67

От Вселената

преди 2 години

Не е така другари!... Не си играйте с езика на Вселената - Математиката! Ако един човек получава заплата 1 лев, а друг 6 милиона заплата, като разделиш тия 6 милиона на шест милиона живеещи в българия, пак се получава по 1 лев на всеки българин, .... но тука има едно Но!.. Тоя дет получава заплата 1 лев трябва да ускори бързината си на скорост равна на тоя който се движи със скорост 6 милиона и чак тогава може да има претенции, че е истински трудолюбив Бългрин, а не мързелан!

66

До 71

преди 2 години

Кокорчо как кой, нали ни вдигна на нас програмистите данъчния праг обаче забрави да вдигне максималната пенсия.

65

Напротив

преди 2 години

Минималната заплата трябва да бъде 3 000 лв ЧИСТО . А не някакви жалки 770 лв и то бруто от които чисти ще останат 600 лв

64

От Вселената

преди 2 години

Мисли на майка Тереса: Най - лесното нещо - да се заблудиш. Най-голямата загублуда - че друг е виновен за неуспеха ти. Най - трудното нещо - да постигнеш мечтите си. Най - непостижиното - да угодиш на всеки. Най - глупавото нещо - оправданието. Най голямата грешка - да паднеш духом. Най-голямото поражение - да паднеш без бой. Коренът на всички злини - егоизмът, Най -хубавото развлечемие - работата. Най - полезното нещо - опитът. Най- безполезното нещо - мързелът.Най - големият ти враг- ти самият

63

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

След като правителството ни обяви война,следва защита и контра -атака!

62

Аз промяната

преди 2 години

ГОЛЯЯМА ПРОМЯНАТА БКП НА БАНИЦАТА УКРАИНСКИ ДИПЛОМАТ РЪКОВОДИ ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ СЕ ПОДЧИНЯВА САБОТАЖИ НА ВСИЧКИ НИВА В БЪЛГАРИЯ ЕНЕРГЕТИКА ГАЗ ИКОНОМИКА А ОПРЕДЕЛЕНИ КРЪГОВЕ СТАНАХА НЕСМЕТНО БОГАТИ ИНФЛАЦИЯ ОГРОМНА НО НИ КАЗВАТ ЧЕ ОЩЕ ИДЕЛА Е СТИГА ВЕЧЕ ЮМРУКО КЪДЕ СИ ИЗЛЕЗ НАЛИ БЕШЕ С ВАС СЪМ ОСИГУРИ СИ ЛУКСОЗЕН ЖИВОТ БЕЗКРАЙ ОСТАВКА РАЗСЛЕДВАНЕ НА ЦЯЛАТА СБИРЩИНА ДОВЕЛА БЪЛГАРИЯ В ПРОПАСТТА

61

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Утре от 18 ч. Пред НС ...И само да вметна НС е строено върху еврейски гробища....

60

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

От утре ТИ Гьоков няма да си министър.

59

Бедняк

преди 2 години

аз ТРЯБВА да съм богаташ!

58

БРАВО

преди 2 години

ТАКА СЕ ПРАВИ. НА НАЙ УЯЗВИМИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА. БИБИТКО ЗА 10 ГОДИНИ ДОЛУ ГОРЕ ТОЛКОВА ГИ УВЕЛИЧИ. И ПЕНСИИ(ОСВЕН С ПАТРИОТИТЕ НА МИМ. ПЕНСИЯ КОЯТО СТИГНА ПЕНСИИТЕ НА РАБОТЕЩИ И ОСИГУРЯВАЛИ СЕ ЧЕСТНО) И МИН ЗАПЛАТА. ДАВАЙТЕ НА НАРОДА А НЕ НА ВАШИ ХОРА И ФИРМИ.

57

Ямболски цървул

преди 2 години

Гьоков,или Идиотов,минималната заплата трябва да е 1500 лв!

56

Анонимен

преди 2 години

Всеки един българин може да разчита на традиционната помощ от държавата, доказала ефективността си през последните 33 години! А именно комбинацията от три пръста с преобладаващ среден! Съжалявам, че не се евакуирах, докато бях млад. Не си струва да се мъчи човек да е българин!

55

Вьзмутен

преди 2 години

Геноцида на промяната е видимХляба гони-3 лв минималната трябва да е -1770 пропуснал е единицата

54

Анонимен

преди 2 години

Киро защо избяга да се куролира с Ленчето и да се среща с Херо Мустафа във ФАЩ понеже останалите му показах, че е господин никой. Гофрена не му ли е ясно, че най-прецаканите от кризата именно пенсионерите в момента умират на опашки за пенсии и цялата държава е блокирана от протеста на превозвачите?

53

Анонимен

преди 2 години

И докъде ще стигнат 770 лева бе, ИДИОТИН?

52

От Вселената

преди 2 години

Иванчо крачи по коридора в училище. Среща го директорът и пита "Защо не си в час Иванчо? И от кой час ди избягал?" А Иванчо отговорил: "Имаме час по Логика. Аз не издържах и "П"Р"Ъ"Д"Н"А"Х", а мен ме изгониха и те останаха да си го миришат".

51

Анонимен

преди 2 години

И пак на инвалидите ще посегнат- най- беззащитните и бедните. Орязване на ТЕЛК са подготвили. Тия "уредените" пак ще се "уредят", ударът ще е върху истинските инвалиди. истинските нуждаещи се. Антисоциална политика!

50

От Вселената

преди 2 години

Първите паднаха в кърви, последните станаха първи... Блазе на дедите ни от преди 1944г, че не видяха как ИДЕАЛИТЕ ни Български след умопобъркването от СеСеСеРето.... СРАМНО мряха...

49

ACAB

преди 2 години

Жан Виденов, ела да си прибереш версиите

48

Вьзмутен

преди 2 години

Ваксинирайте гьоков против ковид и му дайте минимална заплатаСьс здраве да има да харчи