83

Желяз каменноff

преди 1 година

ама защо повечето храна ние си я произвеждаме не я внасяме от Китай или сащ.

82

РУБЛАДЖИЯ

преди 1 година

ТОЗИ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИК Е ЛИЧНА ДРУЖКА НА ПРАЗНОГЛАВАТА ФУРАЖКА !ЗЛОБЕН И ОТМЪСТИТЕЛЕН!ЖЕНА МУ И ТОЙ СПАМЯТ В ИНТЕРНЕТ И МЪСТЯТ НА ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ.ЧЕРВЕН ОЛИГАРХ СОБСТВЕНИК НА ЦКС.ХЕМ КОМУНИСТ ХЕМ КАПИТАЛИСТ МНОГО СТРАННО СЪЩЕСТВО!

81

Искрен Вълчев

преди 1 година

преди да ни наложат еврото, цените трябва да се изравнят с тези в ЕС ... всичко върви по план

80

Петров

преди 1 година

Тези от БАН не могат да се оправят със собствената си организация тръгнали акъли да дават на държавата. Особено от Института за социалистическа икономика.

79

ха ха

преди 1 година

Ама те някои вече поскъпнаха с200%.Още толкова ли-върху новите цени? А това, че местното производство щяло да облекчи поскъпването е някаква шега,нали? Защото точно те поскъпнаха първи и най-много!!!! Брашно, олио напр. Андрешко не чака продължениетона войната,той ги вдигна веднага и с много цените. Вече е по-евтино да си купиш пиле или свинко внос, отколкото домати и краставици от парниците на Петрич и Сандански /напр./.....

78

ъъъ

преди 1 година

Тия от БАН с това ли си заработват заплатите ?!

77

Коко твърдия

преди 1 година

Как ще отговаряте за тва бе русофоби? Вие ни доведохте до това. Хайде сега си оправяйте бакиите иначе Z!!!!!!!!!!!!!

76

Пп

преди 1 година

Продьлжаваме промяната - докато останете без нищо

75

Анонимен

преди 1 година

Тези 200%= хуманитарна криза и разпад на ЕС

74

Ясно

преди 1 година

Заради войната в Украйна България от 30 години нищо не произвежда. За всичко са виновни Руснаците. Заради тях си спряхме производствата. Хората в България ги мързи защото Русия е лоша и САЩ ни ограбват. Нали така....всички са съгласни че ние сме най великите ама все някой ни пречи.

73

онио

преди 1 година

Кирчо и Зеленски имат един и същ господар и го слушкат. Това ще ни доведе и нас до война и мизерия като в Украйна. Бъгария си отиде уви!

72

бай работник

преди 1 година

Добре дошли в "Прекрасния нов свят" ,Олдъс Хъксли го е писал незнамси кога още....

71

Д-р Исня

преди 1 година

Местното производство е в тотален контраст с евро-атлантическите ценности! Ние за запада сме консуматори и не трябва да им правим конкуренция. Затова внасяме 80% като целта е 100 за всичко. Дори киселото мляко трябва да е внос. Трябва да сме послушни и надупени иначе няма да ни пускат в мола и ще ни спрат смартфоните. Засега политиците се справят блестящо и няма място за паника. Иначе няма да ни обичат, а ние така милеем за англо-саксонска милувка!

70

geohunter

преди 1 година

До Анонимен 81Ако нещо се увеличи от 100 на 200, това е 100% растеж. Ако се увеличи от 100 на 300, е 200% растеж и т.н. Много хора със самочувствие обясняват глупости

69

Анонимен

преди 1 година

Абе хора, разберете, че има 100%, няма 200, няма 900. Да ви таковам у таковата. Или нашата математичка в у-щето нещо не е разбрала?

68

Анонимен

преди 1 година

БАН са подразделение на ДС, а ДС не са известни с математическите си умения.

67

Анонимен

преди 1 година

Ееееее, забравихме го тоя БАНан. Математиците им са пак с предвиждания за бъдещето. Що не почнат да казват и числата на тотото тея клоуни хрантутници.

66

Анонимен

преди 1 година

БАН предвижда ли изобщо да има храни?Ще ядем "евроатлантически ценности" и украински байряци!

65

хахаха

преди 1 година

Не са виновни нито бежанците, нито войната. Никой не гледа алчните търгаши, които сега видяха ниша да се напечелят и ситуацията им е оправдание. В белите държави не е така.

64

ха

преди 1 година

Гладувайте, като стеГЛУПАЦИ, а укрите са по плажовете на Слънчев бряг и цените не ги интересуват!