177

Анонимен

преди 1 година

До svetlinaИ ти го знаеш това как? Беше ли там да проучиш какво е станало?

176

svetlina

преди 1 година

Е голяма история измислихте за тези хора , които са убити от украинските фашисти, а не от руснаците. Такова писмо може да измисля и напиша и аз и да ви го изпратя. Жалко е за невинните жертви на войната.

175

Анонимен

преди 1 година

ДО АДМИНИТЕ - ДА ВИ ТАКОВАМ М....Е /почерпя с МЕЛБА /защо ме триете ?

174

Други улики

преди 1 година

Има медия и медия, всяка ще ти даде различно виждане за войната. Тази не е от цветущите.

173

Az

преди 1 година

Това писание е тежко малоумие !!!

172

weso

преди 1 година

До обективен Това е самата истина . Друга няма. Тъпо е да се смята Путин за глупав 1овек. Все пак той управлява Русия и я вдигна от прахта.

171

weso

преди 1 година

1. не вярвам на никой, най малко на нашите медии. Журналистиката трябва да показва двете страни безпристрастно , а ние да си решаваме кой кум ,кой сват. Досега нито по новини ,нито по вестници видях руската страна. Това естествено ме навежда на мисълта ,ч е ние сме маниполирани от официалните медии, следователно всичко е лъжа и истината е това което не ти казват!!!2. Ако искаме стоп на кръвопролитията и убийствата , защо даваме на украйна оръжия. Нима мисли някой , че Украйна ще победи Русия...

170

обективен

преди 1 година

Укрофашистите са избили мирните руснаци с белите ленти в Буча!!!Труповете ги няма при влизането на фашагите в града.Масовите убийства на руснаци в Донецк и Луганск са причина за тази война.Това го знае целия свят ,но нашите продажни прислужници на краварите не смеят да кажат и дума за тази трагедия.Както и за 30те биолаборатории в нацистка Укрина.Факт.Слава на Русия.

169

Анонимен

преди 1 година

ПОЗОР за Русия !!!

168

Анонимен

преди 1 година

голям праз като ги знаят

167

воевода

преди 1 година

Едно дребно, изпълнено със злоба и омраза човече броди из Кремъл. Нервничи и гледа уплашено, понеже усеща, че наближава неговият край. Знае, че най-близките му съратници се наговарят срещу него. Страх го е от смъртта, която вече диша във врата му. А как му се иска още мъничко да поживее, да се порадва на огромната си власт! Но не, необятната тишина вече го обгръща. Ех, ако можеше да върне само с малко назад времето, до 23 февруари, нямаше да направи тази грешка и всичко пак щеше да е прекрасно.

166

зеленски е фашист съ

преди 1 година

До Анонимен, Ами да, клоунът е събрал стотици наследници на фашисти от цяла Европа и те си отмъщаваха като убиваха безнаказано руснаци в Донбас. Не се заблуждаайте, тези са способни на всичко. И не е Путин, дето тябва да ги трепе, а украинците трябва да си изметат *** сами.

165

Анонимен

преди 1 година

Гледах шествията на Рашистите в София и Пловдив сутринта ... никъде не се казва и дума за Втората световна Война ... иде реч изцяло за възхвала на руския фашизъм. С глупостта и продажността си, българския селянин обрича България да бъде вечната руска клоака.

164

Анонимен

преди 1 година

Крадеца вика дръжте крадеца, че и нашата такава. Толкова пропаганда срещу Русиия не помня за последните 30 години. То бива лъжи и глупости, ама чак толкова....

163

НЯКОЙ

преди 1 година

Улики има, ама не ги коментират. Западните журналисти са открили в телата на жертвите в Буча метални елементи от касетни боеприпаси с каквито Украйна бомбандира Донецк, италиански журналист показа снимка с номера на ракетата паднала на гарата в Краматорск който е като тези с които Украйна бомбандира Донбас. Имаше и видео как украински войник прострелва ранен руски войник. Доказателства има но не искат да ги разследват. По-лошо от войната няма, но за някои това е голяма печалба.

162

разбира се ,че няма.

преди 1 година

кой нормален или ненормален ще остави документи и писма,за ги "види" някой след това?

161

Анонимен

преди 1 година

Зеленски прикачи снимка на украински военен с емблемата на СС към поста на 9 май...

160

Fake News

преди 1 година

До е това е истината> Аре чупка ве ***. Стига мазахте. Не моете си скри о....ните дирници.

159

е това е истината

преди 1 година

В ТУБАТА ВЕЧЕ РАЗКАЗАХА КАК АНГЛИЧАНИ СА НАПРАВИЛИ ЦЯЛАТА СЦЕНА И ПОСТАНОВКА, КАК СА СЪЗДАЛИ ИНСЦИНИРОВКАТА В БУЧА, ЗАПИСАНИ СА И НОМЕРАТА НА КОЛИТЕ ИМ, ВЗЕТИ ОТ ЛВОВ И ЗАПАДНА УКРАЙНА, ВЕЧЕ ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ, НОМЕРА С ФАЛШИФИКАЦИИТЕ, НЕ МИНАВА!

158

Капитан Петко

преди 1 година

"Братушки" или башибозуци по-скоро. По зли са от османските орди.