166

Анонимен

преди 2 години

Неонацист ром Костя служи на раша и поругава България срещу денги съд и затвор

165

БЪЛГАРИН

преди 2 години

РУСИЯ ПОДАРИ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА НА РУМЪНИЯ, БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ НА ГЪРЦИЯ, ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ НА СЪРБИЯ,А БЪЛГАРСКА МАКЕДОНИЯ ПРЕВЪРНА ВЪВ ФРАНКЕНЩАЙНА ФИРОМСКИ БЮРМИСТАН! ВСЕКИ,КОЙТО ПОДКРЕПЯ РУСИЯ Е ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД И ЗЕМИ!

164

Позор

преди 2 години

Ромът Костадин краде чужди неща по терасите

163

Анонимен

преди 2 години

Гешев пази Костя защото ББ има полза за си това правят оглушки но когато почнат Възрожденците да се бият с хората по улиците ли ще се вземат мерки защото натам отиват нещата

162

Анонимен

преди 2 години

Между другото Гешев нещо няма ли да свършиш най -накрая преди да те изхвърлят като мръсно куче? Май само докато Герб бяха на власт имаше изгода да вкарваш в ред тези нео -нацисти със съмнителна мозъчна дейност, който вероятно държат в къщите се портрети на ***.

161

Анонимен

преди 2 години

Рожбата на Митрофанова Костадинов руския патриот вилнее по Софийските улици а МВР стой и гледа безучастно това е безумие вчера провокатор на възраждане нападна беззащитна жена браво че го набиха но му беше малко на тоя екстремист

160

Анонимен

преди 2 години

Шоумена костя ще прави щорутии скоро в клетката в софийския затвор путиниста мръсен

159

собаката

преди 2 години

на рашистите вилнее скрит зад имунитет, духа на волен не е умрял :))))))))))))

158

Анонимен

преди 2 години

Безсрамници за тях думи като съпричастност и съчувствие не съществуват .Очаквам да отидат да спрат и осветяването на Ниагарският водопад с цветовете на българското знаме ,защото нали за тях е недопустимо, да се показва чуждо знаме в друга държава .Срам ме е че има такава партия ,която на всичкото отгоре се представя и за про-българска.Отвсякъде лъхате на отровната кремълска пропаганда имайте малко срам представяйте се с истинското си лице слугите на Путин в България.

157

Анонимен

преди 2 години

Браво на Костадинов.Чужди знамена нямат място на български учреждения

156

Чужденец

преди 2 години

До Койчо 176Епа РАсия като беше в Чечня ,Афганистан и Сирия там сигурно перца хвърлят и галят хората ...

155

Анонимен

преди 2 години

С тези магарии започнахме да заприличваме на ония маймунски псевдо-държави където скачат някви депутати да се бият, палят знамена, книги, спорят за някви глупости, а белите хора четат и се радват, че не живеят в такава джунгла. А ако някой го ене що е така.. Щото имаме елементи в обществото, които харесват такъв тип поведение... Партия като възраждане еманципира маргинализираната част, тези които са се провалили и изпитват гняв към всичко... Ние сме виновни, че сме позволили да има такива хора

154

анонимен

преди 2 години

ами да окачим и знамето с пречупения кръст , кво ше кажете, така де , може да има и хора които да харесват това

153

Анонимен

преди 2 години

Хайде всички руски дружки за ръчички и с маршова стъпка към Руzzия да се порадвате на руско благоденствие!Не заслужавате да живеете в натовска държава и да папате с европейски пари!

152

Анонимен

преди 2 години

Няма протест на безраждане без да се размахва руското знаме, а копейкин разправя, че чужди знамена не трябвало да се размахват в България. Копейкин трябва да бъде съден или елиминиран. Той е национален предател.

151

Кирката

преди 2 години

Костя скоро ама много скоро ще хапнеш

150

карачанаков

преди 2 години

">Браво! Украинският флаг, поставен преди месец на сградата на Столична община бе свален преди минути,, ИНФОРМИРАН.НЕТ/БАБИкян/ Какъв кеф а арменска с фи ньо ,а ако беше свален руския флаг пак ли щеше да викаш браво или щеше да оревеш света.

149

Койчо

преди 2 години

Аз работя с мигранти от близкия изток. Знаете ли къде живеят те !? В Бусманци ,лагер с ограда ,охраняван. Защо руснаците от Украйна се разхождат кой където си иска !? Защо. Кой ще ни обясни?

148

Анонимен

преди 2 години

Черния брат ще си купи още една къща с раша пари за да се прави на Българин е голямо шоу ще зарадва Митрофанова а бунаците с него взимах по 50 лева да си слагат бяла лента с буква z така е шоуто на Слави пасти да яде има си конкуренция

147

Анонимен

преди 2 години

Браво !