166

ДС бизнес

преди 2 години

Работодателите кръвопийци се облещили. Искат диалог с Наришкин. Нинова продължава диалога.

165

ДЕВИЗЪТ НА НИНОВА:

преди 2 години

"ДЕМОКРАЦИЯТА НИ ОТНЕ МНОГО!" Щом още не си върнала милионите, които открадна от Техноимпекс, и още не си изпратена на курорт в Сливен, заедно с Елена Йончева, която пък окраде и разтури цяла банка, значи още нищо не ви е отнето...

164

Анонимен

преди 2 години

Другарке, ти може да си искаш колкото искаш, но от теб нищо не зависи. Преговори с газпром са невъзможни. ЕС не ти дава такива своеволия и щения.

163

Анонимен

преди 2 години

на нинова какво и пука? Нали ще подава оставка? Парламента ще гласува да пратим оръжие за Украйна, а тя обеща да си подаде оставката. Очакваме я с нетърпение!

162

Анонимен

преди 2 години

Комунизма е жив но сам ще се самоубие Нинова твойте столетници предадоха богу дух на какво разчиташ твойте избиратели ги няма БСП и Възраждане са слугинажа на путин и ще си получат народната любов скоро

161

Анонимен

преди 2 години

Кремъл прати факс на *** искаме рубли за газ иначе ще ти извадим кирливите ризи на показ а Копейкин ще ти купим едно хотелче и давай автобусите с пенсионерите да викат по площадите за русия

160

Анонимен

преди 2 години

Съд за Копейкин и Нинова за национално предателство те ни предават на руснаците

159

Анонимен

преди 2 години

Нинова отиваш при руския кораб на дъното няма руска газ поняла стига с тия рашисти че ще те бием с камъни тия комунисти пак се възродиха да правят мизери заедно с Копейкин национални предатели

158

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Нинова и другите червени рубашки почнаха да ги късат, щото мандрата секна и червената гнъс остана капо, а от членски внос не се живее. Трябват и петродолари, за да може нашите деца да учат успешно в гнилите САЩ. Нали така, другарко Нинова?

157

Кръвопийци

преди 2 години

Работодателите кръвопийци Велев, Домуза и др. искат да смучат кръв заедно с вампира Путин.

156

Герб

преди 2 години

Нямам тези думи, за да и кажа нещо. Иван Костов, Герб и всякакви мутренски абревиатури отдавна трябваше да копат в мините, при бай Ставри и да са потънали в забрава. Всеки ще си изкупи греховете, като му дойде време. Амин!

155

Нищо не разбрахте

преди 2 години

Надолу все г'лупости и п'ростотии от гербаджийските т'ролове. Промишлеността има нужда от доставка на газ за да работи. И то на досегашните цени. Иначе ще има и фалити и ръст на цените за потребителите. Нещо неясно?

154

Леля ти

преди 2 години

Ходи се ве лелко.Молим ти се и сладолед ще ти купя.

153

Браво Нинова

преди 2 години

Три и повече месеца в които инфыацията подлуди хпрата, ти се чешеше?Защо не обложихте свръхпечалбите от 5 увелкчения ток досега или ти се услади да цоцаш оттам? Сегс като усети, че ще те елиминират и няма да има цоцане, обърна палачонлата. Била за това била за онова, ама действия 0.

152

СМЕХ... И УЖАСт...

преди 2 години

НИНОВА ИСКА ВЪЗОБНОВЯВАНЕ ПРЕГОВОРИТЕ С ГАЗПРОМ...ЗАЩОТО СКОРО ЩЕ ИЗГОНЯТ СЪПРУГА И ОТ ТАМ, АКО БЪЛГАРИЯ НЕ КЛЕКНЕ .....ХА,ХА,ХААААААА....ШЕ СЕКНЕ РУСКАТА ХРАНИЛКА ЗА ДРУГАРКАТА,..... АУУУУУ , УЖАСТ....!!!

151

Анонимен

преди 2 години

Тази женица не прави разлика между диалог и налагане, типична комунистка.

150

ПроСоТо

преди 2 години

м/у другото,ЗА МОЙ СРАМ требе да призная,че ние сме УНИКАЛНИИДИОТИ!!!!!...Да оставим на страна повечето наши "съюзници" от ЕС,които ще подновят договорите си с Газпром,но само да обърнем внимание на следния ФАКТ:..ГЪРЧОЛЯТА,които са известни с тяхната лукавост и нюх към далаверите,започват да плащат доставките на газ от Русия в рубли !..И никой от тия далавераджии дори и не намеква за некакво "ГАЗПРОМОВСКО ИГО" !!!...Става ми тъжно,много тъжно!..НАИСТИНА ЛИ СМЕ ТАКИВАИДИОТИ?!?!

149

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен/186/.....не си заслужава да ти обърне внимание човек..Тролец си,при това явно твърде необразован и неинформиран,а на всичко отгоре и лишен от елементарна мисъл...

148

Златка

преди 2 години

Бегай у раша *** корнелоооо и вземи и сина си от Америка

147

Анонимен

преди 2 години

Е много ясно, че Нинова ще иска да възстановим диалога с Газпром. Аз да попитам защо трябва да има нов диалог с Газпром? Нали имаме договор и сме се разбрали кой, къде, по коя сметка и как трябва да плаща и съответно колко ще получи срещу това, както и цена за суровината. Ако Руснаците искат да се промени договора да дойдат да предоговорим и да изготвим анекс на договора. Но Руснака не знае как да се договори, той може по комунистически - само бой или изнудване. Не знае друго!