137

ДДРОнег

преди 2 години

путинофилите не вярват на тази статия, те вярват, че Украинците сами са измъчвали и убили своите сънародници !!!___Впрочем путинофилите вярват, че русия не е нападнала Украйна, нали така заяви съвсем официално руският външен министър !!!???

136

Прекрасно Заглавие

преди 2 години

За да стряска дори червените кхмери из форума.

135

Не фен на Путин.

преди 2 години

Еша си нямате да праскате обяснителни заглавия с въпросителна накрая/за измиване на ръцете/. И кой я видял видял. Важното е да мине пропагандата по терлици. Вече съм наоълно шокиран докъде стигнаха "демократичните" медии! Дали пуииновата пропаганда е по-смешна и жалка от тая, вече не знам? Пък и не ни се разрешава достъп до путиновата пропаганда, за да сравним и преценим, кой пИчели!

134

Мда

преди 2 години

Лилипутин пратин чеченски и сирийски ислямисти, да "освобождават" християнска държава от "нацизма"! Щото му пука за цивилното население .... и в БГ едни мармоти вярват на приказката за прекрасния руски цар ....

133

:)

преди 2 години

Както имаше един лаф: "Пусни вефа да чуем..............Зеленски"

132

Когато си п рост !

преди 2 години

То бива прос тотия ама чак пък толкова. Дълго разследвали и накрая един украинец на който плаща ЦРУ открил в къщата си .... е хайде по сериозно можеше да кажете Зеленски лино и тогава със сигурност щеше де е по достоверно поне в неговите очи на комик...

131

Анонимен

преди 2 години

На русофилите всичко им се струва фейк. Как пък едно нещо не е вярно, едно от зверствата не е извършено от руснаци? Има нападател и нападната държава. Нападателят какво прави там, според вас? Фейк сте вие, рсофили и фалшивият ви животец. Плюя на такива хора като вас.

130

Да

преди 2 години

ви изглеждаме на *** западняци??? Не разбрахте ли, че при нас номерата с фейковете не минават. За разлика от пишещите и четящите на запад тука владеем по няколко езика, имаме по няколко образования. Не че ни помага това много в БГ но това ви ми е родината. Не можете така лесно да ни лъжете и манипулирате, не ви минават номерата тука.

129

Сатир

преди 2 години

Да проследим събитията - има съмнения, има предпоставки, може би са ..., най вероятно,... ама е сигурно....! Аман от Зеленисти.!

128

Анонимен

преди 2 години

Някой паспорт не намерихте ли бе? Или само любовни писма?

127

Реалист

преди 2 години

Показаха снимки на жертвите от Буча ! Имаше с бели ленти на ръката ! Това са хора сътрудничели на руснаците !!! Украинците са със сини ленти господа *** ...

126

Анонимен

преди 2 години

Господа ***, никой не казва че това са жертви, които са извършени по команда от руската армия. Никой не се съмнява, че за тези престъпления не е имало поръчка или заповед, а са станали заради липсата на контрол на командването над собствените си войници. Хем са наборници част от тях, хем са силно деморализирани. Това НЕ ГИ оправдава. Това не прави престъпленията фалшиви. Това само допълнително засрамва руската армия.

125

Км

преди 2 години

***,престъпления се разследват от следователи и съдебни медици!!!

124

Qanon

преди 2 години

Вземете да прочетете малко история преди да плюете Русия и Путин! Супер кух народ пише тука и изобще не знаете и не разбирате защо се води тази война! Ама нали сте пръвросигнални и всякакви глупости се изсмукват из пръстите ви!

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Да, факт е, че в България през 1944-45 г. единствените починали руски окупатори са от свади по между им, препиване и преяждане. Вероятно има места, запомнени от българите, където са ставали тези крепостни изпълнения. В момента е подходящо да се напомни за пиянските побоища, кражби и изнасилвания извършени от блатняците докато са ни "освобождавали".

122

Мрсни

преди 2 години

*** ! А вие, които ги защитавате, не сте много по-различни от тях ! Покайте се хора, покайте се докато е време !

121

Анонимен

преди 2 години

Eвтината западна пропаганда. Трябва да си ***, че да предположиш, че Русия има полза от такова действие. Напротив! Точно Русия се стреми да ограничава до минимум действия, които биха могли да се доокрасят чрез западната пропаганда и да я петнят.

120

Анонимен

преди 2 години

До ПОЛКОВНИК "Специална операция" наричат войната в Украйна само путинофилите в България и крепостните в русия. А, относно "хуманната" руска армия, не е нужно да лъжеш, няма как да убедиш нормалните хора в тези лъжи, естествено без путинофилите. Факта, че руските са изверги са много: снимки, клипове, свидителски показания за зверствата, разрушени домове, болници, църкви...все от "хуманната" рускасволач.

119

Ludoto Lenche

преди 2 години

.....ha ha ha Roiters ,DW ,CNN ....vse tarsiat istinata .....ha ha ha ha ......Giobelsova propaganda !!! Istinskoto lice na zapada laji ,manipulacii i izmami!!!

118

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Ако искаше Русия да убива цивилни щеше с ракети и самолети да изравни цяла Украйна със земят ,след това да прати една рота да измете и нямаше да даде никакви жертви. Както правят Американците !!! Не така е целта на Военната операжция обаче. Целта е да се запази живо цивилното население което е основно Руско !