234

Сата НАТО

преди 1 година

Щом е казал, че няма да бързат за 9 май, значи точно това ще маправят. Събират сили за офанзива.

233

Лавров,

преди 1 година

Животът беше по-хубав и по-смислен, когато още не знаех, че съществуваш. Някъде преди 24.2.2022. Чакам датата в която ще изчезнете с Жужан от моя живот. И септември да е, пак ще бъде май!

232

Анонимен

преди 1 година

И да се стреми, и да не се стреми, все тая. Малки им излязоха чурките на рашките. Как върви денацификацията и демилитаризацията... още са същите на власт в Украйна, пък и пушкала имат повече от всякога. Слабо представление от страна на Болшой

231

евев

преди 1 година

Какво нещо, Лавров е на 72 години, Путин е на 70 години. А загиващите на фронта са на по 20-30 години. Като котараците в котешката популация - доста често избиват малките котенца. За да няма конкуренция. .

230

Анонимен

преди 1 година

КАКВО КАЗВА ЛАВРОВ- РУСИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА УБИВА БЛАГОРОДНО И СЛЕД 9 МАЙ

229

Агент от цру и Мосад

преди 1 година

Лавров лъже.

228

Пазач

преди 1 година

Хм,явно руснаците са много жадни за кръв и разрушения,за грабежи и за завоевания,че им е все едно кога ще свърши тая война ?!Лавроооов,който ламти за много губи и мал кото, на което се радва :))) Имай в пред вид,че ако някой някога проведе такава " опе рация " срещу Русия НИКОЙ НЯМА ДА ВИ СЕ ПРИТЕЧЕ НА ПОМОЩ,ЗАЩОТО НА ДЕЛО ПОКАЗВАТЕ, ЧЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ !!! Всеки окупатор - с гроб! Всеки кръволак - с гроб ! Всеки агресор - с гроб !

227

Куку

преди 1 година

Лавров е споменал и това, което знаем от училище за Хитлер. Е нека и Израел излезе на терена.

226

Анонимен

преди 1 година

Споко, 9 май има всяка година

225

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 1 година

Е, дотогава споко може и да отбележат близо 25 хиляди безмислени жертви дадени от рашисткия оккупатор във войната, като сред зрителите на парада може да се забележат и откроят ясно тези 25 хиляди ЧЕРНИ забрадки на майките на загиналите млади войничета в тази порочна и безмислена война, започната от настоящия жив фюрер и пълен аггрессор и абсолютен комплеХиран тиранин - ПYTiНь.

224

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 1 година

Е, като нема начин диктаторът аггрессор да получи своето, както го беше първоначално запланувал - на 9.май, за националния им празник на победата, тогава много ясно, че ПАБЕДА - НЕ БУДЕТ ваабщем и изобщо, затова и внешний министер лаврова даде обратен завой, демонстрирайки по този недвусмислен н/н БЕЗсилието на рашистката военна машина и тоталния й провал в тази специална военна операция, пардон ВАЙНА

223

Анонимен

преди 1 година

Русия показа ,че води и може да води добре планирани военни действия това,че не съвпада с очакванията на много наши зад клавиатурни специалисти и западни пърдялници си е техен проблем. Тя пази цивилното население всички други твърдения са спекулация и пропаганда с цел да се обезсърчат хората които симпатизират на Русия и Путин.

222

лекар

преди 1 година

тоя със събраните очички вместо лечение ще получи екзекуция.

221

Жалко за хората

преди 1 година

От мания за величие тия психопати разрушиха една държава и си изтрепаха собственото население, но поне показаха, че търкеляшниците им не стават за нищо.

220

Анонимен

преди 1 година

Тоя си е баш рашистки министър на пропагандата. Държава окупатор и убиец с мечти за империя - само че на злото!! Дано света се отърве от тази фашочума на 21 век!

219

Операция

преди 1 година

Каква война, бе Лавров? Нали беше военна операция и "мьI на Украину не нападали"?

218

Анонимен

преди 1 година

Войната ще продължи докато продъжавате да го наричате "конска чутура" и други подобни. Тя и за това и започна. Нямате капка ум в чутурите либерастите.

217

msm

преди 1 година

руССия - руССКия Гьобелс отново взе думата циничен убиец и психопат!

216

Анонимен

преди 1 година

Да сме наясно! Не минете ли Дунав този път, ще продължаваме да пращаме оръжия. Имаме си вече два моста, две големи пристанища, сума яхтени и Камен бряг. Маршрутът ви е познат.

215

Реалист

преди 1 година

За каква война става дума??? Нали беше специална военновременна операция??