206

Намръщен

преди 2 години

До 123 - Ами Украйна е военна колония на сащ, а пък България за съжаление е също колония на сащ, та затова се вее украинско знаме... да покажем солдарност с другите колонии на поробителя ни. Така им е било наредено от американското посолство, така са направили. Много хубаво, че са го свалили! Дано един ден се освободим от американско иго, но не знам дали Русия ще ни помогне и този път. Да живее България!

205

Анонимен

преди 2 години

Копейкин беше за ваксините, но като видя че много хора не искат да се ваксинират стана против. Също така беше за ЕС и НАТО като всички останали и никой няма да гласува за него видя, че може да привлече една малка част от населението които са против и реши да стане против. Утре - други ден ще се опита да яхне поредната популиска вълна. Прочетете или гледайте 1г назад и ще видите, че е така.

204

Човек от народа

преди 2 години

Моля ви пишете от къде мога да си купя украинско знаме, бих си го купил веднага и бих го монтирал заедно с българското на терасата си в подкрепа за Украйна. Нека дойдат копейкин и сие да го свалят, отдавна не съм я разигравал бейзболната бухалка, но явно е време.

203

Анонимен

преди 2 години

тия филми сме ги гледали и преди с главен герой болен сидеров но обратното на умни избиратели кълват на гола кука

202

123

преди 2 години

Е, хора. Какво търси украинското знаме на входа на столична община? Ние окупирана територия ли сме? Я мислете!

201

Анонимен

преди 2 години

Копейкин е руски сепаратист добре платен от петата колона и веднага да се заличи тази организация

200

пффф...

преди 2 години

До 219 Срам и позор за мен, е да пишеш думата "СиМвол" с "Н" в средата, ама ето на...хората ги е срам от различни неща...

199

Анонимен

преди 2 години

чл 419 за Възраждане веднага на съд

198

Анонимен

преди 2 години

Срам и позор хора без морал и човешко достойнство с лош пример и хулиганско налудничево поведение ще бъдат в НС освен това ходят с бели ленти с буква z синвол на агресора убиец вие давате ли си сметка че в БГ има деца и гледат вашето поведение за какво се борите да ни убедите че путин не е убиец и ние трябва да бъдем съучастници на варварите вие сте проводници на ужасна пропаганда и органите да се намесят незабавно

197

Анонимен

преди 2 години

Копейкин използва плиткоумието на част от народа за да се вреди отново в НС.А реално е дислоциран от олигарси,защото гласуваха за закриване на специализираното правосъдие в полза на подсъдимите бандити и да се предотврати в бъдеще за други.А сега хвърля мъгла в полза на свръх милитаризирана държава която руши безскрупулно друга ,избива народа й за да я демилитаризира,но първата агресора да остане милитаризирана.

196

Анонимен

преди 2 години

По тази логика всички могат да се катерят по обществените сгради да правят каквото си поискат Костадинов такъв ли пример като политик на хората да безчинстват по сградите и да се бият по улиците според мен тази партия няма морал за да политика и обслужва други интереси (руски)и няма работа в НС

195

Анонимен

преди 2 години

Да,цирка продължава и простотията с рублажийски сценарий.Този развяваше руското знаме на страната агресор.Прави го за дестабилизация,като при пандемията.Костя лови електорат за новите избори,но защо трябва да е проруски,а не български с голямо Б..Докога ще гоним михаля,първосигналноста и риба в мътна вода.То се вижда, правителството е и продажно,но тези номера на Копейкин са нечистоплътни,да използваш войната за депутатски места и не е само рублажия,а е обгрижван богато от задкулисието

194

Анонимен

преди 2 години

Екстремисти и добре платени рашисти къде е МВР как може да се катерят по столична община това е недопустимо тора е посегателство защо се позволява на тези елементи да правят саботажи

193

Анонимен

преди 2 години

ЦСКАр,вие агентите на ЦРУ втори път днес се излагате.Първо не знаехте какви са цветовете на българското знаме и го мислехте за руско,а сега не знаете,*** на 6-ти май България празнува.Не е 9-ти.Тогава са военните паради,но тази година няма да има в България.

192

от такива

преди 2 години

"българи" ме е истински срам, никой не носи повече позор за бг в цивилизования свят, от тез хора

191

Анонимен

преди 2 години

До 211. В османското владичество, а не турско робство - такова няма. Виж Копривщица, Батак . Такива къщи и улици роби нямат. Робите на болшевизма са в Русия . Нито имат улици като улици нито имат къщи по селата. Турция е държава с писменост латиница 70 години след Царство България.

190

Х

преди 2 години

Волен Сидеров номер 2

189

ЦСКАр

преди 2 години

По време на турското робство не един или двама българи са се срамува ли от произхода си и са се турчеещи и гърчеели за да имат по-висок статус. Сега е същото с русоробите!

188

ЦСКАр

преди 2 години

А тия шушумиги от "иZраждане" защо веят руски знамена навсякъде? И едно питане към вас мишки които гласувате за тях и лъжете че сте националисти. 9 май ще празнувате ли? А 9ти септември? Кажете ***, ру6ладжии? :)))

187

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЧе какво общо има българското знаме с Путин той ли го е шил ? Вие нямате нито един факт с който може да ме оборите и вече започнахте да говорите тотални безмислици Само Путин ви и в главата нищо друго няма там.