9

Анонимен

преди 2 години

Българите са доказано робско племе и затова ще изчезнат скоро

8

Анонимен

преди 2 години

Българите са доказано про'сто племе и затова ще изчезнат скоро.

7

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че сте анти-раашисти, с 5 лв. бензин и спрян газ. :) За Македния никой не ви пита, ще слушате и ще изпълнявате заповедите отгоре.

6

Мугабе

преди 2 години

Аман от "експерти" на грантове... Щяла рсм да влезе в ЕС, в коя паралелна Вселена?!

5

Анонимен

преди 2 години

Колониалните държави нямат самостоятелна политика. Каквото кажат господарите, туй ще правим.

4

Анонимен

преди 2 години

Тъй като САЩ са наследници на динозаврите, нямат човешка достойна история, трябва и всички други нейни поропечни да се снишат по-низко от тревата. ЕС "в името на равноправието, толерантността и надмощието на личните права над колективните" също си кастрира миналото. Очакват от нас същото. И България започна да се движи по този път. Сега практически никой българин на около 30 г. въобще не е чувал за Георги Димитров, камо ли за това, че е първият успешен политик против Хитлер...

3

Анонимен

преди 2 години

Какъв зор имат всички да ни затрият. Гавра с народа.

2

Анонимен

преди 2 години

Ми да! То кога им е пукало за нас? Оная от немско ни го каза в прав текст, да сме си чистили историята! Какво да чистим бе? Ние мръсотия в историята си нямаме! Да си чистят мърсотийте от историята немците, имат доста за чистене. Държат се с нас все едно ние кандидатстваме за ЕС! Да не би ние да сме крали нещо, а? Но какво да очакваш от крадци, освен да подкрепят себеподобните си -крадци! ЕС и САЩ са крадци на средствата на народите, за това проявяват разбиране към крадците на история!

1

Анонимен

преди 2 години

крайно време е Македония да бъде част от единен и обединен ЕС, и руската агентура да се провали напълно;)