69

о, не ..!

преди 2 години

Като един българин българин със старо потекло категорично казвам, чу ние ние трябва да подкрепяме МАКЕДОНИЯ във всяко едно отношение. България трябва достойно да се влее в Македония, а македонския език трябва да стане като един официален език не само на двете страни, но и за страните от Европейския съюз. Македония е страна на европейската сигурност и бъдеще та надежди на Европа. Да живее на Македония и нека България по-бързо да я подкрепя във всяко едно действие и направление ...! Да живее Макед

68

Анонимен

преди 2 години

Игнор на селяните от РСМ! Пълен игнор!

67

5-ко

преди 2 години

Некогаш коа ке имам повеке време ке ви пишам за австриско-македонските релации. Почнуваики од Леополд Први и востанието на Карпош па се до релациите на фон Хабсбург фамилиата со партиата ВМРО ДПМНЕ. Како и за економските и бизнис релации ....да не заборавиме Австриа е една од државите коиа ви стаи вето за ,,историческите вистини,, као услов за почеток на преговорите наши со ЕУ.

66

Мнение

преди 2 години

Аз като един българин смятам, че трябва да подкрепяме Македония във всяко едно отношение, но нещо по-добро за бъдещето за България, ние трябва да се влеем в нейните редици. Двете страни трябва да станат едно ..!

65

Анонимен

преди 2 години

Абе защо никой не натиска Македония да спази условията ни, а се изрежда всякаква западна *** тук да ни тормози?

64

Iv

преди 2 години

България и Сърбия останаха последните православни в Европа. Няма да мирясат, докато не ги съсипят - какво не е ясно?

63

Ха!

преди 2 години

Не мога да разбера, защо се занимават с нас? Има договор, който Социалистическа Република Македония /нарочно написах така, защото още живеят през оня строй/ не спазва!

62

Анонимен

преди 2 години

Като иска РСМ да започне преговорите - да отиде да им налее малко акъл, много едва ли ще може!

61

Анонимен

преди 2 години

Македонският език е като австрийския език - не съществува.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 - И ти , след 30г. " преход " , още се чудиш за причините защо така се отсяли с нас - Искаш ли по-детайлно обяснение ???? Ще ти дам жокер - НЕ съм привърженик на ЕС ( това си е мое мнение ) , но Ние все още съществуваме именно на членството си в този съюз и Валутния борд - Иначе щеше да е ........ ! Това трябваше да ни изостри сетивата на максимум , за да разберем накъде сме тръгнали и какви искаме да сме , но НЕ ни се получава и до ден днешен - започваш ли да стопляш ?!

59

Анонимен

преди 2 години

Австриецът да отива в Северна Македония да ги убеждава. Тук няма работа. Никой австриец не отиде във Франция да ги кара да затварят ядрените си централи, за да може България да влезе в ЕС.

58

Анонимен

преди 2 години

Има ли австрийски език?

57

Анонимен

преди 2 години

Шаленберг е бита карта тук, в Австрия. Изобщо няма значение какво иска. Както и австрийският вариант на ГЕРБ - ÖVP.

56

Iv

преди 2 години

Висяха тук като гладни котета за български паспорт (щото един им ги даваше) и се правиха на по-българи от българите... Да влизат, май.ната му. Тя старата история от византийци е писана (уж врагове, пък говорещи с респект). Имат си доста по-сериозен проблем от нас...

55

Анонимен

преди 2 години

До д - Нито ще ти дават зор , нито ще те карат да им се прекланяш - Вариантите са ти два : а) Или ще те ПРИНУДЯТ ( ако следиш нещата виждаш колко и какви лостове имат ) ,и б) Ще те ПРЕСКОЧАТ като ти отнемат парвото на глас и ВЕТО ( всъщност готвят точно такива промени ) в ЕС ! А това че поссле ще ти играят сечено за всичко и навсякъде ще е подарък и без пари ! Хал хабер си нямате от културата и манталитета на Запада , мислите само за пари , а не осъзнавате че сме седнали в/у буре с барут !!!

54

Анонимен

преди 2 години

Тия от долната земя да мълчат !

53

Анонимен

преди 2 години

Австрия няма никакъв собствен интерес. ЕС няма кой знае каква полза от РСМ и членството и. Всичката тази драма има други корени. Идеята е да ни смачкат като нация. За това са и непрестанните атаки срещу единственото което ни остана и ни обединява като народ. И въпреки че от 30г. насам не сме никакъв фактор, явно има нещо което пречим на определени центрове, щом и паднали пак ни ритат. Австрийският изсметкяр служи на тези сили. И щом още им пречим, значи не всичко е загубено.

52

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 58 -Те ни го казват постоянно , но малко по-завоалирано , а това че ние не искаме да се сетим си е наш проблем !

51

анонимен

преди 2 години

Всъщност този нищо не каза, ама нищо. Поне да бе казал ще правите каквото ви кажем, че да е честен? Никакво отстъпване!

50

Анонимен

преди 2 години

"Според него е важно решението на новото българско правителство за нов тип преговори. Очаква да се прояви политическа воля."===Аз пък не разбирам защо само българското правителство трябва да промени нагласата си, а северномакедонците да плещят каквито си искат глупости.