174

Анонимен

преди 2 години

вас само нов Чингис Хан ше ви оправи, ше ви изчисти с огън и меч ... и вас и тия дето ви подкрепят...

173

анонимен

преди 2 години

Напротив, спирайте войната веднага. Защото ще продължават въоръжаването на Украйна, вие пък сте повече от украинците и какво - ще се биете докато се свършат руснаците или докато се изчерпат оръжията, това е просто варварско. Затова трябва преговори и отстъпки. Тези, дето си въобразяват, ще ще изтрият Русия от Земята, много се заблуждават, защото ще сме изтрити всички. А дето си мислят как ще я отслабят, и това не е сигурно, защото неведоми са пътищата божии. Пример да вземат от планът Маршал....

172

Анонимен

преди 2 години

Раша си имаше всичко не и стигна реши че може да бъде империя и да заробва суверени държави да шантажира света с ядрени бомби да подреждат нов световен ред болни фантазии сами си сложиха въжето с тази варварска война

171

Калеко Алеко

преди 2 години

Каква война бре лаврович, нали уж беше "Специална операция", фашисткият кремълски режим тръгнал да завладява източна Европа върви по стъпките хитлеровият фашизъм, а Адолф путин е неговият нов аналог ... !!!

170

Анонимен

преди 2 години

Къде е Боби да обясни как украинската армия, която прави вече сериозни офанзиви, е в котел? То не беше днеска, утре, идната седмица и така руски провал след провал 2 месеца и половина. Само ракети и толкоз. Друго руската армия не може да направи и отдавна е за смях. А САЩ с новите си лазерни оръжия правят за тотален смях хиперзвуковите ракети (крадена от НАСА технология от 60те).

169

Простаци като теб

преди 2 години

"От руското не съм засичал ,но от другите има с лопата да ги ринеш......могат да вегетират единствено около рушкияПародиен център.

168

Анонимен

преди 2 години

Свободният човек започва изречението си с главна буква и не ръси епитети.

167

Анонимен

преди 2 години

От руското не съм засичал ,но от другите има с лопата да ги ринеш.Айде оставям ви да си изкарвате парите.Лек ден.А по отношение на темата....дано спре по-бързо тази война,което ще стане като не им се праща оръжие.Там вече няма и украинци,които да държат това оръжие.Избягаха,умряха,предадоха се и малко останаха.

166

Анонимен

преди 2 години

До Киселов ами има един друг пред камерите с по кървави ръце ама с неговите ръце се ръкуват тез онез. Боже пази нас грешните от двуличието.

165

208 говориш за 210

преди 2 години

агенти от рушко Пасольство нали?

164

Анонимен

преди 2 години

По цял ден висят и пишат коментари.Сладка работа.

163

Анонимен

преди 2 години

До 205:Има си господар.Плащат им годишна заплата от 44 465 до 86,801 долара като имат за цел да ни разделят на русофили и русофоби.Работата им е да преглеждат сайтове, вестници, информационни агенции, телевизии, радиа и специализирани публикации и да събират важна за външната политика на САЩ информацияАгенти ...

162

Анонимен

преди 2 години

На 22 юли 1209 г. във френския град Безие, в историческата област Лангедок се извършва зверско клане на цялото население в началото на Албигойския кръстоносен поход. Това е "военна операция" на католиците със цел да унищожат катарската ерес. Когато разбрали че еретиците се смесили с католиците, войниците запитали абата: "Сър, какво да правим?" А той им отговорил: "Избийте всички, Бог ще разпознае своите!" Така прави и Путин в Украйна - трепе всичко живо - украинци, руснаци, наред!

161

Анонимен

преди 2 години

Диане ти един път едно после друго. Нямаш ли си господар.

160

Анонимен

преди 2 години

Лавров и Путин са шар ла тани , защото разпалват война и убиват хора.

159

Анонимен

преди 2 години

Гей парад ще правят либералните демократи плутократи и ***.

158

Зозо

преди 2 години

Хахахааааа, абе тя се стремеше, ама "опят обосрались" :)))))))))))))))))))))))))))))

157

Анонимен

преди 2 години

Този Лавров как успява на една дума две лъжи да казва? Точно той заплашваше света с ядрена война години наред, даже преди 2014 г. когато превзе Крим!Сега - не сме го били разбрали правилно! Абе оланкоолу, за да те разберем правилно спри да говориш изобщо за ядрена война и за ядрени бомби бе!!!Като се качиш на самолет, само при изговарянето на думата "бомба" могат да те арестуват! После *** се обяснявай: "Ама вие не ме разбрахте правилно, аз казах че ме е страх от бомби, а не че има бомба!"

156

Анонимен

преди 2 години

без тоя *** и оня в бункера светът щеше да е друг! пълна блокада на промитите мозъци 80% от които одобряват войната! пълна изолация и имформационно затъмнение! къв народ само, да ги избира и да ги подкрепя!!??

155

куция кон не е на

преди 2 години

себе си.