214

Да се разбира:

преди 2 години

"Да точно така, стремим се да приключим войн... ааа военнаая операция до 9 май".

213

хахахаааа...........

преди 2 години

Европейската комисия ще разреши на Унгария и Словакия да купуват руски петрол, въпреки планираното ембарго на ЕС върху енергийните ресурси от Русия. Това съобщава Reuters.

212

дд

преди 2 години

Тука пак някви все за Сърбия говорят, тогава е Югославия, гледайте този филм: https://imdb/title/tt0120070/

211

Анонимен

преди 2 години

Хвърлям по един поглед когато имам време на форума и при добро въображение пак не успях да видя един русофил да напише нещо. Само притеснени от наглостта на агресора българи и злобни С Ъ В Т О Ф И Л И

210

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Кога ще приключи войната го решава Киев.

209

Анонимен

преди 2 години

До на 9-и май руските в Това не са откраднати, това са военни трофеи

208

на 9-и май руските в

преди 2 години

войски на парад с откраднатите домакински уреди и килими от Украйна..ха.ха

207

Анонимен

преди 2 години

Не е с никакъв синдром просто украинец колегата.

206

Анонимен

преди 2 години

Въпрос от форума кой избива рускоговорящите руснаци. Краткия отговор е в четирите букви, но не смея да ги кажа за да не ме ззаколите каквито ззаплахи има по форумите.

205

Военен брокер

преди 2 години

Садам в Ирак избиваше кюрдите,Кадафито некви племена нещо не харесваше,Сърбите избиваха албанци и босненци (босненците са си сърби но, били богомили и приели исляма за да се спасят от кланетата обвинени в сатанизъм и ерес от християните ) Няма как да избиваш с чукове и пръти жени и деца и немаш атом и да не те бомбят ...

204

Анонимен

преди 2 години

Прегледах форума. Добри пари изкараха русофобите тролчетата по празниците. И самочувствие изкараха щели да иззловят и да иззтрепят русофилчетата в края на войната. Блажени са вярващите.

203

Странна работа

преди 2 години

Всичките главорези от Сирия ги исипаха в Източна Украйна да колят украинци заедно с Кадировските Инстаграм психопати... Православна русия ама друг път.Главния им храм е храма на войната и е извън канона със сатаниски фигури,а военни са представени като сведци .Некаакаав избил 10 хиляди човека и хоп светец това и дявола не го беше измислил. Да не говорим че има секта където Путин е главния божи син даже иконата му беше пуснала свето-миро ден преди изборите за президен О! Чудо!

202

Пенсионер

преди 2 години

Чета коментарите и съм доволен.ЕС , НАТО и демокрацията ще пребъдат.

201

Анонимен

преди 2 години

Е това ще кажат я. То стана ясно, че няма как да стане. Пукат ги здраво

200

Асоциален Примитив

преди 2 години

Ние пък мислехме, че ще приключи за 3-4 дни. Нали така, русоробчета? Истината е, че украинците ви разпиляха от бой, но както винаги, Мордор разполага с много opkи и ще ги изпраща на заколение до край.

199

Фюрера

преди 2 години

Багдад Боб с днешната доза лъжи:

198

Анонимен

преди 2 години

Германия сега след ВСВ е просперираща страна. Хитлер не е толкоз лош за германците лош е за другите. Защо сега се нахвърляте срещу Русия. Тя си защитава своите. Защо украинците са асимилирали и нападали малцинствата си. Защо са се милитаризирали и мн.др. да не говорим за нацилаборатории и прочие

197

Ludoto Lenche

преди 2 години

...kolkoto i da kvichat i viat ukrainskite nacisti ,shte iadat boi dokato badat prikliucheni napalno ! Jalko e ,che mnogo hora ne mogat i ne iskat da proumeiat kakvo i zashto se sluchva v momenta !Zapada ,tvarde mnogo si razviavashe konia po nashite zemi i vsichko tova e rezultata !

196

Анонимен

преди 2 години

"Нашите военни няма изкуствено да приспособяват действията си към която и да е дата," Даже нападението ви на Украйна беше на "специална" дата, а множество покушения срещу политически противници на Сатрапа в Кремъл бяха направени на знакови дати. Лъже отново.

195

Анонимен

преди 2 години

нямам съмнение, че руснаците ще вземат и част от донбас и вероятно ще обкръжат одеса за доста дълго. може да се проточи и над година, а путин да отиде на оня свят. украйна ще рухне икономически, руснаците ще са супер зле също. всичко това обаче е по-маловажно от нашето състояние - какво правим и как използваме ситуацията, за да променим икономиката си?