89

Спиридон

преди 2 години

Що ме боли кво сакат Австрия Австралия и община Скопие.

88

Анонимен

преди 2 години

ЯСМ. Поредният агитатор

87

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност ние ще клекнем. Изглежда така все едно Македония е член на ЕС, а ние сме кандидат. Срам ме е, че вечно сме толкова жалки. Перчим се излишно и смешно и опасно за неща, които не са наша работа, а не можем да защитим собствената си идентичност и история. Много е жалко.

86

Анонимен

преди 2 години

Мен като българин изобщо не ме интересува какво желае Австрия.Точка.Интересува ме какво желае българския народ.

85

Anti Make

преди 2 години

Само смърт и поробване на гнусннитте мелизи така самонареклите се микидонци. За нас Българите са шайка помиаррии

84

Гоце Делчев

преди 2 години

Австрия трябва да се научи да уважава българските национални интереси! България е член на ЕС, и ако Австрия не може или не желае да бъде солидарна със своя партньор в ЕС, то поне да не му пречи да защитава националните си интереси!Когато България говори на висок глас по казуса с Македония Европа трябва да мълчи, защото именно Великите сили забъркаха проблема още с Берлинския договор през 1879г.!

83

Анонимен

преди 2 години

Горкият афстриец, не знае къде си слага продължението на гърба.

82

ганьо

преди 2 години

Ганчовска Тодора , като истинска ганьовка от Павликени и член на чалгар-полит-бюро на ИТН на Славуца Учиндолска е твърдо против приемът на Македония в ЕС съобразявайки се с БСП , Възраждане , АТАКА , Румен Радев и посолството на Русия начело с другарката Елеонора Митрофанова.

81

Мен

преди 2 години

Външната ни министърка я оприличавам на някаква леличка излезла до близкия супермаркет. Но това са кадрите Слави.Аз бих го репликирал остро тоя гост. Не му е работата да ни дава акъл какво да правим и то бих го направил публично.Но не и лелята🤣🤣

80

Анонимен

преди 2 години

Ако не ги вземат ще има къде да бягаме на близо да ядем.

79

Анонимен

преди 2 години

Като ги вземат в ЕС и македонците да псуват санкциите и стоят гладни?Поне нека те да ядат...украинците може в Македония да се изнесат и да ни оставят на спокойствие.

78

скруч

преди 2 години

ЕС иска Македония . Но македонците искат ли е ес? Какво ще им донесе? Забрана за горива ресурси от Русия. Ембаргови цени на ток . Цени по пет. Санкции и глоби . А да им е честита .

77

Гражданин

преди 2 години

Австриецът тотално е объркал адреса! Да попита титовите комунисти дали признават европейските ценности и как го доказват!

76

тихоокеански трол

преди 2 години

ЕС има нужда от свежа кръв за да поддържа разлагащото си остаряло тяло. Още някоя годинка живот .

75

Казармата

преди 2 години

Като ги искат да ги натискат и тогава ще им стане ясно какво искат Албания е добре дошла Макетата кога дойдат проблема е техен не наш Албански още по малко Европейски

74

123

преди 2 години

Алоооо г-н австрийски министър. Объркал си държавата. Заминавай за Скопско да им размърдаш чугунените глави. България ако не знаеш е в ЕС. Прочети българската история основаваща се на ФАКТИ ,ИСТОРИЧЕСКИ ИЗВОРИ и ДОКУМЕНТИ-намиращи се в измислената днешна С. Македония, и им разясни да не я крадат, защото те кандидатстват за ЕС ,а не ние.

73

Анонимен

преди 2 години

Реално погледнато Македония е географско понятие. Никога не съществувала, никога не е имала история такава държава на южни славянски племена. Просто коминтерновско търсене на място за влияние. Е, някои се вързаха, а някои и направиха състояние от това, изтърсаците сега решиха да се включат в разпределението на баницата. Само корички, ама все е нещо

72

Анонимен

преди 2 години

То, едно е да искаш, друго е да зависи от тебе... Важно е ние какво искаме, не Австрия.

71

Анонимен

преди 2 години

Дрън-дрън. Крадените пари от Огнян Дойновите червени мутри и инвестирани в австрийската икономика вече се стопиха. Нови не се очертават. Някои от българските "инвеститори" вече ги изритаха от пазара, къде по екологични, къде за финансово шмекерски деяния. С това руско близане на задни части кой би ни помогнал? НИКОЙ. Така че този министър просто си губи времето и отчита безсмислена работа. Докато посткомунистическия *** управлява икономиката - нито с икономика , нито с пари ще се видим

70

Анонимен

преди 2 години

България не трябва да се огъва под натиска на САЩ! Никога Македония в ЕС!