53

Исти

преди 1 година

Молдова ще бъде окупирана от Путин, ако Западът продължи да го насърчава и толерира!

52

От Салем

преди 1 година

То положението в България не е по-различно от това в Молдова благодарение на фенките на група ,,Любе''.Молдова се опитват да е дестабилизират защото се знае че народа не желае СССР обратно,а стабилна политическа власт в момента е в ущърб на Кремъл.Тука тази роля се играе от ,,Стотинкин'' и закръглената мома с червените бузи дето не е казала една умна приказка на кръст/понеже няма капацитет/,и всеки ден е по медиите и плаши с разтурването на новото ни правителство което едва се крепи на надеждите

51

Нико

преди 1 година

Русия е наказание за човешката цивилизация.Такива поразии е нанесла на България ,че десетки години няма да можем да се оправим.Дано се разпадне тази *** на човешката глупост и невежество.

50

Така е!

преди 1 година

Ако слуша до края на Май ще може да не се опасява, че жълтия цвят от знамето им на всенароден референдум може да бъде заменен с бял.

49

Алекс

преди 2 години

Да си близо до Русия е Божие наказание.

48

Пп

преди 2 години

И с право се опасява. Дано не се случи

47

Анонимен

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер 51 - Всъщност има и възможност Кишинев да стане столица на новата ПНР (Приднествровка Народна Република) с площ сегашното Приднестровие и цялата територия на сешашна Молодова ))) Е, няма да е жИна-президент, а някой по-стабилен елемент, ама то това - президентстването - не е за всеки

46

Анонимен

преди 2 години

Еми Молдова да спре да пропуска влакове с бензин за Укр. и техната президентка да спре да се държи като в детската градина. Тогава нема никой да я въвлече в нищо

45

сили

преди 2 години

неназовани сили, звучи някак свръхестествено

44

Анонимен

преди 2 години

Има защо. От 25г Русия праща безвъзмездно оръжие в Молдова на сепаратисти в Приднестровието и финансира тероризъм и гражданска война там. Ако стигнат до границата ще обявят цяла Молдова за нацистка държава и ще тръгнат и там да "денацифицират". После Румъния щото и там ще денацифицират и дадат Трансилвания на Унгария. После България щото пречим на горките Макета и Сърби, а и от 1878 има един договор, който не сме спазили и ще ни накарат да дадем Южна България на Турците. Това целят, събудете се!

43

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Успокойте топката! Има само две опции: първата, джуджакът ще бъде оДстрелян; втората - Русия ще отиде при "Масква". Няма трета възможност.

42

Анонимен

преди 2 години

До 45 не може да бъде! : то ако си влизал в някой форум в последните 12 месеца, ще знаеш колко много натискаха руски *** да има война. Той не бяха възхвали за войната когато беше само идея, не бяха постове когато танковете почнаха да се движат. Мисля си как тук имаше и един парашутист, който хвалеше руското ВДВ. То руското ВДВ го оставиха без подръжка обкръжени от всякъде от украинци. Какво мислеш че стана с руските войници? Сега Путиновите тактици ще направят същото и ние гледаме

41

Анонимен

преди 2 години

До 45 не може да бъде!: човек и да иска и да не иска, на Молдова е в окупационата карта на Путин. Това е война на избор на Путин. Единствения ефект който може да имаме е да видим как агресията на Москва срещу Молдова ще продължи

40

Ток за Молдова

преди 2 години

Русия държи нефта и горивото за Молдова. Приднестровието ни се присъединило към Молдова, ако си имат използване на няколко езика. Но Русия иска да измъчи Приднестровието със зависимостта от нефт и газ. Как ще се измъкне Приднестровието от хватката на Кремъл? Сигурно Русия ще спре доставките за няколко месеца, но пак ще е трудно за Молдова.

39

Анонимен

преди 2 години

То какъв руски говорят в Молдова? В Молдовския район на Приднестровието не са ли молдовци останали от руска инвазия?

38

Анонимен

преди 2 години

Толкова за приятелството и братството с Просиййка-тюрмата на народите. Няма не искам, няма недей, асвабаждение до дупка. Т.е. докато ви вземем живота, жилището, пералнята, т.чиния, гащите дори. Така е било още по времето на Чингиз Хан, така е и сега в дива и просста азиатска просиийя.

37

не може да бъде!

преди 2 години

Чета тук как разни смели диванни експерти.които се пъчат, искат до водят война с Русия!?А аз бих попитал -не е ли по-добре да живеем мирно и тихо и да се споразумеем!?Трябва да е ясно-който иска да има война с Русия ще я има-и нека после да не реве ,,ама защо ги ручахме жабетата!?Такова е положението с т.н.Украина -украинците просто искаха война ,правеха всичко възможно да дразнят Русия ,да пречат ,да предизвикват.а сега им се налага да мислят как ще живеят по-нататък !?

36

Анонимен

преди 2 години

До 41 Яяяя: според теб Путин бил подведен и изпълнявал план даден от чужда държава? Ми то чуждите държави, в това число България, Франция, Германия , го увещаваха да спре военните действия. Виж колко обаждания направи Макрон, за да го увещава да няма военни действия. Но това е война на избор. Избор който Путин прави.Виж, Путин може днес да отзове всичките войски. Той е диктатор, никой няма да му пречи. Но Путин не го направи последните месеци, а продължава да налива войници и подтиква геноцид.

35

Анонимен

преди 2 години

Руските войници, които досега само са се шляи, ще се окажат между Приднестровци (това са хора от няколко различи етноса), които искат да си живеят мирно вътре в Молдова; централна Молдова която иска да защити същите тези приднестровци; и Украйна от другата страна. И руските командири които само подкокоросват конфликт. И тези момчета които сега са руски военни сега разбира снимката Аз съм в опасност. Руските командири ще подкокоросат и ще започнат конфликт; атези групи ще хванат руските военни.

34

777

преди 2 години

Ами назовете ги де....неназовани били.....Кажете кои са?