47

От Вселената

преди 2 години

До 48... Виж колко си приличат думите Билионер, Милионер, Милиционер!!! Билионерите се страхуват от Средната класа Милионери и затова от Беднотията създават така наречените Милиционери, за да се борят срещу Милионериите - Творците .... но и затова с повишаване на ранга на Милиционерите беднотията се увеличава....

46

роми програмисти

преди 2 години

обучете ромите за програмисти и ще решите много проблеми на пазара на труда.

45

няма хора

преди 2 години

На пазара на труда няма хора и без това и това така или иначе вдига заплатите. Недостига на програмисти доведе то 6-7хил лева средна заплата при тях.

44

До 46

преди 2 години

Какви програмисти бе, вие добре ли сте? Прогресивно данъчно облагане има смисъл да се въвежда само за годишните доходи от 250 хил. лева нагоре. А доходите под 50 хил. годишно изобщо не трябва се облагат с данъци защото това е минималната заплата в развитите западни държави. Реално човек и с 10 хил. лева месечна заплата се води средна класа в България и няма да е честно да плаща същите данъци като милионерите.

43

Анонимен

преди 2 години

При такива високи заплати вече няма смисъл да се прави бизнес в България. На фона на цялата мизерия и неуредици, ниските разходи за труд и сравнително евтината ел. енергия и горива години наред бяха единственото конкретно предимство на България в ЕС. Сега с това постоянно повишаване на заплатите, горивата и ел. енергията вече просто няма смисъл да се прави бизнес тук. В Китай също се промениха условията и вече не е толкова изгодно колкото беше.

42

въпросът

преди 2 години

Въпросът е трябва ли прогресивно данъчно облагане? Програмистите ще бъдат най-тежко ударени защото имат най-големи заплати. От тук и въпроса справедливи ли са нетните възнаграждения на програмистите или са надценени?

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 Масово в провинцията се работи на МРЗ. Това със сивия сектор беше в строителството и транспорта. В провинцията масовата заплата е минимална за 10 часов раб. ден, 6 дена в седмицата.

40

Анонимен

преди 2 години

заплатата на тези у парламента трябва да е 2 мин заплати тогава т.е средната за страната тогава да видим дали ще искат да ч увеличат

39

От Вселената

преди 2 години

Ха...Ха...Ха... Дръжте ме!.... Жа падна от смях!.... Нали виждате какво програмират "Ч"У"К"У"Н"Д"У"Р"И"Т"Е" наречени програмисти със високи заплати знаещи езика на програмиране ПРОПАГАНДНА РЕКЛАМА.... Програмират така, че да не можеш да ги наречеш и да изпишеш българската дума - "Ч"У"К"У"Н"Д"У"Р"И".....!!!

38

рибока

преди 2 години

колкото повече се вдигат заплатите,толкова повече ще расте инфлацията.

37

Анонимен

преди 2 години

Поетапно трябва да се покачи минималната. Към днешен момент тя е инструмент на сивия сектор, защото реално никой не взима 710лв., освен някоя пенсионерка чистачка в училище в провинцията. Уж я взимат някакви си хорица, ама дефакто се осигуряват на нея, а останалото на ръка в плик. Дано поетапно я покачат, това значи изсветляване на сивата икономика и сериозни приходи за хазната. Неплащайки реалните си данъци, вредите само на себе си. Добре, че е ИТ секторът да издържа пенсионери, лекари, учители

36

Анонимен

преди 2 години

770 трябваше да е 2019г. Ама "бизнесът" ... пазите го да не избелее.

35

От Вселената

преди 2 години

Ехххх Пари!...Пари!....Пари!... на всеки "Ч"у"к"у"н"д"у"р", Главата му Ври само за Пари и как да си напълни колата с бензин за да се хвали.. Хей, Хей аз имам бензин!.. А нито един не се сеща да отиде да си КУПИ ЗЕМЯ - да от тая земя дето ни я откраднаха по времето на ТеКеЗеСеТо от СеСЕСеРето и да започне да я Оре, да засади Коноп, да направи фабрика за обработка на Коноп в пластмаса, дрехи, обувки, храна, лекарства за здраве....

34

Вьзмутен

преди 2 години

Дайте на гьоков минималната заплата да живее с нея при техните цени

33

Анонимен

преди 2 години

До програмистки заплати 18 Като стане въпрос за заплати и все програмистите изтъквате. Не всички работят програмисти. Има нужда и от други работници и специалисти. И те имат разходи, семейства и пр. Стига с тия програмисти!

32

ДДРОнег

преди 2 години

Кой би получил пенсия от 20 000 лв ?!

31

От Вселената

преди 2 години

Ехххх Пари!...Пари!....Пари!... на всеки ***, Главата му Ври само за Пари и как да си напълни колата с бензин за да се хвали.. Хей, Хей аз имам бензин!.. А нито един не се сеща да отиде да си КУПИ ЗЕМЯ - да от тая земя дето ни я откраднаха по времето на ТеКеЗеСеТо от СеСЕСеРето и да започне да я Оре, да засади Коноп, да направи фабрика за обработка на Коноп в пластмаса, дрехи, обувки, храна, лекарства за здраве....

30

Анонимен

преди 2 години

Закъсняхте, Гьоков. Тези неща се правят навреме, а не след дъжд качулка. В Гърция връщат на хората 60 % от разходите за ток и отделно за гориво. В др. страни сложиха таван на някои цени или въведоха др. мерки за облекчаване на хората. В Бг нищо не направиха цели 4 месеца. Това обещание за 10% към пенсиите и 770 лв. МРЗ е подигравка.

29

Анонимен

преди 2 години

Не са шофоьорите, а собствениците на транспортни фирми. Супер нагли са и факта че имат камиони не им дава право да блокират пътища. Провалиха опита да им увеличат тол таксите още по бойково време, а сега се отплащат като клатят това правителство.

28

Анонимен

преди 2 години

Минималната заплата трябва да е 1770 лева с тези цени!