87

Ггг

преди 1 година

Защо само минималната заплата в България трябва да се вдигнат моментално заплатите с 30процента,минималната трябва да е 1000 лева,инак няма спасение и неми се слушат глупостите на експертите не може може ,просто трябва точка по въпроса.

86

Бай Пеню

преди 1 година

До гостИ на ква заплата се осигуряват самоосигуряващите се? На минимална заплото и на 4 ч!Егати и златната кокошка!

85

Реалист

преди 1 година

Минималната работна заплата е за хора без образование и квалификация. След три месеца работодателя обучава и квалифицира работника и трябва да я вдигне с около 30%.Хора със средно специално и висше образование трябва да стартират със заплати около и над средната за страната и след повишаване на квалификацията отново да са с ръст на заплатата с 20-30%. В България тази теория не работи и се очаква след 5 години в България да останат около четири милиона, предимно пенсионери и ниско квалифицирани.

84

Анонимен

преди 1 година

Вместо да вдигат минималната работна заплата да хванат да намалят цените. С увеличаването на МРБ се вдигат и всички осигуровки и данъци, ако не някой не му е ясно.

83

Жиката

преди 1 година

Противоречията между трудът и капитала се изостря .

82

Бачо

преди 1 година

При минимална заплата 770 лв, получаваш чисто 578 лв!

81

Пешо

преди 1 година

Внимание пълно е с а нгло-саксонски продажни ***.

80

Жиката

преди 1 година

Опааа грешка 1300,-1400 .

79

извод

преди 1 година

Поздравления за пенсионерите. Ще получат поредното подаяние и обещание за актуализиране на пенсиите съобразно осигурителния доход, ама друг път.

78

Анонимен

преди 1 година

Гьоков трябва да взема тази заплата, както и това"правителство".Спориха половин година дали тази заплата да е 710, или720 лева!!! Това е абсурд!Ега ти европейската държава!Какво са 50 лева при тази инфлация?Пъкленият план върви.Никой няма да роди деца при такива заплати, винаги ще е роб на ипотеката, а пенсионерите - там е две в едно - хем ще ги уморят, хем стяхното унищожение ще погребат историята и истината за нея. Има приказка по повод ликвидацията на възрастните, но тя е за грамотните.

77

ГУГАЛО

преди 1 година

Браво ГЬОКОВ кой каже га они на. ЧАКА НИ ЖАН ВИДЕНОВО ВРЕМЕ

76

г

преди 1 година

Добре, че се откачихме от СИВ, че беше сиромашия до шия.Сега може да сме най-бедни, в ЕС, но живеем царски!

75

Иванко

преди 1 година

И кой да я плати тази заплата? На нискоквалифицираните давам минималната и пак едвам кретаме.

74

Бай Гроздан

преди 1 година

Според мен минималната заплата трябва да е наполовина на еврокомисарите,т.е. 30 000 евро на месец и всички ще сме солидарни със санкциите,дори и Путин ще го наричаме както казват еврокомисарите.

73

гост

преди 1 година

ИСКАТЕ УВЕЛИЧАВАНЕ НА МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА И УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПЕНСИИТЕ . ДОБРЕ , НО НЕ НА ГЪРБА НА МИЛИОН САМООСИГУРЯВАЩЕ СЕ . ТОВА СА ПОВЕЧЕ ОТ МИЛИОН , КОИТО ПЪЛНЯТ ХАЗНАТА С ДАНЪЦИ . УВЕЛИЧАВАНЕ НА МИНИМАЛНА РАБ. ЗАПЛАТА АВТОМАТИЧНО УВЕЛИЧАВАТ ДАНЪЦИТЕ НА САМООСИГУРЯВАЩИТЕ . УВЕЛИЧЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ , НО НАМАЛЕТЕ ДАНЪЦИТЕ ЗА ОСИГУРОВКИ . НА ПРАГА СТЕ ДА УБИЕТЕ КОКОШКАТА , КОЯТО ВИ ДАВА ЯЙЦА . НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ОСИГУРОВКИТЕ НА САМООСИГУРЯВАЩИТЕ НЕ МИНАВАТ ЗА РАЗХОД И СЕ ПЛАЩА ДВОЕН ДАН

72

стоян

преди 1 година

При сегашните цени минималната заплата трябва да е поне около 2500-3000 лв.Работещите-бедни българи са хиляди.

71

Бачо

преди 1 година

За да получиш 770 лв. минималната заплата трябва да е 963 лв! Не подвеждайте хората!

70

От Вселената

преди 1 година

А кой се подава отзад - ДПС и я опипва отпред БКП? Пътувала е дама ДСП - отзад - в пиратски параход на БСП - отпред - тя снежно бяла ДПС - отзад - и сочна като плод БКП - отпред.

69

От Вселената

преди 1 година

ДСП=БСП = БКП! "Преоблякъл се Илия, пак в тия!" За да има траен мир ДСП=БСП=БКП - в СИБИР!

68

Анонимен

преди 1 година

Вече и за немските пенсионери в България става скъпо!