117

Не фен на Путин.

преди 2 години

Това което виждам е, че едни платени журналисти скалъпват някакво "разследване", други платени журналисти преписват "новината", а после едни платени *** под статиите им, се правят на "повярвали им" тълпа попържащи "възмутени граждани", с надеждата някой заблуден наивник да им се върже на евтините номера. И се питам- с какво ли путиновата пропаганда е по-лоша и по-жалка? Ама нямаме достъп до нея за да преценим.

116

Анонимен

преди 2 години

До през 1944г. - "Лично мога да Ви заведа как един пиян рустнак разцепи главата на друг руски войник ..." - Това някаква нова услуга нна туроператор ли е - РАЗХОДКА във ВРЕМЕТО ??? Ей за туристи какво ли вече няма да измислите !

115

Анонимен

преди 2 години

До през 1944г. - ул. " Мърфи "17 през 44г. - Това в Москва ли е или в София ?! Не знаех че Г. Димитров е живял на ул. "Мърфи" ?!

114

ПУТИН Е ЛА"&quo

преди 2 години

НО КОМЕНТ!

113

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

РУСКИТЕ СВ И НЕ , ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИВАНИ , ЗА ДОБРОТО НА СВЕТА!

112

до 128

преди 2 години

"Мърдането на ръцете" се оказа петно на стъклото, явно това видео не си го гледал.

111

дадс

преди 2 години

То първо бяха вързани и застреляни в гръб... после като минаха и видяха шрапнелите.. минаха на руска ракета... Работата, повече отива на руската версия.. смотаняците са стреляли с артилерия по-сбствения си народ.

110

Славянофил

преди 2 години

Най-големите русофоби са тези, които подкрепят Русия в момента. Държава ръководена от комунистически агент, представител на най-безродната и отричаща се от родното идеология, и един голям кръг чуждестранни олигарси - основно евреи, кавказци и средноазиатци, които са натрупали богатството си пак посредством комунистите. Да обидиш Петър Велики или Дмитри Донски е нежелателно, но позволено. Да обидиш грузинеца Сталин, най-големия убиец на руснаци в историята се наказва със затвор и глоба обаче.

109

русолигофрен

преди 2 години

В България няма украински бежанци това са жените и децата на руските олигарси на безплатно почивка и купуват къщи и апартаменти с крадени кървави пари.

108

през 1944г.

преди 2 години

Лично мога да Ви заведа как един пиян рустнак разцепи главата на друг руски войник след спор на входа на столовата на жандармерията на ул. Мърфи 17 и как не пропускаха да рабиват входни врати за жени и водка. Прочетете писмото жалба на Г Димитров до Сталин. Русофили са кухи фанатици фашисти.

107

ВСЕКИ УБИТ РУСНАК

преди 2 години

...Е РАДОСТ И ГАРАНЦИЯ ЗА МЕН И МОЕТО СЕМЕЙСТВО , ЧЕ ТЕЗИ ОТПАДЪЦИ НА ЧОВЕШКОТО ОБЩЕСТВО , НЯМА ДА МОГАТ ОТНОВО ДА МЪЧАТ , ТЕРОРИЗИРАТ И УБИВАТ , НЕВИННИ ХОРА , ЖИВЕЕЩИ В СВОБОДНАТА И ДЕМОКРАТИЧНАТА ЧАСТ НА ЕВРОПА! ...ТЯХНАТА ЖАЛКА УЧАСТ Е ПРЕДИЗВЕСТЕНА ОТ СИЛИТЕ НА ДОБРОТО, БОГАТОТО И ПРОСПЕРИРАЩО ДЕМОКРАТИЧНО ОБЩЕСТВО НА ЕС И САЩ!..СЛАВА НА УКРАЙНА!!!!

106

ПроСоТо

преди 2 години

каква сърцераздирателна история!...Значи ЖУРНАЛИСТИ ще установяват "истината" ?!..На принципа на "Една жена на пазара каза"..и "Имаме съмнение че.."..?!..Сега ще ви припомня една отколешна истина:..-Обличаш СВОИ главорези в униформи на противника,вършиш золуми и престъпления и хоп-ПРИПИСВАШ ги на враговете си..Защото "свидетелите" видяли вражески войници..Ама тая тактика се прилага още от ПРЕДИ Христа бе!...Още ли има наивници,които й се хващат ?

105

Анонимен

преди 2 години

До 120 (Да. Има улики !) - Внимание! Вие бяхте тролнати! (експеримент). Така се казва оригиналното видео. Потърси го, никой не го е свалял. Лоша работа, когато ти казват, че те манипулират и ти пак отказваш да повярваш..

104

Анонимен

преди 2 години

Украинците са с много дълги ръце, всички тези гадини ще бъдат избити .

103

Анонимен

преди 2 години

До Да. Има улики ! Номер120 ТОВА Е ДОКАЗАНА ПАРОДИЯ ОТ ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА ВЕ АЛЦХАЙМЕР С ЧОВЕШКО ТЯЛО! ЦЯЛ СВЯТ ВИДЯ КАК СЕ ПРАВИ ТОВА ВИДЕО! ЦЯЛ СВЯТ ВИ ВИДЯ КВИ СТЕ ЛЮТАЦИ В ГЛАВАТА, ЧЕ МУ ВЯРВАТЕ!

102

Анонимен

преди 2 години

Да, сигурно ако такава ситуация не беше в Украйна, а в България ще дойде някой при нас и ще ни каже "аве я идете там си избийте съседите и си запалете собствените имоти за пред камерата" и ние на драго сърце ще приемем. Вие нормални ли сте ве? Тия про-путински *** в главите си пастет ли имат или мозък? Вие не си ли давате сметка, че в тая армия са основно наборници и резерваци, които служат в собствените си окръзи? Баси пастетените мозъци, баси чудото!

101

Да. Има улики !

преди 2 години

Видео което периодично се премахва в мрежите. Но то пак се появява. Съдържа кадри от Буча със...Зеленски във военни дрехи и охраната му които обсъждат ситуацията в града със украински войници и офицери и Зеленски заявява че трябва да се убиват цивилни за да натопят Русия. На сконфузения поглед на военните той отговаря : "Сега ще ви покажа как се прави.." ! Качват се на БТРите и потеглят в нощта ! Правете си изводите сами.

100

Анонимен

преди 2 години

Нашего русофила озверял яко.

99

11

преди 2 години

Аве кой пише в днешно време любовни писма?

98

Анонимен

преди 2 години

Алоу руските поZлоги утре е ден подебъй , минаха ли трите дни в които ще превземете украйна?