109

Лея13

преди 2 години

Тия се скъсаха да подкрепят тая недомътена Македония.Изобщо нямат срам,и въобще не им идва на мало умните кратуни, че и заради пос раната им политика сме в тази ситуация с тази част от България,наричаща себе си РСМ.Абе *** гол,вие и другите"големи" сили сте виновни пред нас,пред народа на България!Малко по обрано го давайте!Трябва на този нагъл натиск да се отговори със същото- или ние в ЕС или македонските дрипльовци!Да видим дали ще натискат още.Тия от друго не разбират.

108

L.

преди 2 години

Австрийският кокорчo. Какво им правят, че всичките са такива?

107

???

преди 2 години

Приемате С.Македония в ЕС...............като бонус..............и албанската мафия в ЕС!!!Добро утро,селяни прости!!!

106

Анонимен

преди 2 години

Австро-Унгария подкрепя Сърбия против България....................знаем историята!!

105

Равнопосавеност

преди 2 години

Явно или България няма ясна позиция или Австрийците бавно стоплят!

104

Анонимен

преди 2 години

Албания да почва никой не я спира,защо още е в комбина?Жертвате БГ и Албания за сметка РСМ в която няма македонци етнически.Докато не разберете българския проблем ,а зачитате сталинокоминерновска държава фалшифицирала цялата история на българската държава ,която ни изнудва,като ви манипулира ,това е обидно,и не само проблема е чувствителен отношението към БГ е унизително,без да упражнявате натиск към РСМ да мръдне в спора.

103

Истината

преди 2 години

И ние очакваме Австрия най късно през юни да стане Македоноавстрия ама надали.

102

Her Bulgar

преди 2 години

Май на та на Австрия! Македония е българска!!!!!

101

Каракольо

преди 2 години

И аз очаквам Австрийският народ да го уволни през юни юли най-късно

100

Куберъ

преди 2 години

Поправка разменил съм посоките: "До преди стотина години австрийците тикаха сърбите на юг и на изток, че да не гледат на запад към Босна и Хърватия."

99

Куберъ

преди 2 години

Точно пък австриеца да ми дава наклон по Македонския въпрос, много моля, да си имаме уважението! До преди стотина години Австро-Унгария бленуваше за Солунското пристанище. До преди стотина години австрийците тикаха сърбите на юг и на запад, че да не гледат на изток към Босна и Хърватия. Това коства на България Поморавието, Македония, Беломорска и Одринска Тракия! Тоя вместо да ни се меси да вземе да ни се извини, защото България е виновна само за това, че искаше да е цяла!

98

Е и

преди 2 години

Ко сьа..., Австрия си е Австрия !

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 105 Омръзна ми от тая *** опорка, за откъсване от сръбско и руско влияние! Какво ще стане бре, мой човек, как я мислиш, макетата ще си загубят тефтерите със сръбски и руски контакти ли, какво? Сърбоманите ще се изпарят, така ли? А България като член на ЕС откъсна ли се от орбитата на Русия, защото точно тези дето най-напират РСМ да влезе в ЕС, че уж да се откъснела от нещо си, плюят по България, че била ненадежден съюзник и т.н. и тук имало много руско влияние. Кажи, бре!

96

Anschluss

преди 2 години

През 1938 и тях са ги приели по ускорената процедура в германският съюз.

95

Анонимен

преди 2 години

Наистина е по-добре да ги пуснем - така има най-голям шанс да се откъснат от орбитата на Сърбия. Сърбоманите са тези, които дебългаризират. Освен това на практиката границата ще е формалност. А ако продължават да издевателстват над българите, ЕС ще им реже субсидиите, докато се научат.

94

Анонимен

преди 2 години

Ми то и нашата е ясна...

93

!

преди 2 години

Продадохте, превърнахте ни в гетото на Европа, скоро ще e гpa.дaнска война. Войските на НАТО ще използвате с/у нас, предa.eли гад.ни

92

Ясно е, че

преди 2 години

Нико не му е ясно.

91

Ми555

преди 2 години

НИЕ СЪЩО СМЕ ЗА МК В ЕС, НО БЕЗ ДА КРАДЕ НАШАТА ИСТОРИЯ!!!! МК ДА СИ ПРОМЕНЯТ ЛЪЖИТЕ В УЧЕБНИЦИТЕ И ТОГАВА Е О.К. И Австрия да го каже това на МК. Който иска да влиза в ЕС - да бъде така добър да спазва ПРАВИЛАТА МУ. А ТЕ СА ЗА ВСИЧКИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ЗА МК!!!

90

Пян_Гъ

преди 2 години

Австрия не е геополитически субект (даже Европа като цяло НЕ е), за да изказва мнения. Като са много отворени, защо не притискаха Гърция? То и баба може да притисне България... Интересно е как точно ще притиснеш Русия, Китай, САЩ, Израел, Саудитска Арабия...