146

Анонимен

преди 2 години

Просо ли овес ли си не знам и не ме интресува. Но знам, че руската газ е най-хубавата газ на света, а руският нефт е най-хубавият нефт на света. Газ и нефт има само в Русия, никъде другаде по света, нъл тъй?!!! Течна дружба, както казват някои...

145

Анонимен

преди 2 години

Нинова мечтае да е българския Шрьодер.Какъв кеф! Тя в Газпром, мъжът й в Лукойл. Газ и нефт, газ и нефт и Рафаело в Америка щото тук демокрацията му отнела много на момчето... Както е писал навремето Ботев - Кажи ми мой бедни народе кой те в тази робска люлка люлее?

144

ПроСоТо

преди 2 години

немах намерение да са обаждам повече,но мернах невероятната..невероятност,която е написала "анонимната"--:-"Руската марионетка Нинова като разбра, че Асен Василев смята да сложи край на газпромовото иго пощуря,..."...Ся:-Каква "марионетка" е и дали изобщо е марионетка Ниновица е друг въпрос...Обаче просто мъ РАЗТРЕСЕ следното твърдение на "анонимната":-Че Василев бил щял да "сложи край НА ИГОТО на газпром"...?!?."ИГОТО" ?!..."Игото" на тоя,който ТЕ СНАБДЯВА с газ и петрол?!?!..Е не,немам думи!

143

БСПутин Капут

преди 2 години

Нинова може да пожелае и със извънземните да се срещне да прави пазарлъци б

142

Анонимен

преди 2 години

Нинова Искала да се възстанови диалога.и таван на цената на ГазаСъс сигурност с такава задача може да се справи единствено поразяващата уста - Р. Гечев. Изпращай го и гледай сеир!

141

Анонимен

преди 2 години

Браво на НИНОВА!

140

Анонимен

преди 2 години

Руската марионетка Нинова като разбра, че Асен Василев смята да сложи край на газпромовото иго пощуря, а заедно с нея скочиха и вмирисаните на путиновата газ пишман бизнесмени. Ама няма да стане тая. Газ ще има, но не от Русия.

139

Анонимен

преди 2 години

Ама ти и условия ли поставяш, лелче?

138

БZП

преди 2 години

Нинова ще клекне за износа. Инак, Радев ще я употреби и захвърли като *** хартия. С нейните гласове просто няма алтернатива.

137

володя

преди 2 години

Тия са създандени, отгледани, възпитани и хрантутени, за да служат на Кремъл. До последният си дъх! Каквото наредят от Москва, това е им религията!

136

до Рами

преди 2 години

Така е както пишеш. Но сред коментиращите има много мазохисти. Такива ще се събудят когато е вече късно.

135

САНКЦИИ ЗА НИНОВА..!

преди 2 години

Бай Дъне, синчето на др Нинова е в САЩ...... НЕЗАБАВНО ЕКСТРАДИРАНЕ......!!!

134

Анонимен

преди 2 години

Нинова искала... На кой му дреме, освен на путинофилите, какво иска Нинова. Без да съм астролог ще направя прогноза, че Нинова и БКП, ако скоро има избори за НС, ще се бори да мине 4%. Предполагам скоро ще разбера дали съм познал. Не харесвам, дори не понасям Киро харварда, но в случая го подкрепям, България е държава с хилядолетна история и трябва да има достойство. Дано, Киро не го забрави при преговорите с РСМ.

133

Копейкин

преди 2 години

Днес съм герой на соц труд - събрах пари за една запалка газ!

132

Анонимен

преди 2 години

Тази не заслужава и да я коментираш.Толкова ниско е паднала.

131

Рами

преди 2 години

Какво достойнство? Както сме тръгнали държавата отива към тотален фалит, това е още един безумно тежък пирон в ковчега. Какво достойнство като скоро и хляб няма да можем да си купим, оставете олиото и месото.

130

Рами

преди 2 години

Хора вие добре ли сте? Не искаме руски газ директно и по-евтино, за да го купиме СЪЩИЯТ от трета страна по-скъп. ЕХО СЪБУДЕТЕ СЕ!

129

Анонимен

преди 2 години

До РамиЗащото трябва да имаме достойнство!

128

Рами

преди 2 години

Не разбрахте ли че в Европа газ освен руски НЯМА? Ако не им клекнем ще копуваме СЪЩИЯТ РУСКИ ГАЗ от трета държава НА ПО-ВИСОКА ЦЕНА. И аз не харесвам Русия, но точно ние НАЙ-БЕДНИТЕ мишоци в момента се врем първи между шамарите И ЗАЩО?

127

Анонимен

преди 2 години

Тя ако можеше щеше и да преговаря с Путин, да ни направят поредната губерния, от 3тия свят, като Ичкерия или Татарстан и да ни върнат в 1960г. Тази супа сме я сърбали вече. Цивилизованият свят се развива социално, културно, икономически докато Русия деградира и в трите показателя от носталгия към СССР.