194

Анонимен

преди 2 години

Не се стремят защото не могат

193

Анонимен

преди 2 години

Ама войната или специалната операция? Вече се бъркам ... какви са последно опорките?

192

Анонимен

преди 2 години

Когато ида приключи, както и да приключи, безумната им война със 4 пъти по-малка по население и 9 пъти по-малка като БВП страна, показа, че занапред ще седят в ъгъла на азиатската геополитика и ще заплашват света с ядрени бомби, защото друго нямат - Северна Корея номер 2! Русия прикючи със статуса си на световна военна сила.

191

Мехмедов

преди 2 години

Хайде, спирайте вече с тази война и започвайте преговорите!

190

Да преговарят

преди 2 години

Украинската армия е с отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ - ще воюват до последният украинец.

189

Война можеше да няма

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир.

188

така си е!

преди 2 години

Запада подготвя Украйна от 90-те а последните 8 години ги обърна на наемници - зомбита, Руснаците отмениха план А - признаха заслугата на НАТО и сега карат бавничко със шредер за нацита.

187

9 май го искат от ЕС

преди 2 години

На рашките им е все тая кога укро-еничарите ще втасат. В Русия имат ресурси, имат храни - което не може да се каже за запада. Конфликта може да продължи до пълен упадъка на запада.

186

Анонимен

преди 2 години

Стига с туй пич бе пичове и пички форумни троляци.

185

IQ 3.14

преди 2 години

то, тва грозге е кисауо. ше свършки, като фанеш байрактаря

184

Анонимен

преди 2 години

Лавров, онази грозотия Захарова, дето не може да си хване мъжле, Медведев.......все карикатури на путиновия режим :)))

183

Solar Power

преди 2 години

*** - П У Т К И Н

182

Solar Power

преди 2 години

До Българин: Какви братя ве пич. Руснаците са си наследници на монголските орди. Това е ясно видимо в чертите на ***. Леко дръпнати очи и нисък ръст. Нашите братя са украинците. Тяхната земя е точно там където е била Стара България. Май не си ходил на училище или са те пръскат от гъзграждане или пък от някой самолет :)

181

redordead

преди 2 години

Преди ВСВ реториката в Германия е абсолютно същата - Германия е ощетена, третирана несправедливо, всички ни мразят - Хитлер готви Германия за тотална война.Същото в момента, 1:1 се случва в Русия - били несправедливо третирани и т.н. Пълно информационно затъмнение. Много хора, които са родени след 1986 дори не знаят за аварията в Чернобил, защото дори това се представя като лъжа...както и това, че азбуката е от Македония

180

Българин

преди 2 години

Напред с братска Русия!

179

Анонимен

преди 2 години

Горкият Лавров, иска и след 9 май руските войници да умират за илюзиите на царя-батюшка за СССР 2 и за милиардите на олигарсите.

178

Стамат

преди 2 години

Църка ли църка синьо-жълтото мишле :) Превиждат му се гей паради в Москва в розовите му мечти.Църкай мише,църкай!То това и ти остана само,да си харесваш сам публикацията и да църкаш :)

177

Дружинната

преди 2 години

Дружно братя българи, с нас Москва е в мир и бой, Партия велика води нашия победен строй. Великото слънце на Ленин и Сталин с лъчите си нашия път освети. Димитров за подвиг сърцата запали, в борбата и в мирния труд ни сплоти.

176

redordead

преди 2 години

тоя преди месец каза, че не са нападали Украйна...преди това говореха, че който си мисли, че Русия ще влезе в Украйна трябва да е луд - общо взето- всичко, което казват са лъжи...Дали ви прилича на един друг период? Както обикновените германци не са знаели, че съседите им евреи ги пращат в лагери, заради дезинформацията от страна на нацистка Германия, така и в момента руснаците са зад пълна информационна завеса. Абсолютно фашистки/нацистки режим.

175

Анонимен

преди 2 години

Лавров толкова сте примитивни всичко крадете история технологии нищо не можете да измислите дори и сега имитирате Хитлер с тази война но сега сме в 21 век с такива зверства вие се превърнахте в рашисти какво очаквате да стойм и да гледаме тоя ужасен филм и да ви ръкопляскаме не вие сте брутални варвари и ще си понесете наказанието