79

сс

преди 2 години

Радев прави всичко възможно да изкара България от НАТО и ЕС. Ми да излизаме и македония да си влиза в ЕС. Хем не щем ЕС хем спираме други държави

78

Анонимен

преди 2 години

Македония ще покаже ясно нашето падение...и то не за историята толкова, а за това, че в ЕС може да се влезне и с комунистическа митология и паметници в центъра на столицата и с тайни служби неразкрили престъпленията си и агентите и без публично говорене за жертвите на комунистическия терор! Югославия и съответно Македония бяха западно творение- там запада изсипа милиарди за да ги откъснат от Източния блок и провалът им с гражданската война ги боли още. Но няма да си оставят инвестицията!

77

Виктор

преди 2 години

Радев напълно се освети и изгоря като руски агент

76

Юмрука на НАТО

преди 2 години

Кой и какъв е Радев в Европейски мащаб, че ще ползва правата на ЕС за вето като бухалка и поставя Путински условия.Няма ли кой да го светне, че това с правото на вето на такива като него и Орбан, които злоупотребяват от името на целия ЕС, изчезва до месеци след внесеното от Франция решение за премахването му.ИМПИЙЧМЪНТ на Радев Веднага.....

75

fact

преди 2 години

заповед на мутрофанова към резидента:РСМ да не почва проговори. плътно в сръбско-руската орбита.

74

Анонимен

преди 2 години

Уж звучи добре, но не му вярвам на Фигурантов. Имам съмнения, че позицията му се основава на путинофилски интереси - на принципа "разделяй и владей", за по-лесно завладяване на Балканите и прокарване на путинофилските интереси... Най-фрапиращото е, че уж подкрепя българската кауза....ама не съвсем.Например говори забългарско малцинство???? Но, не говори за българска история, култура, език...

73

Анонимен

преди 2 години

тя и оная не двава патрони за рубежом но си вървят с ан самолета

72

Анонимен

преди 2 години

Браво, генерал.

71

Щирлиц

преди 2 години

Антибългарска кампания се вихри от 1990г.,а след българския майдан тя прерасна в тотална война.

70

Копейката

преди 2 години

С тоя лично координираме свалянето на правилтеството. После молим Русия за военна помощ и ставаме 16 република.

69

Анонимен

преди 2 години

Руска подкова

68

Анонимен гербер

преди 2 години

руски камуфлаж си

67

Анонимен

преди 2 години

А правата на българите в САЩ в Гърция в Англия в Германия ?Да не би да са малко?Що гледате само Македония ? Качихте я тази плоча правата на българии я ползвате само за собствени политически цели.

66

Анонимен

преди 2 години

ПРАВИЛНО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,НИКАКВО ОТСТЪПЛЕНИЕ ДОКАТО КРАЙ ВАРДАРА НЕ УЗРЕЯТ ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА ПЕРСПЕКТИВА!!! АКО ТРЯБВА И 100 ГОДИНИ. ВИЕ ОТГОВАРЯТЕ САМО ЗА ПЪРВИТЕ 5.

65

Крюшо Котака

преди 2 години

Дългия Учиндолецз нали щеше да праща македонски космонавт в орбита? КОГА?

64

Анонимен

преди 2 години

'' От "Възраждане" призовават '' ....................... товариш Копейкин се движи по добре разписан в руското посолство план ... първо товариш Митрофанова говори от името на българския народ, сега и товариш Копейкин говори от името на българския народ ... остава да чакаме решителната намеса на червената армия за освобождаване поробения от запада български народ ...

63

Анонимен

преди 2 години

До Бунгур Е, примерно Албум-алманах Македония е написан от българи от Македония или македонски българи, значи има по света такова нещо. Въпросът, омовче, е защо ти не само лъжеш себе си, а направо си и вярваш?

62

Бунгур

преди 2 години

Няма по света македонски българи.Това е само в главите на такива като Йотова.Хайде направете анкета на място и покажете какво казват тези които ние наричаме македонски българи.Ще ви се изсмеят в очите.Тези манипулации имат почва само в България.За пореден път лъжем себе си.

61

Анонимен

преди 2 години

Оставка, нищоправецо. Само харчиш държавни пари за твоите екскурзии. За капак шефа на охраната ти пак замесен в скандал. Няма ли да излезеш и да кажеш колко некомпетентен е. Покривате се един други му.

60

Анонимен

преди 2 години

Радев прави компромиси единствено със съвестта си. Жален петоколонник.