69

Стамболов

преди 1 година

Определени политически фактори на РСМ търсят всякакви поводи и правят всичко възможно да саботират пътя на РСМ към ЕС. Българският премиер Кирил Петков бе пресрещнат на път за Битоля още в с. Кравари с предварително написани лозунги на омраза. И нека не се опитват да впрягат каруцата пред коня ! По времето на лидера на ВМРО Иван Михайлов т.е. между ПСВ и ВСВ в Македония не е постоела македонска нация и народност, посебни от българската. Самият той се определя като българин. Това не е нито лъжа, нито е провокация. Друг е въпросът, че той е идеолог на създаването на самостоятелна и независима ***

68

123

преди 1 година

Много просто: искат макета, добре. Но ние напускаме ЕУ.Краварите да си решават какво искат.И без това мнозинството от нас нищо хубаво не са видяли от евро д-женд-ърите.

67

Касио

преди 1 година

Що си мислите,че на някой му дреме за нас и за историята ни,ние сме на стратегическо място, най прекия път между изтока и запада,между Европа и Азия.Понеже сме бедни и гладни (а за това са виновни политиците ни) винаги ще бъдем васали на някоя от големите сили,много е важно да изберем правилната страна.Жалко, че не се е родил българския орбан!

66

Анонимен

преди 1 година

Това правителство продава България всеки ден,това не е моето правителство.Баш ме брига мене какво искат македонските,фащ и евроджендърите.Народ без история е като дърво без корен.

65

да не съм прав

преди 1 година

струва ми се скоро ще клекнем

64

Анонимен

преди 1 година

АМА МАХНЕТЕ КИРО БРЕ ! ИНАК НАТИСКА ЩЕ ПРОДЪЖИ ОТ БРАТЯТА КРАВАРИ, А ТОЯ КЛОУН ЩЕ РАЗПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ И ИМЕННО ТАМ ШЕ СЕ УКРИЕ ПОСЛЕ !

63

Анонимен

преди 1 година

Киро моста предаде България за жълти стотинки на краварите

62

Анонимен

преди 1 година

КЪДЕ Е РСМ, ЧЕ НЕЩО СТЕ СБЪРКАЛИ КРАСТАВИЦАТА??!!! А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО РСМ НАТИСКЪТ ЩЕ СЕ ЗАСИЛВА, А НИЕ ЩЕ СЕ ВТВЪРДЯВАМЕ, ДОКАТО *** ГЛАВИ В ЕВРОПА РАЗБЕРАТ, КАКВО Е ЕВРОПА НА СУВЕРЕННИТЕ НАЦИИ И ПРЕКРАТЯТ ЛИЦЕМЕРНИТЕ СИ НАПЪНИ!!!

61

ICo

преди 1 година

Хайде на протест! Вето до дупка за малката сърбия. Трябва да задържим само още 10-15 години. Тея *** са на 1-2 смяна на име от финално закриване на безсмислената им държава.

60

Анонимен

преди 1 година

не трябва да се отстъпва от истината и историята на България

59

Българин

преди 1 година

Нали сме в ЕС? Уж разправят как сме били едно семейство. Ако сме едно семейство и някой външен човек не те признава като народ и като нация, не трябва ли семейството да е на твоя страна и да принуди въпросния човек?

58

Димитров

преди 1 година

По всички новинарски сайтове, в коментарите ежедневно валят критики към управляващите. Читателите буквално заливат, като порой. Това е оптимистично, но дава ли основание, че от думи сме готови да преминем към дела. Т.е. искаме, но можем ли? Стиска ли ни? Утре в 18ч пред парламента, ще се разбере.

57

Me

преди 1 година

Пуснете ги Македонците, защо им причиняваме тази гадост? Естествено, че няма да ни харесват при това положение. Насила любов няма и няма да има. От Македония в ЕС ние само можем да спечелим!От Македония в ЕС, Русия само ще изгуби. Заради това, не им даваме да подадат молба даже.

56

L.

преди 1 година

Май дежурният минусослагач тук е излязал в обедна почивка. Гледам последните постове.

55

Анонимен

преди 1 година

какво получаваме от ЕС? 1. Възможност да ни експлоатират труда; 2. Възможност да получаваме дипломи за лаладжийски специалности (НЕ за инженерни, щот' в ЕС са гола вода)3. Заповеди как да си унищожим "всичко българско и родно"; 3. Масовизация на наркоманията (Ето за последната година е доказан скок в кокаина там); 4. Профанация на изкуството; 4. Налагане на ЧУЖД даже за ЕС език като официален, т.е. липса на всякакво достойнство...

54

Анонимен

преди 1 година

Това за спирането на еврофондовете е добрата стара песен. 1.На Полша също и казваха,че ще и спрат еврофондовете, даже я заплашиха с липаване на глас. Сега е възприемат като образец за западнязъм,2.Заплахи за спиране на еврофондове има непрекъснато и Унгария, и др, страни;3.Ние и досега не усвояваме отпуснати фодове поради липса на програми;4.Много ще е добре България да започне да НЕ разчита на еврофондове, а да си изгражда собствена икономика;5.Много дейсти по еврофондове са изкуствено оскъпени

53

Анонимен

преди 1 година

Исках да кажа Прокопиев.

52

Анонимен

преди 1 година

Тук е психиатричното отделение.

51

.

преди 1 година

Ами като правят посещения на запад вместо на изток ще има натиск!

50

Анонимен

преди 1 година

Рачков направи най-добре взе си цяло село, а аз не мога да платя само територията на предната ограда на стандартна селска къща. ;(