29

българин

преди 2 години

Всеки път Ви пиша едно и също...Ние сме независим и горд народ и затова, докато Путин не ни разреши няма да пуснем МАКЕДОНИЯ В ЕС. ЩОМ ТЕ СЕ СЪГЛАСЯТ С НАШЕТО ИСКАНЕ---ЩЕ ИЗМИСЛИМ НОВО ИСКАНЕ! доказателства: твърдяхме, че проблем е езика и историята-когато се разкри колко е слаба тази позиция, измислихме проблем с бг гражданите в Македония, сега искаме в тяхната Конституция. Нашите продажни политици действат в синхрон с македонските сръбскоруски продажници. А от всичко това народите ни страдат.

28

Кокито

преди 2 години

Отстояването на позицията за РСМ е националната кауза която ще реши проблемите на България. Както войнта в Украйна решава проблемите на руснаците.

27

Анонимен

преди 2 години

Киро ще се опита да направи нещо за да убеди САЩ за снисходителство,но това няма да помогне понеже има много признаци за нас които им подсказват какъв път поемаме.А той е от повече от 12 години и е в посока Путин.

26

Анонимен

преди 2 години

Руснаците, що ви трябваше да я правите тази македонска нация?

25

Анонимен

преди 2 години

За България има две основни възможности.Или вън от ЕС или да остане в ЕС.За да остане трябва да спре да защитава Руските интереси.Един от Руските интереси е Македония да не е в ЕС.С блокирането на Македония се дискредитира ЕС и се понижава рейтинга,изглежда смешен.Унгария е пътник,същото и с нас ще се случи.Датата е последния ден на Юни.Даже мисля ,че ние ще сме пръви в историята изключени от ЕС и НАТО,а Унгария ще си вземе поука.Там с масови протести може да се промеюят нещата.

24

Ай Сиктир

преди 2 години

Какъв натиск? Нали сме в НАТО и ЕС, защото те са демократични и зачитат желанията на своите членове... Ще ядем пак ху рка та накрая, ама такива като интервюирания со пол ще са се покрили в ку чия гз, както винаги...

23

долу ЕС

преди 2 години

когато някой те натисака има значение само какво може да ти направи! ще ни спрад 1 млрд евро годишно?!? че ние взехме заем повече само март и април! Искм да ни натиснат още, за да излезем от скапания ЕС

22

MR Buch

преди 2 години

Изтъргувайте го за влизане в ШЕНГЕН. Пуснете ги макетата в ЕС да ми се разкаже играта, те не знаят какъв ху9 е тоя ЕС, нека влезат ще им се разкаже играга, какво толкова ги спирате все едно е някакъв голям кеф тоя ЕС, всъщност е пълен ху9

21

Анонимен

преди 2 години

Вчера гледам българи ,ама те не са българи а продажници с украйнски знамена .Европа каква Европа тази която трае 500г за турското иго или тази сегашната ,която упражнява жив геноцид с българи ?ЕВропа е обединена господа и госпожи против България а факта заплата 4 100 евро средна заплата Германия в България 700 евро да не продължавам за пенсия и нататък ,че редове няма да стигнат .

20

Анонимен

преди 2 години

На никой не му пука, че Македония краде БГ история. Хич даже. Дори в Европа мислят, че това е различна нация, с различен език, която българите подтискат и не й дават възможност да съществува. Така ще бъде. Щом сте се хванали с ЕС, ще слушате каквото каже великият ЕС. Като ви кажат да признавате - ще признавате, като ви кажат, че македонския е отделен език - ще признавате и езика им, малцинствата им, всичко. Важни са парите, евро-фондовете, капитала, а не някаква си история. Нали тъй?! Ценности!

19

Анонимен

преди 2 години

Македония е същото, което е Украйна за Русия. Ксенофобия, квадратни националистически глави и искания до небето. Скоро ще бъде въоръжена и насъскана срещу нас. А ние - по ирония - ще сме на мястото на Русия тогава.

18

L.

преди 2 години

предлатам единственото условие РСМ да влезе в ЕС да е да си затвори атомната централа. Нямала? Ами да си построи и да я затвори после!

17

Анонимен

преди 2 години

Да опазим Македония докато влезе във Велика Сърбия

16

ЬЬЬ

преди 2 години

Ние не сме против членството на рсм в ЕС,а против това,че тя КРАДЕ ИСТОРИЯТА И КУЛТУРАТА НИ,ЧЕ ТЯ СИ СЛУЖИ С ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И ЧЕ БЪЛГАРИТЕ в рсм СА БЕЗ ПРАВА И СЕ ТРЕТИРАТ КАТО РОБИ и е крайно време натискът на САЩ и ЕС да се засилва,но към северомакедонците,защото в този си вид те нямат място в ЕС.

15

Анонимен

преди 2 години

Час по скоро предсрочни избори Корнело ти за какъв .ой подкрепяш това престъпно правителство. ВЪЗРАЖДАНЕ е спасението на България и излизане от фашисткия европейски съюз. За 32 години ни обезличиха и промиха мозъците на едно поколение хора какво още трябва да се случи, че да проумеем всичко което се случна в момента е пагубно за България. Вчера гледам ***.лоумници покрепящи Украйна която нито един път не се е сетила да ни поздрави за някакъв наш празник ама овцете солисарни с фашистите.

14

Анонимен

преди 2 години

И кво правим в ЕС и НАТО ?Продаваме ли си кво ?За кво сме там ?Пенсията е геноцид и заплата също .Видя се Европа и Америка в България за 31 г геноцид жив от 9 на 6 милиона всичко друго като коментар е излишно

13

Анонимен

преди 2 години

Вие как искате - хем да сте в ЕС, хем да се зъбите на Раша, хем някой да ви пита за Македония?! Ми то всичкото кеф не може на едно място бе! Щом искате да сте в ЕС, ще слушате чиновниците в Брюксел, ако ви кажат да признаете македонската нация - ще признавате, ще ви пукат ушите. Иначе санкции. Европа знае как да пляяска непослушните деца. :)

12

Анонимен

преди 2 години

Щом Москва е казала да не пускате Македония в ЕС значи няма да я пускате.Няма какво да умувате.

11

Христо Христов

преди 2 години

95% от българите гласуваха да слугуват на брюксел. Каквото каже брюксел - това ще става!

10

Gogo

преди 2 години

Трябва да издържим като гърците до край и да си отстояваме националния интерес! Ако ще и ЕС и щатите и целият свят да е срещу нас не трябва да се огъваме! Признаването на българско малцинство в рсм е капан! После ще искат ние да признаем македонско малцинство у нас и ще почнат териториалните им претенции към гоцеделчевско, банско и т.н. Щатите яко подкрепят турция, която иска да се свърже с албания по суша-през нашата територия! Турците от години поддържат тяхна войска в Албания!