27

Анонимен

преди 2 години

От днес започват протести. Сега на шофьорите, после ще се включат и други. Гладни протести. Гьоков и Асен отлагат компенсирането на доходите и пенсиите. МРЗ я увеличиха само с 50 лв. и то 4 месеца по- късно. Пенсиите сега са същите както миналата година. Никакво преизчисление не е това. Сега пак дават обещания на пенсионерите, ама за октомври. Отлагат, отлагат, обещават, обещават...

26

Анонимен

преди 2 години

Минималната заплата трябва да стане 1000лв. Не е вярно че бизнеса не може да си го позволи. Трябва са излезем от клишето - най-бедни в ЕС.

25

рибока

преди 2 години

а не може ли да се вдига без да се вдига осигурителният доход за самоосигуряващите се 850 000?

24

Анонимен

преди 2 години

МРЗ трябваше да е 1000 лв, а минималната пенсия да е 450- 500 лв. И 10% към пенсиите не е скок, а е подигравка. Крият истинския процент на инфлация, за да не компенсират доходите. Добавката към пенсиите трябва да стане 100 лв. Гьоков да каже колко пъти увеличиха депутатските заплати и с по колко хиляди!

23

Анонимен

преди 2 години

Киро падне ли от власт и в Канада не мои се скри от тиквата заради ареста! Ще го намерят някъде забетониран по новата отсечка на магистралата

22

От Вселената

преди 2 години

До 18 Програмистки заплати... Какви програмисти са тия... какви пет лева? Те даже и да ги запиташ не знаят какво означава .... "ПРОГРАМИРАНЕ В МНЕМОНИК КОД" ? Плащат им за писане в съвремения КОД, ужким за програмиране наречен "ПРОПАГАНДА"!

21

Анонимен

преди 2 години

Жан Виденов пасти да яде!

20

Анонимен

преди 2 години

Нещастните Киро и Асан много бой ще ядат не вдигнат ли заплатите с 30% лятото! Пътници са!

19

До 18

преди 2 години

Кво са вече 5000 лв, та ми се хвалиш? Вчера съм дал 260 лв да си допълня резервоара с нафта

18

Царя е гол

преди 2 години

Щетите нанесени от управлението на ПП и Сие, тепърва ще се оценяват!

17

карачанаков

преди 2 години

">Генерал Шивиков: Хора, излизайте! Управляват ни предатели!,, И тези ли са предатели ве генералче,Борисов беше предател скача против него в помощ на оня с юмручето.Сега и тези малко му се опънаха и те предатели. Ама да ти кажа туй дето Вие с ограничените военни мозъчета и на Рундьо и на Стефчо и твоето мислите да се върне ЦОЦИализъма и пагоните си да изядеш няма как да стане.

16

От Вселената

преди 2 години

Българската история трябва да се чете с методите на криминалистиката, щото бъка от хермафродитни византийчета, дето замитата пакостите на бащите си още от византийското, османското и последното - Стефка "Се"ре" Сутрин Рано - СССР робство..

15

програмистки заплати

преди 2 години

програмистките заплати се вдигнаха много. Средно един програмист в София взима 5хил лева. Програмист с над 5год опит взима 7-8хил лева. Вижте обявите просто. Лудница е. На програмистите им е лесно.

14

Анонимен

преди 2 години

770 лв са 40 кила олио и 40 кила краставици и 40 к. млека. Тоест по 1 л таратор на ден! Незабавно промяната да се махат, да не ги изтрепа народа!!!!

13

Хан Аспарух

преди 2 години

Минималната заплата трябва да е 1770 лв.! И всяка година трябва да се увеличава поне с 200 лв.

12

Qanon

преди 2 години

Искам някои от много разбиращите, да живее със заплата 770 лева известно време и после да дойде да си говорим и да каже как е живота! Няма такова лицемерие! Питайте немските пенсионери как живеят с техните пенсии!

11

От Вселената

преди 2 години

До Всички Български Банкери!... Едно от най-леснодостъпните места, където ЛБ живее в естествени условия, е мястото, където левият женски крак преминава в десен. След като получи тази ценна информация сега лесно можеш да спретнеш още една правдоподобна хипотеза за откриването на технологията на Българското Кисело Мляко и продавано на световните пазари само със Златни Български Монети!

10

Анонимен

преди 2 години

Хората нямат вече средства даже за храна, а той се хвали. Некадърен министър, а нама и чест за да си подаде ще оставка.

9

Анонимен

преди 2 години

Русофилите да не се оплакват щото в Русия е 280лв.

8

Анонимен

преди 2 години

Коло мъдро .. ще се увеличат колкото реши народното събрание