13

Анонимен

преди 2 години

Мда...много украински бежанци има там и нормално.Ако е имало такава украинска пропаганда като при нас "Ако не си с Украйна значи си против Украйна" са разделили хората на две и може да се избият по между си.

12

Анонимен

преди 2 години

Русия вече страда от санкциите. Вече се говори за това, че няколко банки в Русия може да обявят фалит. Собственици на банки продават акциите си и обявяват "излизане в пенсия". Започва всичко да се руши. От руските чатове разбирам, че засега най-засегната от санкциите е банка "Алфа". Но вече се говори и за други. Все още няма паника, но това ще продължи само до първата фалирала банка. После като започнат масово да се теглят пари от банките и фалитите ще станат масово явление.

11

Зозо

преди 2 години

До Анонимен......Путин. Иска на 9 май да обяви победа във войната............ хахаха, ще побида на 39-ти май :)))))))))))))))))))))))))))))))))

10

Зозо

преди 2 години

........уверения от Москва, "че Русия продължава да признава териториалната цялост на Молдова"............ Мдааа, те така и за Украйна казаха. Никой не вярва на руснак.

9

Посейдон

преди 2 години

Това са специалните руските делфини от съседната статия- излезли са на сушата на лов за перални и телевизори!

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Целта на Путин е да има глобален конфликт." --- хахахахах.. смешен си! И на малките деца стана ясно, че единственият печеливш от тази война са кукловодите от другата страна на океана! С радост гледат как русия и европа се самоунищожават..

7

До 4

преди 2 години

Очеизвадно нищо не разбираш. Украйна има нужда от муниции, а в Приднестровието се намира най-големия склад за муниции от съветско време! Освен това могат да използват пленени руски миротворци от там за обмяна на пленените украински.

6

Анонимен

преди 2 години

Не виждам как до 9 май Русия ще победи в тази война. А това е целта на Путин. Иска на 9 май да обяви победа във войната. Първо бяха три дена... Сега до 9 май...

5

Анонимен

преди 2 години

това е мечтата на зеления актьор и кукловодите му - колкото се може повече въвлечени държави в конфликта... за съжаление нашите мъпети следват същите инструкции

4

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия нападне и Молдова (а такива гласове се чуват от Русия) вече ще е принудена да се намеси и Румъния. Целта на Путин е да има глобален конфликт. Засега обаче Западът много умно не се включва официално във войната, като всички, които се сражават в Украйна са частни войници и нямат официално нищо общо със Запада. Това е като руската частна "Вагнер", която уж била независима от Русия. Та Путин не е на нивото на Запада. Онези са много умни. А Путин се оказа един болен мозък затриващ Русия.

3

Анонимен

преди 2 години

Не, Молдова, а Молдавия!

2

Анонимен

преди 2 години

Е то е ясно кой подклажда конфликта в Молдова. Украйна, зад които са Щатите и донякъде Румъния.

1

Анонимен

преди 2 години

Фашистите подготвят операция Кървавия Май по данни на сепаратостите