157

Анонимен

преди 2 години

Аз за пореден път да попитам обяснение на следните 3 факта: 1. Защо един ден по-рано когато кметът пристига в града не се говори за никакви убити и няма никакви трупове по улиците? 2. Защо повечето трупове са с бели превръзки на ръцете, каквито слагат руските военни и колаборационистите? 3. Защо има клипове от украинските сили, които при влизането в града, в който от няколко дни не присъстват руски военни, се чуват изстрели от стрелково оръжие?

156

западна пропаганда

преди 2 години

Ройтерс както винаги с повече данни и информация от пентагона =))

155

Анонимен

преди 2 години

Смешнициииииииии.

154

Анонимен

преди 2 години

Медии - циркаджии !Нещо по-интелигентно не успяхте ли да стъкмите?

153

Ром"с

преди 2 години

Във Буча с използвали старите си методи англичаните с дезинформация..помните и в Сирия как лАжеха за използване на хим оржие и след това...млъкнаха..

152

Анонимен

преди 2 години

"Журналистите на Ройтерс са установили, че в кланетата вероятно са участвали и поне три части на чеченския лидер Рамзан Кадиров....Ройтерс не разполага с подобни доказателства, че чеченците също са били в Буча."Това казва колко е вярно написаното :)

151

Пацо

преди 2 години

чак от мазето чул "чупене на кости" тоя е гледал адски много филми с Брус Ли )))

150

ПОСТАНОВКА Е

преди 2 години

В ТУБАТА ВЕЧЕ РАЗКАЗАХА КАК АНГЛИЧАНИ СА НАПРАВИЛИ ЦЯЛАТА СЦЕНА И ПОСТАНОВКА, КАК СА СЪЗДАЛИ ИНСЦИНИРОВКАТА В БУЧА, ЗАПИСАНИ СА И НОМЕРАТА НА КОЛИТЕ ИМ, ВЗЕТИ ОТ ЛВОВ И ЗАПАДНА УКРАЙНА, ВЕЧЕ ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ, НОМЕРА С ФАЛШИФИКАЦИИТЕ, НЕ МИНАВА!

149

Анонимен

преди 2 години

В Буча е сниман холивудски екшън за да бъдат намразени руснаците.

148

Анонимен

преди 2 години

В Украйна война няма, няма как руснаци да са убили някого

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 157Ние съда в Хага го знаем. Нито Буш осъди. Нито Тони Блеър. Нито Хашим Тачи. Няма да осъди и тези дето се изгавриха с пления руски офицер танкист. Нито тези, дето прострелваха и малтретираха пленени руски войници с вързани отзад ръце. Снимаха и бяха горди с делото си. Това и от ИДИЛ не са го правили. "Героите на Украйна" са недосегаеми. За тях песни ще се пеят. Улици ще се кръщават.

146

Анонимен

преди 2 години

Никто не забыт, ничто не забыто! Имената им, на руските престъпници убийци и крадци скоро ще бъдат обявени в Хага! Цял свят ще научи за тях, а дългата ръка на закона ще ги стигне дори да избягат на остров Сахалин!

145

Анонимен

преди 2 години

Един мармот До МдаИ едни прекрасни младежи със свастики как млатят със сопи дошлите УКРАИНСКИ полицаи и пожарникари да спасяват запалените от тях живи хора в Профсъюзния дом в Одеса. И това ли е приказка за едни мармоти? Само, че същите тези мармоти още се чудят, как руските войници са вкарали откраднатите перални и съдомиялни в БТРи и танкове? Някои са служили 2 години в армията и 616имат представа за какво става въпрос.

144

Анонимен

преди 2 години

До ДДРОнегДа те светна ли, че труповете бяха с несъсирена кръв и не бяха подути. И с бели ленти каквито носят руснаците. Да те светна ли, че във видеото от украинските жандармеристи, първи влезли в Буча след оттеглянето на руснаците няма трупове по улиците! Да не се окаже, че след руснаците са влезли "Геройте на Украйна" и са требили наред който не им хареса. Осъдени за такива деяния "торнадовци"от УКРАИНСКИЯ съд ги пуснаха от затвора в първите дни на операцията да бранят Украйна.

143

Анонимен

преди 2 години

продължавате да си пишете глупости..и като "духът" от Киев..вие репортери имате ли, или просто пишете, каквото сте прочели из нета и facebook

142

Д-р Исня

преди 2 години

В мазето си е чувал "много писъци и звуци от удари и чупене на кости" ==== Баа тия коости как пращят, през бетона се чува чак.

141

God

преди 2 години

До ти да видишПървата новина със снимки на труповете по улиците е от 03.04.2022 г. в DW.

140

ти да видиш

преди 2 години

Малко хронология:на 30.03.2022 руските войски напускат Буча. След 2 дена,на 02.04.2022 г. това го потвърждава кмета на града,видимо щастлив и доволен от този факт. Изведнъж,на 04.04.2022 г. английските и американски медии бълват новината за клане на цивилни и масови гробове...Идва въпросителната....как кмета на града няма никаква инфо за клане на жители на неговият град 4 ДЕНА СЛЕД НАПУСКАНЕТО на руските войници,а англо-американските медии даже имат и видео материал...Стига сте с тези пропаганди

139

Анти Тяло

преди 2 години

Смятай какъв слух...от мазето е чувал чупене на кости!!!...месец и половина Ви отне да ги измислите и пак сценария издъхва...

138

хм

преди 2 години

Пускайте Жоро Игнатов от "Съдебен сбор" на терен. Да стане ясно какво е било.