19

Анонимен

преди 2 години

Няма "българско малцинство" в Македония. Това е капан. Всички македонци са българи. "Признаването" на БГ малцинство е равносилно на признаване, че македонците са нещо по-различно от българи. Македонец е равносилно на добруджанец, тракиец, мизиец. Толкова е просто, но тези юридически формулировки са перфидна клопка с дългосрочен негативен ефект за разделение на народа.

18

Хахахахаха

преди 2 години

"....македонския език, култура и история в приноса за развитието на Щатите."Това е някакъв нов виц. *** те целите щати са съединени мъдяконски щати и Вашингтон е бил с дядо макядонец. Всеки макядонец в макядония го знае това.....

17

Анонимен

преди 2 години

На мен македонците не ми пречат,но изглежда аз им се явявам някакво пречка.Да стоят на тъч линията и да загряват.Като ги натиснат албанците,може би ще им уврат македонските тикви,но ще е късно.

16

Калеко Алеко

преди 2 години

Европейската перспектива на Македония е част от европейска перспектива на страните членки в ЕС сред които е и България, но за да има европейска перспектива, трябва да има и политици с европейско мислене, сред които товарищ радеФ няма как да попадне ... няма как европейска политика да се гради със съглашения и компромиси с евроАзиатски диктатори и военнопрестъпници, които зплашват Европа и цивилизованият свят ... товарищ радеФ е всичко което не трябва да бъде един европейски и български политик..

15

Анонимен

преди 2 години

Браво на Радев, винаги точен.

14

Анонимен

преди 2 години

Ако може някой да обясни на клепоухото създание от снимката... С вето ще ни намразят още повече, руснаците ги учат на омраза към българите от август 1944. На сила любов не става, вселенски закон е това...

13

Българин

преди 2 години

Всички тези депутати за оръжия Анатема за вас Вашите роди проклиням в името на отца и сина и светия дух.Анетема .Амин Мойте деца на да живеят във война заради вас.Проклиням ви во всеки веков

12

Хаха

преди 2 години

А пък ние ти повярвахме колко "загрижен" си за българите - толкова беше загрижен, че ни въведе и подкрепяше с две ръце Фашисткия Зелен сертификат и "пандемията", заради която убихте хиляди онкоболни, диабетици и т.н., на които им беше отказано лечение. Нали така бе Фatмak copocoидeн -).

11

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Радев,преговори не се правят с изкуствено създадени държави,а с държавници от други държави. Договореност,чрез военно взаимодействие,трябва да се водят със Сърбия. Косово е Сръбско! Македония е Българска! Ех,Радев,посади си малко мозък,че го немаш никакъв. И разбери,че падането на България под отоманско еврейско робство се дължи и на испанците евреи,които наложиха смъртни данъци на Народът ни. Пък ти си се вози на испански самолети.

10

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Радев,преговори не се правят с изкуствено създадени държави,а с държавници от други държави. Договореност,чрез военно взаимодействие,трябва да се водят със Сърбия. Косово е Сръбско! Македония е Българска! Ех,Радев,посади си малко мозък,че го немаш никакъв. И разбери,че падането на България ООД отоманско еврейско робство се дължи и на испанците евреи,които наложиха смъртни данъци на Народът ни. Пък ти си се вози на испански самолети.

9

Анонимен

преди 2 години

Браво на Радев. Вето докато не ни пуснат нас в Шенген и не махнат визите за щатите.Не може 10 години да ни викат готови сте за шенген, ама холандия налагала вето и не може.

8

мара белчева

преди 2 години

Боли го фара радеф за правата на българите и в рсм, и в бг. Важното е да има рубли, раздор и разделение в името на Москва. Натоваски генерал кога ме нема

7

Анонимен

преди 2 години

В Украйна е пълно с българи, които никога не са били в Бг, но говорят чист български без акцент. Но тук ги карат да говорят небивалици как руснаците ги изтезавали. И нито дума за азовците и последните 8 години. Разбирам ги, не искат да ги изгонят като неблагонадеждни. Македонците не са българи, това го разберете. Ще ми плякат на сръбски.

6

До Гост

преди 2 години

Ще ни бият като зайци, 20 години са във войни с оръжие макетата.

5

Анонимен

преди 2 години

В украйната има повече българи, отколкото в Македония. И са си запазили езика. Те ще говорят в полза на Украйна, как иначе? Нали ще станат немили-недраги, ако кажат истината за това как са се отнасяли към тях. А в Македония българите трудно ще им схванете номера. Ако въобще има такива Настъпи време разделно. Македонските българи отказват да говорят български. Факт!

4

Ганчо Гришев

преди 2 години

Вето или народна щюбов, ти избираш Радев.

3

Коко

преди 2 години

Радев заслужава инпийчмънт. Оооо чакай малко той няма прасковки да му се прави инпийчмънт. Толкова страхлив и анаподатлив индивид не сме имали на власт в новата история. Ако го прави за пари дано поне за много го прави, за да има логика. Безгръбначно мекотело. Агент на КГБ

2

Gogo

преди 2 години

Трябва да издържим като гърците до край! Ако ЕС ни натиска за рсм и от съюза ще излезем! Македонците да впишат, че сме един народ, с общ език и история до 1944 г. Българско малцинство в рсм няма - има българи! Иначе рсм с помощта на сащ и турция ще обявят териториални претенции към гоцеделчевско и Банско и т.н. Ще ни натиснат да признаем на свой ред, че у нас има македонско малцинство и познайте какво ще стане тук! Турция,сащ и ЕС ще ни откъснат територии с такива приятели не ни трябват врагове

1

Гост

преди 2 години

Хайде, Радев, почвай специална военна операция. А това, че цялата тази каша с Македония я докара Георги Димитров удобно я забравяме.