186

Анонимен

преди 2 години

Какво ви става бе хора. Не трябва да делим на русофили и украинофили, а всички да сме българофили.

185

Анонимен

преди 2 години

По вашата откачена логика българите не трябва да защитават българското,защото ще изглежда все едно защитаваме Путин!Путин не нимвълнува.Не сме длъжни да избираме ничия страна и да развяваме чужди знамена.Тук е България,а не Украйна и ако не му харесва на някой може да си заминава за Германия.

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен И вие нямате прав да представяте пред света гледната точка че България защитава убийци и насилници Или ги защитавате защото сте един от тях ?

183

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБлажени са невежите господине дано някой ден видите истината каквато е .

182

Анонимен

преди 2 години

До 203:Нямате право да развявате чужди знамена по нашите улици!Заминавайте си в Украйна и там си ги вейте!

181

Анонимен

преди 2 години

Украинофилите само лъжат.Вчера в коментарите лъгаха как възрастния човек се бил спъналми паднал,а на видеото го биеха.После пък друг лъжеше как е ималомруски знамена при "Възраждане" ,а в самата статия пишеше как е имало някакъв с руско знаме и от "Възраждане " са го изгонили.Тук сегамобиждат жени и говорят за менопаузи.Защо не си заминете в Украйна като толкова мразите България?

180

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА дали не лъжете вие господине както вашия обичан Пламен Пасков за труповете в Буча. И как точно и е взел знамето дали е било доброволно предадено или чрез нападение както вече казах .

179

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Аз стари хора не бия господине нито мирно протестиращи граждани. По моя информация този" мъж " e нападнал невинна жена и затова логично някой се е намесил. А колкото до жената и до вас да имате нужда от помощ и двамата,. дано я потърсите преде да е станало прекалено късно. Мозъчните смущения е добре да се лекуват навреме.

178

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 199. Хормоните са ми в ред, а менопаузата я минах. Не е правилно да разделя българския народ с такива плиткоумни подкрепи за Украйна. Хуманитарна помощ - да, прием на бежанци - да и стига толкова.

177

Анонимен

преди 2 години

Дрогират се и яростно подкрепят дроганта Зеленски.Даже не знаят на кой свят са.

176

Анонимен

преди 2 години

По-големи пpocтаци от тея където защитават Украйна няма.Как може така да говориш на жената бре!Ей такива каро този под номер 199 биха вчера възрастния мъж.

175

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЩом на мен, жена на 58 години ми идва да изляза и да мятам камъни, нещата не вървят на добре. Ами госпожо според мен ще е добре да си прегледате хормоните, все пак вероятно сте в менопауза вече. Спешно отидете на лекар може би има надежда за вас с хапчетата вече няма да сте толкова агресивна и да подкрепяте убийци и насилници. Може би и мокрите ви сънища с господин Копейкин ще спрат .

174

Анонимен

преди 2 години

България е Нато и ЕС а *** вън от НС

173

Анонимен

преди 2 години

Украйна е нападната страна там рашестите водят кървава война и Украйнското знаме за е знак за солидарност и подкрепа за жертвите на войната но слугите на раша няма да го разберат те взимат пари за да подкрепят агресора убиец и да ни пробутват руска пропаганда с руски знамена и буква z и да създават омраза между нас

172

Анонимен

преди 2 години

На украинското знаме мястото му не беше там. Излишно радикализират хората с тези недомислици. Щом на мен, жена на 58 години ми идва да изляза и да мятам камъни, нещата не вървят на добре.

171

Анонимен

преди 2 години

Руската пропаганда на Костя е примитивна а неговата шайка са събрани срещу заплащане спомням си Атака и Сидеров правеха същите золуми продукти на петата колона с цел да дестабилизират страната но този път Копейкин бързо ще свърши защото премина всички граници

170

Анонимен

преди 2 години

Всички украинофили за ръчичка и със американското и окрайнското знаме в ръка към азовстал да помагат.Да си носят храна за три дни,повече няма да им трябва.

169

Анонимен

преди 2 години

Сос са подали сигнал в прокоратурата срещу Копейкин и знамето на Украйна отново е сложено така че акцията на рашиста е неуспешна само популизъм и пиар на и з р о д а

168

Ямболски цървул

преди 2 години

Браво! Тук е БЪЛГАРИЯ, А НЕ УКРАЙНА!

167

Анонимен

преди 2 години

До ПозорА на мен ми прилича на австралопитек просто формата на главата му една такава а пък и интелектът. Иначе много говори ,но кой от промитите мозъци да осъзнае че са само празни думи За тях глупостта лек няма