186

анон

преди 2 години

Таван добре, но горницата да плати тя или Русия, а не всички ние. Що за идиотщина... уж цените са замразени за потребителите, но според вас кой плаща сметката. Данъкоплатците!Всички ние я плащаме с данъците си или със заеми които после ще се плащат със данъците ни. ТОВА НЕ ПОМАГА. Взимаме от левия джоб, за да сложим в десния.

185

r3v0lv3r

преди 2 години

Еми, тръгвай за Москва и не се връщай преди да уредиш газ за 200 долара :D

184

ОХ Нинова,

преди 2 години

ти добре го мислиш, но има един голям проблем! Къде Байдън ще си пласира неговата газ? А за Кирчо и Кокорчо помисли ли, че са дали обещание на САЩ! Пък и те затова са поставени за управляващи, за да защитят интерсите на САЩ ( Байдън) ! САЩ почти си постигнаха целите и започнаха да се отдръпват ,и да се замислят какво може да се случи! Нещо започнаха да дават на заден ход! Така , че Зеления слугата на САЩ губи та и народът му!

183

Анонимен

преди 2 години

То решението за спирането на газът не се взимат от Газпром, а от Кремъл, ама като искаш - отивай преговаряй с Газпром бе другарко!

182

none

преди 2 години

Тази е Руски агент.. очевидно и плащат ..

181

linx

преди 2 години

До Браво!Ано ти на алчноста за пари казваш благоразумие много жалко !!

180

linx

преди 2 години

До АнонименВсички работодателски организации принадлежат на червени милионери които с п.омоща на низки заплати и чудовищни условия на труд натрупаха огромни богатства !! Най скъпите коли яхти самолети рари в разни сметки на разни острови !! За това българинът получава най низките заплати в Европа !Тези оргонизации работиха основно с руски пари и за това сега ревът защото им бяга далаверата !!

179

Българин

преди 2 години

До Инж+Предлагам другарката Нинова да се замие добре и с партиен плам в душата да се отдаде на вожда Путин !! Ако се представи добре има минимален шанс да спре да реве за руска газ ! Но като гледам вида и най мнаго да я затворят в московския зоопарк !!

178

Инж+

преди 2 години

Ами така ще е - като виждат как ще внасяме газ от други източници, руснаците и дискаунт ще ни направят/да не кажа ""/. Че те газта в буркани ли ще я затварят!?!?! Ама като че ли вече е късно......;-)

177

Анонимен

преди 2 години

"Целта на срещата с работодателските организации бе да спасим българската икономика, да запазим работните места на хората".Да, бе, да.. за малко да ви повярваме. Събрахте се с олигарсите и си браните комисионните и интересите. Грам не ви интересуват хората. Свършва се вашата...

176

Хаха

преди 2 години

Ясно е защо искат, комисионните им липсват !Газпром и Путин добре плаща на лобитата в Българската политика

175

нинова 2

преди 2 години

Първо да възстанови диалога с министъра на икономиката.

174

Браво!

преди 2 години

Браво! Добре, че има и разумни личности като Корнелия в парламента..

173

Алекс

преди 2 години

Др.Нинова обяви,че ако изпратим оръжие за Украйна,ще си подаде оставката.Вече е ясно,че ще изпратим.Интересно дали третият опит за подаване на оставка ще успее?

172

done

преди 2 години

Съсвсем я окъкахте ситуацията покрай таз война, на спонсорите Ви срещу цивилизования свят,..Другари и Другарки! Ти си искай, щото знаеш че няма да стане, пък баламурниците нека ти вярват....Объркана Партия още от създаването и най-вече ....Противо-народна!

171

ДТЕПМ

преди 2 години

Дундо, що не земеш да са....

170

анономен

преди 2 години

Тя искала:)))))))))))))))))) е по - кратък виц не бях чувал.

169

Анонимен

преди 2 години

нинова работи за руските интереси. Тя е къртицата в сигурноста на БГ

168

Анонимен

преди 2 години

ниновА е предател.

167

Анонимен

преди 2 години

До ДЕВИЗЪТ НА НИНОВА: Абе пич, ти наистина ли си толкова "УМЕН" или само се преструваш ?