39

българин

преди 2 години

Радев, дръж се като български президент, не се дръж като Доналд Тръмп!Един път Тръмп казва "Путин е голям пич!", следващия път казва "Аз заплаших Путин!"И после - пак обратното!В момента в Русия се вихри антибългарска кампания, в момента Русия гледа на нас като на "неприятелска" държава, което е руски евфемизъм за "враг", което пък и дава "законното" основание да ни шантажира като ни спре газа, а утре и да ни нападне с ракети! Македония с нищо не ни заплашва, Радев, не бъди кремълски слуга!

38

Анонимен

преди 2 години

Вие се борите да признаят макетата, че има българско мнозинство там? Ай погледнете по-далече от носа си. Има българи в Украйна, Молдова, румъния-там са тробовете на братя Миладинови, има много. Ако ви пукаше, сега България нямаше да е обезлюдена. Но тук вече не е място за живеене.

37

Газ Овър

преди 2 години

На Радев Булгаргаз му я лапнаха под носа неговите министри от служебния му кабинет дето ни ги натресе , и сега си слагат фирми посредници да цоцат сиромашка пара...

36

Анонимен

преди 2 години

Излиза че правата на българите в РСМ ще бъдат по добре защитени ако тя си остане в сръбския съюз отколкото в европейския съюз.Добре работите за Сърбия.

35

п.п.

преди 2 години

румен радев и стефан янев са най-умните политици патриоти днес...всичко останало е шкарто!

34

Анонимен

преди 2 години

Радев ти проповядваш омраза и разединяваш българите какво остава и за македонците срам е е от теб

33

Роко ин раша

преди 2 години

Преди Ефекта Радев-обедняване на българите с над 30% макетата се редяха заа Бг. паспорти .Вече не искат да са българи искат да са европейци.При Бойко 90 хиляди взеха Бг паспорти и се натискаха да са българи ама вече нещат да са част от тая агония породена от Радевите червенотиквеничита.Сложи ни некви дето даже той не ги познава и им отърва юздите.И Бойко ги вземаше от крастовищата на околовръсния ,но ги държеше изкъсо....

32

Анонимен

преди 2 години

Това, което дразни и побърква македонците е това, че постоянно се държим с тях като опекун, голям батко или собственически. Те са като една емпанципирана женица, която всячески иска да е независима от съпруга си. Но като стане напечено, ще доприпка обратно или ще припка при някой друг - например Сърбия.

31

Култура ми Янков

преди 2 години

Г-н Прзидент , Премиера Киро и тук ще прецака работата , не го пускайте по чужбината за да ни излага ПОВЕЧЕ !Премиера не разбра , че войната си е война , и бизнесът си е бизнес !На времето ГФР защо като беше , а и сега - капиталистическа държава , си докара газ от СССР .

30

Анонимен

преди 2 години

Първо виж какво прави Русия за правата на руснаците в окрайна...

29

Анонимен

преди 2 години

Много удобно е сега да сме загрижени за българите в Македония,а за българите в Украйна щом Путин ги бомбардира няма проблем.

28

KараГольо

преди 2 години

До Каракольо... Защо не отидеш на детската площадка , на катерушките ?

27

Гаварит Маскве

преди 2 години

Чуйте посланието на Путин предадено през устата на Радев.

26

Каракольо

преди 2 години

Тоя дрипав комунист се опитва да замаже гнусното си путинолизничество с най-болният за нас българите проблем. Дано като се спомине да попадне в нацисткият ад

25

Анонимен

преди 2 години

Съвпада му позицията с тази на Путин!РСМ да не е в ЕС!

24

Minuva42

преди 2 години

Радев нали твърдеше, че ГЕРБ имали сбъркана политика спрямо РСМ. Видяхме неговата политика каква е - още по-объркани послания...

23

Политиката

преди 2 години

Радев се активизира ,протести за "мир" ,речи,шарлатини имало това онова, май ще има избори нещо а?

22

Анонимен

преди 2 години

На последните избори се видя , че над 2 милиона гласуваха за Радев, а за промяната и герп и ДБ взети заедно по-малко от 2 милиона.

21

Анонимен

преди 2 години

Рундьо, кво ше направиш конкретно. Ше спретнеш една ваенна аперация като началника из Москалия? Кажи си право в очи, кво ше направиш.

20

До Балабанов Итн

преди 2 години

Проклям те бе ромелец.И твоята рода и бебе и все.Мойте деца няма да живеят във война ,че ти лъжеш .2015г ромелче в национален ефир бесерабски българи от Одеса Донецк казаха че над1000 бяха избити от украйнската армия .Проклинам те и твоята рода дори бебе защото то си лъжец .Анатема во веки веков .Сега започва.Амин.Твоята гнусна ромвлска рода е продажна не заслужава да е с българи .