43

Эвропейски Союз

преди 2 години

Омразата ни към Славяните - Няма Цена!

42

пияница мистик

преди 2 години

"При продължаваща война: БАН предвижда над 200% поскъпване на храните. Местното производство ще облекчи цените на храните, каза доц. Боюклиев" === Абсолютно непознаване на българския манталитет. Ако цените скочат навсякъде в Европа с толкова поради липса на суровини, примерно хляба стане 5лв, а олиото10лв, ако се засили местното производство и стане така че при добра реколта на един производител хляба започне да му излиза по 1лв, мислите ли, че ще го пусне за 2 или че ще си го остави да е 5лв?

41

Просто КироЛена

преди 2 години

Малко е!

40

Анонимен

преди 2 години

До стоян - отивай при Тодор Живков да въвеждате тавани на цените , и вземи с тебе и Копейкин ! Малоу.мници нещастни !

39

бай работник

преди 2 години

Щом сме евроатлантици всичко е точно. Ще свикнем и без да ядем,за да са щастливи нашите господари от запада!

38

ВЪЗРАЖДАНЕ над 50%

преди 2 години

На 11-ти май всички които са против това правителство и бъдещо управление на ГРОБ са добре дошли на протестта. ГРОБ имат интерес от оставка на Киро НО не са добре дошли !

37

Анонимен

преди 2 години

Хляба е над 2 лева в моловете ако нямаш домашно загива.

36

Анонимен

преди 2 години

До стоян Купонна система ако сложат цените. защото богатите ще искупят стоките.Трябва да се конфискува и житото от фирми на ГЕРП и се забрани износа.

35

стоян

преди 2 години

Спешно трябва да се въведе таван на цените на стоките от първа необходимост.На 11 май в 18ч.-всички пред парламента.

34

ФАЩ16

преди 2 години

Бъдещето много подрани. Европа щяла да помогне. Стига бе, по-добре да не ни помага. Аман от пастите им и старците итиоти.

33

Анонимен

преди 2 години

При ядрена война с радиация остава само някъде по пещерите и парниците ако оцелле храна.

32

АНГЕЛ

преди 2 години

Поемам голямо количество американски медии и форуми. Масово хората в САЩ говорят за над 100% инфлация при редица храни. Телешко месо-116% инфлация. Млечни продукти-90% .Плодове и зеленчуци - 100%. Положението в сектора строителство е най-тежък-150% инфлация за груб строеж. 200% при ВИК и ЕЛ материали.Байдън се превръща в най-мразения президент в историята на САЩ а подкрепата за Русия се е увеличила от 20% в началото на войната до 33% сегашна дата !

31

Анонимен

преди 2 години

Трябва да вържем лева с рубла и злато, защото $ и еврата се обесценяват и ще внесат хиперинфлация. Огромни дългове са на САЩ и ЕС.

30

Анонимен

преди 2 години

Хубаво, с тая цена на храните дано Ивайло Мирчев отслабне най-накрая!

29

Анонимен

преди 2 години

Достатъчно е един бивш таксиметров шофьор да изгуби разсъдъка (който и без това не е на ниво) и сме в поредната световна криза след пандемията.

28

Komentar

преди 2 години

Nali gerbreite slogiha tavan na zaplatite po programiot bruksel Samo za nashata Durgava ama ne mogaha da slogat policeiska zaplata ot bruksel na policaite v bg. Kato namAlash nqma kak da se uveli4i BVP na stranata. Tova zaplatite ne SA ogun za da se namalqt. No koito ot kudeto Gleda Dr. Vigda. Sega sa purvi u programme ne I v parlamenta. Koito spira evoluciqta stava 4ast ot neq.

27

Анонимен

преди 2 години

евроатлантиците са готови да умрат от глад от болести от тормоз, ще си сменят пола, ще продадат децата си но никога няма да си признаят че са индокринириани от сатаната

26

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Края на една 77 годишна ера на световно господство вече се вижда. Лошата новина е че рухнат ли САЩ и Западна Европа ще рухнем и ние .Добрата новина е че при нас дъното е много близо и сме свикнали а те ще паднат от много високо !

25

Анонимен

преди 2 години

етъй се говори като работиш в БАН за 350 лв заплата

24

Анонимен

преди 2 години

Бан да се преименува на Банан , по-демократично звучи