49

д

преди 2 години

никога не трябва да се прекланяме и да ни дават зор, когато се покрият всички условия тогава

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Ти *** понеже много обичаш да гледаш и да броиш на другите заплатите , затова накрая си само с едно бананче в за--ка !! Германия е била СРИНАТА до основи , след ВСВ , но ТИ пак и дишаш прахта и,цъкаш с език , и чакаш да ти ДАДЕ нещичко ако и мостане в повече , за да го откраднеш и да се похвалиш колко си на далавера - Това е само малка част от примери , за да ти светне лампата кой и за какво ТИ е "виновен" !

47

За 46

преди 2 години

До Анонимен Тогава по нашите земи не е имало Луи-та, Ханс-ове и Джони-та. На кого му пука за нашата история. Трябват им нови територии за да смучат. Планът Ран-Ът. Ако могат и Сърбия да ошмулят.

46

Мда

преди 2 години

Ами да си настояват. Крайно време е, да не се съобразяваме с всеки, който настоява. Или, ако се съобразяваме, то да има насрещна сделка. На никой не му пука, че няма да имаме газ и петрол. Или ако имаме на каква цена ще е. На никой бе му пука, с колко ще обеднеем и ше се справим ли, но всеки настоява за нещо. Все пак, ако имаш "партньор", както се твърди, че е ЕС би трябвало да се съобразява. Партньор и в живота, който не се съобразява с другия, а само изисква, не е партньор.

45

Кънчо

преди 2 години

Явно че мнението и подкрепата за кандидат члена е по-голяма отколкото за члена..Могат да ни налагат на нас, а не на кандидат членовете. Защитават кандидат члена, а не члена на този съюз. Наистина ли искаме да сме в такъв "съюз" и с такива "съюзници" ? Ми не мерси. Взимайте си макетата и ние да излизаме от тая сбирщина на евро-д,ж,ендъри, която само ни размахва пръст..

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 - ПП или който и да е НЕ са ВИ ВИНОВНИ за нищо , защото политиците ни ( който и да е ) не могат да разчитат на подкрепа от народа си , защото и те са същите като него : Алчни , интересчии , дребни хитреци и нагаждачи ! Я се поставете в положението на Украина - КОЛКО от вас тук ще отидат да защитават страната като Украинците ( без значение дали ще успеят или не ) - КОЛКО ???? Какво отношение и мнение да има Австрия след като ПРОДАДОХМЕ и СЪСИПАХМЕ България за едните БАНАНИ ????

43

Анонимен

преди 2 години

Ако бях на Кирчо, та нали сме брятя и равни... Щях да предложа на тоя, те да визмат нашите заплати, а ние тяхните... Вярваме на братята си... Уважаваме се... Нищо лошо няма в това...

42

Хаха

преди 2 години

Да си настояват, нашата позиция е ясно също, чакаме макетата да свършат това което са подписали !

41

Анонимен

преди 2 години

щом е Берг, ясна е работата

40

Анонимен

преди 2 години

И ЕС не ни признава Историята !

39

Анонимен

преди 2 години

Кво стаНЪ с лозунгЪ : Аз съм ''горд'' евроГ-п-еец !

38

Анонимен

преди 2 години

До ПП : Кога ще теглим поредните заеми за НАТО / сащ / ?

37

Не искам

преди 2 години

Моята стана да членува в съюз кото не се съобразява с българката искория и култура . Съюз кото се отнася към България не като равноправен член а като колония .

36

Анонимен

преди 2 години

ПП ни улесниха , много бързо доказаха , колко мислят за народа , и ''те'' като до сегашните слежат на мотото : ''Важното е другите държави да са добре , а БЪЛГАРИЯ КУЧЕТА Я ЯЛИ'' !Кирчо като се завърне от визитата от сащ , да каже ВЕДНАГА , КОЛКО ПАРИ ДА ПРАЩАМЕ ЗА НАТО-то , ПАК !

35

Спокоен

преди 2 години

Ми защо да чакам и Кирчо и кокорчо да предадат България по-добре да ги свалим докато е време после да не съжаляваме че сме пуснали северна Македония в Европейския съюз и голяма подигравка ще падне от македонците ще ни се подиграват докато свят светуваТези предатели трябва да бъдат свалени от власт иначе ще стане късно

34

Анонимен

преди 2 години

До Много са нагли - Това че са НАГЛИ е вярно , но има една малка подробност , която пропускаш : Те имат вина и я "изкупуват " като те заробиха , защото сега чакаш със смъкнати потури на тях дори и за храна освен за разрешение за всичко останало , а и ТИ им драскаш на вратата за " равноправно членство" ( а ти никога няма да си равноправен с тях , но още не си го осъзнал ) , за да се изживяваш за "развит и богат Европеец , от което единственото вярно е че си Европеец и нищо повече ) !

33

Пич

преди 2 години

Австрия не опищя ли орталъка, когато немците си бяха сложили Моцарт като немски композитор в една тяхна класация? От Германия им отвърнаха, че формално, когато е роден Моцарт, Залцбург не е бил част от територията на Австрия :)

32

Йосиф

преди 2 години

Имало едно време НАРОДАНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ с голяма история и Държава наречена МАКЕДОНИЯ от бившата ЮГОСЛАВИЯ която нямала никаква история освен това че е била част от НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО 1945 ГОДИНА ИЛИ КАЗАНО ПО ТОЧНО ДО КРАЯТ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА !!!

31

Анонимен

преди 2 години

Защо не станем околия на Унгария , от Русия , САЩ и ЕС , НИ-ЩО !!!

30

Анонимен

преди 2 години

Ние тогава излизаме и ще правим бизнес със свободния свят