226

1

преди 1 година

До Крайно време,ти на мустафата херо ли си слуга,да ти напомня,че тука е БЪЛГАРИЯ,не украйна,че ще се слагат техни знамена,като имаш толкова мерак за украинското знаме,беж към Мариапол,там Вовата,ще ти връчи украинското знаме.

225

Крайно време

преди 1 година

е да ни изхвърлят от Европа и да престанат да наливат пари тука, щото хранят слуги на москва, а ние да се ориентираме към азия, дето ни влече сърцето, поклонени на путин и оду пени на ердоган същевремено

224

Човек от народа

преди 1 година

Къде сте чували думата "режим"? В китай да, в русия да, в техните поддръжници северна корея иран сирия - да. В сащ и европа да е чувал някой за "режим". Е, кой от всички вас иска режими? Това са харата които или са с поклонически характери и обичат да са под режим или смучат месец и са на хранилкахот режимите

223

Човек от народа

преди 1 година

Каквито и тези да развиват разни професоря и путинофили за това че борбата била за многополюсен свят и изтласкване на натовската техника по стари граници, не могат да ме убедят че това е правилно да избиеш цял народ за да спреш хегемонията на сащ. И защо са ми новите полюси китай и русия с техните авторитарни комунистически порядки. Аз искам да бъда свободен човек в демократичен свят и съм 100% за САЩ да са единствения хегемон, след като защитават и налагат демокрация навсякъде.

222

До работник

преди 1 година

До Работника от Казанлък..Господине, какво е усвщането да храните децата си с пари изцапани с кръв? Следващия път като седнете на масата да се храните, погледнете децата си в очите, и се замислете, колко невинни деца плачат, и колко деца няма да могат да обелят и сълза, благодарение на Вас, и на страхотната работа която вършите във ВМЗ. Хапвайте и пращайте оръжие и дано Господ ви прости!

221

МИРО

преди 1 година

БРАВО НА КОСТАДИНОВ!!!ТОЙ ТРЯБВА ДА НИ Е ПРЕЗИДЕНТ!!!РАДЕВ ЗА НИЩО НЕ СТАВА!!!

220

Знамето

преди 1 година

Върнсто е обратно поставено на общината пинеже е на нападната от агресори държава, копейкин защо яееш руски знамена на тяойте митинги бе кир ***... ти нямаш и 4% от гласовете спри да се прчиш да не ти свия сърмите на бързо

219

иванова свирки

преди 1 година

правиш ли пред пасольството все още?

218

Д.ИВАНОВА

преди 1 година

Пред посолствата на САЩ,ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО,ФРАНЦИЯ, ТУРЦИЯ,КИТАЙ,ВАТИКАНА.....къде видяхте да се вее украинското знаме ?! Коя от тези държави смени имена на улица с "украински герои" ?!

217

Д.ИВАНОВА

преди 1 година

Прочетете горещите новини от ФРАНЦИЯ-МАКРОН ще преименува партията си...ВЪЗРАЖДАНЕ,това не е шега ! Тогава пишете коментари.В ПАРИЖ,над нито една обществена сграда не се вее украинското знаме.ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ

216

Анонимен

преди 1 година

Никога не го снимат в профил, защото се вижда, че е из род. Носът му е като на Росен Петров, но по рождение.

215

Анонимен

преди 1 година

Копейкин е някъв жълт татаро-гагаузин с лоша кожа и мрьсен характер, в анфас е леко уродлив, а в профил направо се вижда, че има криви гени.

214

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Напишете в гугъл Нагли Украинци на Полски - bezczelni Ukraińcy . Напишете го на Чешки -drzí Ukrajinci . Унгарски - szemtelen ukranok . Румънски - ucraineni obrăznici . Ще видите как всички са проревали от тях. Това което ще си причинят Укрите сами и най-смъртоносната ядрена бомба не може да им причини !!!

213

Анонимен

преди 1 година

СЛАВА НА РУСИЯ!

212

Анонимен

преди 1 година

Браво на Възраждане. Предатели са тия, които са сложили чуждо знаме. Да живее България!

211

Работник

преди 1 година

Данъци им плащам с моя труд да ги храня търтеите в парламента,то щяло да ни затваря диването.Цял Казанлък е настръхнал всички в завода работим Костадине а си посегнал ща дерем като бурсук ща дерем.Ама ха хрантутници работа друга нямате ли?

210

Човек от народа

преди 1 година

До Намръщен. От какво се намръщи бре? От това че *** и рашистите сте скачени съдове още от 44та година та до днес и смучете от народа за вярна и доносническа служба, и сега виждате как кранчетата се затварят и съответните поточета към вашите гърла нали?

209

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен217 Не знам за теб но мен ме хваща срам как изглеждаме в момента в очите на цивилизованият свят. Докога ще търпим тези улични хулигани и продажници да стоят в парламента? Вън ***, вън злото, вън поклонници на убиеца Путин .Цял живот няма да можете да измиете кръвта на невинните от ръцете си и срама от душите си .Няма да ви бъде простено кармата е истинска помнете го.

208

Работник

преди 1 година

Аз деца имам да храня с двете си ръце и ако дойдат пак да лаят да затваряме така ще ги възродим ще има да ни помнят цял живот.бесен съм

207

Работник

преди 1 година

Днес тези хаймани на Костадин дойдоха да блокират ВМЗ където бачкам.Ако още един път се появят да искат да ми спират работата,ще играе големия гаечен ключ по празните манерки и само на агитатори ше ми станат.Полицията не мож ги опази.