23

Анонимен

преди 2 години

Парите нямат да струват нищо, само уменията да се борави с оръжие бързо преди изгледнелия изверг срещу теб

22

Анонимен

преди 2 години

Ето сега идва свободния пазар, където гравитацията не съществува, за тва искат и виртуална икономика, там можеш да програмираш ,че и сащ нямат дългове, стига да си носиш мета очилата :)

21

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ИМАТЕ МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ УКРАИНЦИТЕ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ

20

Анонимен

преди 2 години

ама бг изнасят пшеница щото има свръхпроизводство.

19

Някой

преди 2 години

Хората така и не разбраха, че при капитализма хората не са ценност, а средство! Техният живот не струва!

18

Питам

преди 2 години

Е как това поскъпване е само в България бре? Къде в коя западна държава има поскъпване с 100% 200% на каквото и да е?

17

Анонимен

преди 2 години

ако приемем и еврото , можем да я закръглим на 666 процента инфлацията

16

Taню

преди 2 години

Айде и феодалните стapчета да доналеят в мелницата на популистите. Отдавна е ясно, на #Kой бог се кланят!...

15

Анонимен

преди 2 години

Затова вкарват робототизацията на запад ударно, никога най-алчните и самовлюбените които са на върха няма да пуснат кокала, до последно ще си унищожават от робите, така им работи системата изначално, а това че светът е толкова обвързан със западните технологии не е добре , ще се случат доста неочаквани неща, дори цялостта на РФ не е гарантирана, на никой не е

14

До 11

преди 2 години

Ти със сигурност ще гладуваш, ама като свободнощастлив роб на Херо Мустафа бугагага

13

Споко

преди 2 години

Споко, санкциите действат сега пускаме 6ти пакет SWIT такова да им свитнем, цензура на руски новини, оръжията доставяме, Боджо и Псаки и Урсула ще ходат в Киев всяка седмица да казва че Украйна печели а Русия губи, руснаците ще се уплашат от всичко това, ще излязат на улиците и ще свалят Путин, руската армия в Украйна ще се предаде, и ние тогава ще налагаме условия на Русия какво да прави и колко скъпо да ни продава газта и нефта. Хитро сме го измислили, а!

12

200% ПРИ

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ВОЙНАТА. КАЗАНО ОТ БАН. А СЕГА ТРОЛЧЕТА НА ГЕПИ КАЖЕТЕ: ВОЙНА ИМА ЛИ?ЦЕНИТЕ ЗАЩО СА ВИСОКИ?!?.КОЙ Е ВИНОВЕН ?!??. ПРАВИТЕЛСТВОТО ИЛИ ВОЙНАТА?!?.ТА ВСЕКИ ДЕН ПЛАЧИ ТЕ ПО ФОРУМИТЕ. ВИЖТЕ ТЕЗИ НЕКЪДЪРНИЦИ ЩО НАПРАВИХА. А СЕГА БАН КАЗВА. ВОЙНАТА ЩЕ ОСКЪПИ ЖИВОТА С 200%.И КОЙ ЩЕ Е ВИНОВЕН?!??.

11

Как тъй...

преди 2 години

Ама нали Русия беше просто малка бензиностанция с ракети?

10

Българин

преди 2 години

По-добре да гладувам, отколкото да бъда роб на Путин. Храната може да е скъпа, но свободата е безценна.

9

Ангел до 9

преди 2 години

Радвам се че видеото на Данчо шорта се гледа масове !

8

Анонимен

преди 2 години

Чермозем има само в Новорусия и Русия и малко в САЩ (може да се види картата на чернозема в уикипедия). Русия контролира енергиите на света, с Новорусия става абсолютен монополист на продоволствията и изхранването на планетата. А ЕС ще ходят пеша, ще студуват без топла вода, ще мирищат, ще обедняват и ще налагат санкции на Русия.

7

Новорусия

преди 2 години

В Уикипедия - "2014 pro-Russian unrest in Ukraine" може да се види карта на новата държава Новорусия, цялото крайбрежие.

6

Анонимен

преди 2 години

ЕС измамата лъсна, кво стана разбирачи

5

ФИНАНСИСТ

преди 2 години

Преразпределението на световните блага е вече в ход . САЩ притежават 50% от световното богатство въпреки че съставляват само 6% от световното население. Започва необратим процес по тяхното обедняване който най-вероятно ще приключи със 3-та световна.Възможно е след 2-3 г страните от ОПЕК да спрат да изнасят петролни продукти на запада с което ще им съсипят допълнително икономиката. Едно е сигурно! Ние отново сме на грешната страна !

4

!

преди 2 години

До кога ще се вярва на тези феодални руски старци. Зад нас стоят наи мощните блокове ЕС и НАТО. Храна ще има, те и за газта така говореха а всички видяхме какъв е ефекта т.е. НИКАКЪВ.