години

До русккий оккупант. Ами хубав ник си си избрал. Обяснява защо искат да влязат в НАТО. А точката няма да я сложиш ти, защото ти си никой, оххлюв невзрачен. Ще видим дали Турция няма да си смени позицията.Тях пък какво ги бъркат Финландия и Швеция (не Норвегия) като са на майната си?

242

Сержант

преди 2 години

*** се наредиха ди краварите. Паднаха в очите на целият свят.

241

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Ердоган вчера заяви съвсем ясно - Турция няма да подкрепи кандидатурите на Норвегия и Финландия! Точка !

240

Боен поздрав

преди 2 години

На свободните и смели Харковчани, от българския народ.

239

До 266 до 264

преди 2 години

И какво, ако не беше Русия България нямаше да се развива ли? Със сигурност щеше да се развие повече и в по-добрата посока отколкото по комунистическо. И щеше да си има собствен АЕЦ и рафинерия, а не като сега да правите метани на някакви си, че ни били позволили да имаме ел. централа и рафинерия. Отврат!

238

11

преди 2 години

Айде сеа и финландците ще намажат от специалната военна олперация, кат не им увират главите ***.

237

Ако не беше Русия

преди 2 години

България щеше да има излаз на Бяло море.Македония, западните покрайнини до Ниш, североизточна Добруджа щяха да са български.България щеше да прави автомобили и самолети (както преди 9),а не колелета, както след девети.Златният резерв (на два пъти)и държавния архив нямаше да бъдат откраднати от братушките..

236

Анонимен

преди 2 години

Явно нивото на интелекта, рязко е паднало в България. Като чета коментарите, само една злоба срещу Русия, без аргументи.

235

Анонимен

преди 2 години

Френската маса на украинците, нещо се взела много насериозно, пяна ви излиза от устата. Украйна е causa perduta,не разбрахте ли? Колко и да се напъвате, най-много да напълните памперсите.

234

до 264

преди 2 години

Гърция, Германия и Франция не са България и не ме интересуват. Опитваш се да провокираш, но не ти се получава.

233

7777

преди 2 години

Тоя пък параноиден старец освен да заплашва друго не знае.Точно като видяха какво прави всички искат да се пазят от него.Тоя ще предизвика 3та световна само и само да си докаже, че някой искал да го напада.Вместо да си лекува параноята.И кога ще се смени тая система един човек да има такава власт?ЗАщо никой не го предложи това? Ами търпете си тоя дядка психясал като сте измисляли такива системи да управление!

232

До 260

преди 2 години

Тоест ти твърдиш, че Гърция, Германия, Франция сега нямат ток и рафинерии, щото не са били ортаци с руснаците ли? Айде няма нужда от евтини демагогии

231

Анонимен

преди 2 години

Кой пие повече и друса, руснаци или англичани?

230

Дядо от село

преди 2 години

Да разчиташ, че може да се вярва на Русия и Путин, трябва да си най големият наивник или ИД и от.Русия смята че нейният интерес стои над всичко и всеки трябва да се съобразява преди всичко с руския интерес и след това със собствения.Дори сега да няма намерение (или възможност) да нападне Финландия, след една година нищо не се знае..

229

Анонимен

преди 2 години

А какво е русофилистик?

228

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше Русия, то България нямаше да има АЕЦ-Козлодуй, Нефтозавод-Рафинерия. Та кой е национален предател??

227

Анонимен

преди 2 години

Що не изгледате Скот Ритър, да видите нещо по-различно, от пропагандата, на нашите платени медии.

226

Анонимен

преди 2 години

Русофилите и поддръжниците на Путин по-долу много добре показаха защо Финландия влиза в НАТО те вече си представят как руснаците ги прегазват или пускат в Хелзинки АБ. Без реална причина. А те са като Путин - мислят като него и той мисли като тях.

225

Анонимен

преди 2 години

Финландците казаха "да" на НАТО. Мнението на народа трябва да се уважава. Путин нали е "демократ" и с "референдуми" анексира окопирани територии. Защо заплашва, токът им спря. Истината е една на Путин не трябва да се вярва.

224

Анонимен

преди 2 години

Много, дребни душици пишат тук. Не запознати, за глобалната политика. Простено ви е, не виждате по-далече от нослето си. Има си интелектуалци, анализатори поне тях да бяхте ги слушали какво говорят. Независими при това, американци,французи дори украинци.