198

Путин

преди 1 година

Как така да нямам изход - имам си и вход и изход. Дясното слепоочие е входа, а лвото - изхода. БУМ!

197

Бай Данчо

преди 1 година

Пожелавам,на всички любящи ЗапаДния либерализъм,да заповядат тук,в US.Да поплащат известно време данъци,да поживеят по американски, изплащайки бунгало с 2/3 от заплатата и автомобил с другата част,и гарантирам,че всеки ще обърне монетата,и ще заобича Путин и Русия,повече от всичко!Проблемът е в Бай Данчо,и неговата администрация,която направи невиждани досега бели,и всичко може да си дойде на мястото,ако Тръмп отново бъде президент!

196

1

преди 1 година

дедо байдане,за руснаците не страхуйсе,мисли за иранците,както беше ги нарекъл украинците,скоро може да гушнат букета.

195

Митко

преди 1 година

Байдън си е прав - джуджето се вкара в голям филм. Щото се мисли за по-хитър от всички. Сега работи като агент на ЦРУ. Русия ще се затрие сама. Кой иска за съсед някой дето всеки момент ще го завладее - с всички съседи на Русия това се е случило. Затова са "затвор за народите". Само нашите русофили искат да се върнем в тяхното лоби, за да си крадат на воля и да бъдат "нещо" в живота. Защото май сега не им се получава без да бачкат яко...

194

Гост

преди 1 година

Пак не са му сменили памперса...

193

Паралакс

преди 1 година

До До ПаралаксЩом казвате, предполагам, че го има и в азиатската култура. На запад също съществува и е част от общата култура. Например в Щатите например никой няма да попита защо Байден е казал това и какво е имал предвид, защото там всеки знае какво е искал да каже. Все едно в България някой да попита какво значи например "Болен здрав носи". Би ли обяснил и по-подробно какво имаш предвид за Германия и СССР?

192

Анонимен

преди 1 година

Бай Дън докато мисли какво да направи се здрависва с въздуха. Вероятно тренира за срещата си с Путин.

191

Анонимен

преди 1 година

Руснаците, вместо да се борят за световна революция и да влизат в комунистически схеми, можеха тихо мълком да се обърнат на изток - живота им щеше да се е преобразил отдавна. Опитаха се пак да ги направят на европейски ***, но явно времената са се променили и не щат. Но кой знае, където е текло - пак ще тече.

190

Армагедон

преди 1 година

Байдън: "... и аз се опитвам да измисля какво ще направим по този въпрос." Нищо не може да се измисли по този въпрос, освен жужи да натисне ядрения бутон на куфарчето и в следващия момент примитивна Рус да изчезне от лицето на Земята.

189

Анонимен

преди 1 година

Задава се нова световна война. Май ще е последна.

188

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин не играе с евреите и не предаде своите, тогава Байдън ще усети силата на Русия. Подозирам обаче, че руският генералитет ще го предаде. Не знам останаха ли хардлайнери още. До сега всички са се предавали пред злото. Така вероятно ще стане и този път. Злото е древно и много силно, и обединено. Сега се решава съдбата на хората.

187

Off

преди 1 година

Путин има няколко изхода, като всеки от тях го води с краката напред извън Кремъл. Остава да си избере начина, по който ще се самоубие. Ако не го направи той, ще е някой от обкръжението му.

186

Анонимен

преди 1 година

Как няма да се притеснява Байдън,като на мястото на САЩ може да се получи Проток имени Сталина,както е било планувано навремето ....

185

Анонимен

преди 1 година

Имат изход - с ядрения си арсенал атака на Америка.

184

Дъън

преди 1 година

Тоя папагал си купи украйна ,ама сметките се объркаха ,а тука мафията мачка народа с цените.Киро се чуди как да унищожи народа.Ужассс

183

До Паралакс

преди 1 година

Всъщност това е ИЗТОЧНАТА, а не западната култура. Цитатът ти перифразира мисъл на Сун Дзъ от "Изкуството на войната". Там се говори за това да оставиш изход на врага. Западът, обратно, се опива от триумфализъм. Унизиха Германия след ПСВ, доведе до ВСВ. Унизиха СССР, сега искат с Русия същото.

182

Анонимен

преди 1 година

Какво им се обяснявате на тези наглеци, бой и ги натирвайте от Украйна .

181

Анонимен

преди 1 година

Байдън няма защо да се притеснява, да каже на Путин че ще загуби войната та Путин да се притеснява вместо него. Лендлиза за Украйна беше подписан вчера, което слага точка по въпроса кой ще е победителя.

180

Пян_Гъ

преди 1 година

Е, що е притеснен Бай Дън? Ще ви кажа. Защото рухва митът за американското всевластие. САЩ ГУБЯТ ВОЙНАТА! С медийни победи с/у Путин няма да стане. Да прати НАТО на терен, щом е смята, че Русия е слаба. Макар че е почти същото и сега - оръжието, подготовката и логистиката пак са на САЩ. Само че срамът тогава - с НАТО в Украйна - ще е още по-голям! Капризната *** културата се плаши не само от ядрената зима, но и от очертаващото се сваляне на жизнения стандарт.

179

Емма

преди 1 година

Не би ли трябвало да се радва, не да се претиснява