63

Анонимен

преди 2 години

Каква война е виновна? Виновна е енергийната политика на ЕС,която доведе до увеличение на тока,газа и горивата,това увеличение оказва влияние на цените.

62

Малко извън темата

преди 2 години

но ми направи впечатление рекламата, която сте пуснали между коментарите: "Денонощно обслужване: Дежурен лекар 24/7. Транспорт в страната и чужбина. Венци, цветя, ковчези, урни". Това има ли нещо общо с поскъпването на храните или да го приемем като случайно съвпадение между прогнозата и резултата от нея?

61

Хахаха

преди 2 години

Малко Е !!!Тия от БАН ако правеха нещо щяха да са милионери, но понеже нищо не правят са ТРОШАЧИ НА ПАРИ!!!доц. Огнян Боюклиев - беден като църковна мишка, но плиска акъл!Пфу ...

60

Анонимен

преди 2 години

Защо само в България инфлацията е над 30% а в другите държави на ЕС е 5-7%? Не съм чул никъде другаде да се говори, че храните ще поскъпнат над 200%, а само в България. Цените в България надминаха западноевропейските и е време да се изнасяме от гетото България.

59

Да

преди 2 години

Русия, САЩ, Китай, Европа и Евреите Ционисти подготвят световен глад, който разбрал, разбрал.

58

българин

преди 2 години

Пандемията не успя да изпълни плана си и ни изпратиха Кирчо и Кокорчо да ни довършат

57

Анонимен

преди 2 години

Няма как да стане това. БАН май е РАН (Руска академия на науките)

56

Анонимен

преди 2 години

Благодарим на др *** лер! Ние няма да протестираме срещу руската агресия в Украйна - ние си падаме леко МАЗОХИСТИ!

55

1

преди 2 години

ама с 1000% процента да се вдигнат, то народа си има пари - никой не протестира, като гледам по магазините е пълно с хора, пълнят колички не подбират, на почивки си ходят - ДА ПОСКЪПНЕ - НО и паричките скоро ще намалеят. жал ми е само за част от пенсионерите с по 500 лв. пенсия как ще преживяват, но може да станат украйнски бежанци и тогава най после държавата ще се погрижи и за тях. Няма по големи о..е от нас.

54

реалист

преди 2 години

А войната ще продължи,докато им изпращаме оръжие

53

Анонимен

преди 2 години

Ами ония в парламента вместо да решават, как да се стимулира българското земеделие, с което сме били известни в миналото, се карат какви пушки и каски да изнасяме. На това му викам липса на всякакви приоритети. А не да ми обясняват глупости по ТВ и да въртят очи, че видиш ли и в чужбина било така-това ли ви е решението?!

52

анонимен

преди 2 години

Дори и с местно производство при сега съществуващото положение ще е пак зле - пак ще се изнася де що годно има за изнасяне, а тук пак скъпотия. За нас ще остане бачкането, за друг парите. Сега да не би да нямаме ток, от скъп по-скъп, особено за бизнеса. Вече си мисля и аз конспиративно за разни схеми и сметки, от които и хабер си нямаме?

51

Анонимен

преди 2 години

"И ДА НЕ ЗАБРАВЯТЕ ДА БЛАГАДАРИТЕ НА ПУТИН ЗА ТОВА" - що? Путин ли налага ембарго и санкций? Или любимците ти евро-фашисти и кравари?

50

анонимен

преди 2 години

Местно производство, ама някой друг път. От всички приказки за ценностите разбрах, че за нас са тези ценности, а за някои истински ценности я в пари, я в скъпарски имоти и яхти.

49

анонимен

преди 2 години

Чак такова поскъпване от една локална война ми се струва за пресилено, чудят се как да забогатяват все повече е повече и наистина ще доведат накрая до световна война, за което ще е виновен пак Путин. И прекаляват с тези уязвими групи, кой ще плаща, винаги някой с по хиляда лева максимум, а този уязвимия накрая се оказва с по-високи доходи от безкрайните помощи. Аз познавам такива"уязвими" с по няколко апартамента, постоянно реват.

48

hasmokar

преди 2 години

Реално в Метро няма храна с по-малко от 50% поскъпване, от преди година , а олиото е над 100%.

47

Анонимен

преди 2 години

Ще внасяте и хоро ще играете... Като никой не натири навреме прекупвачите и братята, които берат не сано желязо, а и всичко чуждо. И като разтурихте напоителните аистеми и един прави милиони и празни язовири, а останалите са на сухо. И също сложихте водомери на кладенци в частни имоти за напояване... Яжте сега каквото надробихте

46

стефчо

преди 2 години

Забравете за Славянските и Балкански цености. Аз искам Америкнаския и западния модел на живот-самота ,отучждение и тайна омраза помежду ни. Искам да работя до смърт,сатънал в кредити и да пукна сам в квартирата си -ей това е живот като на кино!

45

Анонимен

преди 2 години

200% - добре, но за какво "местно производство" говори? Без газ - какво ще се произвежда? Торове и въобще химия? Стъкло? Порцелан? ... Хайде, стомана отдавна не произвеждаме, но поне изброените неща произвеждаме и изнасяме. Само че те изкат газ за пещите! А ток? А транспорт? А...?

44

Адам и Ева

преди 2 години

пардон, Киро и Лена, Просто Киро и Проско Лена, считат че това е поносимо поскъпване, което няма да го усетят!