18

ските на путьо

преди 2 години

олигарсите ги мажат сега, когато говорим.

17

Анонимен

преди 2 години

Почват, да дупчат България за газ. Около Враца, американска фирма прави проучвания, с концесия за 30години. Ще направят северозапада на нищо, имало много залежи се е изказал Хиновски. За това ли обезлюдиха района, за да си добиват газ. Киро ни продава в момента на Америка.

16

Анонимен

преди 2 години

Руските олигарси вече са купили на късия еднопосочен билет.Едва ли ще доживее края на войната.

15

Анонимен

преди 2 години

"Това е, което се празнува всяка година и в Русия" Всъщност Байдън греши. Русия празнува Ден на Голямата лъжа, с която руските нацисти се скриха зад "победата над нацизма", за да се забрави, че те бяха съучастници на престъпленията на германските нацисти в Полша.

14

Анонимен

преди 2 години

Ми аз това го казах още преди войната, че Путин с или без война, няма изход.

13

Има, не се кахърете

преди 2 години

Онзи през който всички излизаме накрая. Вовата е пътник така или иначе - или ще му уредят някой инсулт, или ще го доизяде тумор. Бандито-олигарсите от дружинката му също имат инстинкт за самосъхранение, а неколцина от по-несъгласните сред тях вече дадоха фира. Особено екзотично си отиде последният засега - бил отишъл кьор-кютук пиян при шаман да търси лек от махмурлук и го гътнал инфаркт. Да бе. Така че изборът им вече е или те, или Вовата. Познайте за кого залагам, хъ-хъ.

12

Анонимен

преди 2 години

Непредизвикана?! Айде бе! Путин, че не е прав, не е, ама украинците колко "настъпваха котката по опашката" последните години е ясно на всички! Жалко за населението! Хората с нищо не са виновни, че Чичо Сам ( апропо Бай Данчо) има нужда от поредната талибанска война, този път в Европа.

11

Анонимен

преди 2 години

Подкупените правителства се сплотиха, да, но не и гражданите на Европа, особено в частта, в която могат да чуят и истината за войната, НаТО и ЕС.

10

!

преди 2 години

Скъпи сънародници, виждате какво се случва пред очите ни, Киро продава България на САЩ. Точно в този момент се подписват едни документи, които пряко застрашават националната сигурност. Призовавам всички българи да преминат от режим гражданско неподчинение ! Нека им покажем, че заедно можем

9

Анонимен

преди 2 години

Има има, като пусне един Посейдон към Северна Америка.

8

Бай Гроздан

преди 2 години

А САЩ какъв изход имат,за да не получи Путин това що си е наумил в Украйна?Санкцци,но са подкрепени само от "свободният свят",а останалият трябва да е несвободен по тази логика и може би за това нехае,дори съюзник на НАТО като Турция не ги налага,нито пък най-верният им съюзник в Близкият Изток - Саудитска Арабия.Оръжия?Ами тя Русия има запаси за война с целия свят.Войниците през 1915 са празнували заедно Коледа на западният фронт,но след това що е станало виждайки как умират приятелите им?

7

ДЖАВЕЛИН

преди 2 години

Ще помогна на Путин да намери изхода от Украйна.

6

пияница мистик

преди 2 години

Ами накрая джуджето убиец ще хвърли някоя атомна бомба, САЩ ще го смажат за 48 часа и ще стане това, което дрогарете комунисти отдавна пишат. Американците ще си сложат прозападно правителство и президент да управляват Просията и ще им вземат всички суровини на безценица. А крепостниците пак ще са си крепостници, само че няма да се кланят на сатрапа Пyтлаpaх, а на някой про-американски руснак

5

Анонимен

преди 2 години

Изхода за Путин е като този на Хитлер.Вече със сигурност са едно към едно.

4

Оп Са

преди 2 години

Докато хората не разберат, че Сащ, Русия, Ес и Китай са в един отбор , а противника им са нормалните хора с потенциал и мечти за хуманно общество , ЧОВЕЧЕСТВОТО ще остане заложник на овластени психоопати!!!!

3

А може би....

преди 2 години

просто не му трябва :) Какво казват руснаците: свят без Русия не може да има. Като добавим, че верояно кремълското джудже е болно от коварна болест.... всъщност той вероятно се вижда в позиция да направи последно добро на русия преди *** си. Такива хора са най-опасни. Нямат нищо за губене. ЕС да вади пияната по площадите, защото скоро можем да станем свидетели на най-голямата катастрофа в световен мащаб, която пак както прогнозират руснаците: ще рестартира света :) на чисто!

2

Анонимен

преди 2 години

Иначе може още да го притискате в ъгъла. Щом ви се ще да видите "гъби"...

1

Анонимен

преди 2 години

Има. Червеното копче. Ще се сетите накрая.