158

Анонимен

преди 2 години

Бакдън да не се притеснява, че е на възраст човека, Путин ще се оправи някак си

157

До 174

преди 2 години

А ТИ НЕ КОМАНДВАЙ НА БОГ С КОГО ДА Е!! ЯСНО Е, ЧЕ СИ РУСНАК! БОГ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА! БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!

156

Анонимен

преди 2 години

Планът за света идва от Сащ .И нищо добре не ни очаква. Единствената надежда идва от Русия -за по-добър и справедлив свят.Трудно е .Един да се изправи срещу американските марионетки в Европа.Бог с нами !

155

Анонимен

преди 2 години

Помниме още Ковид - демонстациите от КОНВОЯ В КАНАДА И ПОСЛЕ САЩ.С войната в Украйна самият американски президент трябва да благодари ,защото щеше да бъде свален тогава още. Размина му се ,но следващият път ще бъде ,когато няма да има война ,но ще има следващият план на САЩ - пълно обедняване на света и световното господство към което се стреми Сащ ще си проличава от СТОТИЦИ КИЛОМЕНТРИ !

154

-

преди 2 години

"Играта" е много по-голяма! Залогът е брутален! Путин се бори за целия нормален свят, срещу глобалисти и нацисти! Русия ТРЯБВА да бъде подкрепена от нормалните хора!

153

irkd

преди 2 години

плана на мум.ията работи сега, но след изборите в сащ нещата в света ще се променят. Очаквам още скоро евро.ейските "лидери" да усетят дървото, да усетян любовта на сащ и да почнат да мислят рационално, а не подложнически към сащ. Надявам се да стане така, иначе европа нищо добро не я чака. А ония, шведите да си траят, щото мечката има 5000 ядрени ракети и за 2 дни може света да сринат!

152

Анонимен

преди 2 години

Еми да прати още милиарди оръжие като е притеснен, пък дано помогне.

151

Анонимен

преди 2 години

Изход скоро няма да има за самият Байдън.В момента го играе - насъсквай Европа срещу Русия" и да си оправи Сащ дълга ! Тази лицемерна игра рано или късно ще приключи.Бандюгата Байдн ЪНЯ ще бъде свален от самият американски народ с позор ,има време да се издъни ,защото всеки задкулисен план излиза наяве ...

150

irkd

преди 2 години

Е ТОВА Е ВЯРНОТО, но в западните и БГ пропагандни медии нищо не се чуваРазбра се, че Путин въобще не е искал да превземе Киев. Просто ги финтира. Мариупол самите азовци си го разрушиха. Кой ги кара да си слагат ракетните установки за залпов огън между сградите? Кой ги кара да гонят жителите и лекуващите се от жилища и болници и там да формират огневи точки? Защо нашите моряци бяха освободени след като руснаците завзеха Мариупол? Защо нашите морящи избраха да се евакуират през Русия? Кофти факти

149

До 165

преди 2 години

Путин малко ще го самоубият собствените му олигарси, които ЧУДОВИЩНО ОБЕДНЯВАТ!

148

сина

преди 2 години

има изход - завладява половин украйна, която въсщонст е руска, остатъка, който всъщност е полски си остава украйна - без излаз на море, без Крим, без обща граница с Молдова! Това ще стане, иска или не зеленото продажно човече, което сътвори тая гадост!

147

Астролог

преди 2 години

Астрокаргата на путин сочи самоубийство. Не знам дали ще се случи, но се надявам!!

146

Обективно

преди 2 години

ПРАВ Е БАЙДЪН. ЯВНО Е ЧЕЛ " ИЗКУСТВОТО НА ВОЙНАТА"! ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ОСТАВЯ ИЗХОД ЗА ВРАГА. НО ПУТИН САМ СЕ НАБУТА В СОБСТВЕНИЯ СИ КАПАН. Наистина Няма Изход! А това е мноооого лошо за Всички!

145

Анонимен

преди 2 години

Защо да няма изход путин ? Захапва дулото ,това е изход !

144

Анонимен

преди 2 години

В тази статия има точно 0 процента истина....... ЗИРО

143

Mitaka

преди 2 години

Руснаците пазят цивилното население и затова сринаха със земята половин милионен град като Мариопул. От любов към цивилното население.За това изгониха на 5 мкн души бежанци от Украйна и депортираха 1.2 млн в руски концлагери. От любов към хората.За Путин като и за Сталин човешкия живот е нищо, убиването и изгонването на милиони е нищо.За него единствено има значени победата, да владее и да управлява по-голяма територия. Не хора, хора не са му нужни. В тази война ще си строши зъбките на фронта

142

Анонимен

преди 2 години

той ще си е вечно тревожен,притеснен и объркан от деменцията,това са основните симптоми на заболяването.

141

Анонимен

преди 2 години

Сорос ке пукне.

140

СОРОС И КО

преди 2 години

ПРИВАТИЗАЦИЯ,МВФ,СВЕТОВНАТА БАНКА И ДРУГИ ТОЧАТ НОЖА, КЕ РАЗПОРЯТ РУСИЯ.........ЩЕ БЪДЕ РАЗГРАБЕНА И РАЗЦЕПЕНА.........КЕ СТАНАТ ХОРА

139

Анонимен

преди 2 години

До MitakaНе разбра ли, че руснаците пазят цивилното население и прилагат тактиката на изтощаването? Чакат на хохлите да има падне огневата мощ и тогава атакуват. За никъде не бързат. Времето работи за тях. Техниката от Червения площад вчера да я видя някъде по репортажите от Украйна? Да не говорим, че основната тежест я носят опълченците от ДНР и ЛНР.