323

ХА ХА ХА

преди 1 година

тъй като нищо не заплашва сигурността на страната. Това заяви президентът на Русия Владимир Путин - ТОВА ВЕЧЕ ГО ЧУВАХМЕ ЗА УКРАЙНА! :)))

322

Фелдмаршал Менерхайм

преди 1 година

Много поздрави от Симо Хаюха, правнук на Симо Хаюха!

321

Молодец, Вова!

преди 1 година

Успя! Успя да пазшириш и укрепиш НАТО! Дори хиляда и кусур километра от собствената си граница осигури. На стотина километра от Питер ги покани! Да те питам, Вова, ти от КГБ ли си или от ЦРУ??? Леле колко си обратноостъъъър!!!!!! Завалията! И да решиш да бягаш - няма на къде.

320

Suomi

преди 1 година

Джyджu - блuжu ме oтзaдe !!!

319

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Реалист --- Точно така! Финландците са с акъла си. Това да не са българите дето не знаят на кой свят се намират и плодължават да цункат Бащицата Путангенс, който е ПЪТНИК със 100% увереност. Така или иначе той или ще умре от рак, или ще бъде отровен, гръмнат или екзекутиран, като Хрушчов.

318

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Аве, Джудже! Ти не виждаш ли, че си затънал в гюбре до шия и скоро ще ти трябва шнорхел да дишаш, ако въобще можеш да дишаш, а си тръгнал да причаш скудоумие. Така да си мяЗате с нашиьо Чорап, че од време на време си мисля, че сте бракя.

317

тя

преди 1 година

Тук пишат много прости и злобни хора !

316

тя

преди 1 година

Филандци ,защо си нарушавате спокойствието ?

315

тя

преди 1 година

Нека американците да ви зимат процент от ВП , та да ви е "по-дабре " !

314

Реалист

преди 1 година

"Нищо не заплашвало сигурността на страната" ??? А че някой вярва ли на Путин и Кремъл? Хилеха се най-нагло и заявяваха, че няма да нападат Украйна, а накрая и треснаха 200 хилядна войска от мародери! Най-добре си го каза финландския Премиер за причината за влизане в НАТО..."Путин да се погледне в огледалото"!

313

L.

преди 1 година

1. Финландския президент е звъннал на Путин и го е информирал за решението им. Путин се задавил.2. Путин казал, че ще има последствия. Ниисто казал: "Да, знаел, пак ще спирате ток и газ, живи и здравим, ние сме готови". И си го преместил в другия крачол.Разбира се, цитирайки руската пропагандна агенция ТАСС, това няма как да го видите там.

312

Истината

преди 1 година

Единствено гений като психопата Путин може да принуди държави като Финландия и Швеция, които бяха неутрални по време на Студената война днес да искат да станат членки на НАТО. Причините за това ги каза много ясно финландския президент:"Руснаците да се погледнат в огледалото!".

311

пияница мистик

преди 1 година

"Oтказът на Финландия от традиционната ѝ политика на военен неутралитет би представлявал грешка, тъй като нищо не заплашва сигурността на страната." === Айде бе Пyтаpaнкин? Вярно ли думаш? Направо ти повярвах като украинец, пред който се кълнеше че провеждаш военни учения и нямаш никакво намерение да ми нападнеш страната и да избиваш невинни цивилни, да изнасилваш и да крадеш перални и хладилници

310

Анонимен

преди 1 година

Грешка?! Грешка за Русия! Не и за финландците. Както му е казал финският премиер: Вие предизвикахте това, погледнете се в огледалото!

309

Анонимен

преди 1 година

Нима в други въоръжени конфликти е нямало цивилни жертви? Кхмерите в камбоджа((Кампучия) нима деляха жертвите на цивилни и военни? Нима британската империя е пощадила цивилните във всички нейни колонии? Не оправдавам цивилните жертви, но кажете ми вие, кое е по-голямо лицемерие?

308

Анонимен

преди 1 година

Картинката от много години е ясна. Русия не се разширява след 1990, но НАТО се правят на приятно разсеяни и след 30 години допълзяха до руските граници. А сега се правят на светци, че са миротворци. Нима някой си мисли, че това е почтена игра и нима някой вярва, че целта на НАТО не е да унищожи Русия? Всяко действие е резултат от друго предишно действие. Изведнъж развяха украински флагове, а довчера никой не знаеше къде е Украйна.

307

Анонимен

преди 1 година

Бурятите ще ги пратят в Петербург да пазят руските ***.

306

Анонимен

преди 1 година

Освободили сме Финландия на 3 март 1918 година. 104 години свобода от Руско робство.

305

путьо късия плаши

преди 1 година

гаргите, един завод не могат да превземат.

304

Това е начина!!!

преди 1 година

Трябва да се организират преговори на Путин(истинският!!!) със Зеленски,и там да бъдат ликвидирани физически и двамата!!!Нали ,знаете ,че има начин?!!! Това са гадове ,които не трябва да решават съдбата на милиарди хора на Земята!!!