106

Лойко

преди 2 години

Ами да го въстанови.Какво чака?

105

БZП

преди 2 години

До Анонимен 164 - този сценарии плаши и мен! Мисля, че точно натам Путин блъска България с действията си от последните часове. И мисля, че още не изигран най лошия коз - Копейкин. И точно затова всички нормални хора този път трябва да застанем срещу тези предатели и да подкрепим Правителството. Не съм особен фен на Петков, но в момента изразява достойна позиция.

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143Ние сме ги били рашките през ПСВ, не им оставихме въздух да дишат, немаме страх от му рз илките :)) Това че ги пуснахме доброволно през Септември 1944 година си е наша грешка, отде да знаем че са агресори :)))

103

баба мара

преди 2 години

колко пъти си подаваш оставката и я оттегляш същото и с напускането накоалицията подаи си оставката наи после и се махни защото българия загивапри това правителство оставка оставка оставка оставка оставка оставка

102

Българин

преди 2 години

Каквото и мнение да имате за политика и тн, най-важното е да сме преди всичко българи. Никакви преговори с терористи, който ни прави лошо няма да види добро от нас

101

До 166

преди 2 години

Българите не преговарят с изнудвачи! Ти явно си от продалите душата си на раша!!! Жалко за геб!

100

Кривондел

преди 2 години

Трябва да сме преди всичко българи. Което значи да преговаряме с Газпром, както и да опищим света - за да ни помогнат! А не най-бедната държава в ЕС да отнася най-тежкия шамар. Германия внася руски газ - надали е по-малко руски от нашия. Хайде стига сме се правили на по-светци от папата!!!

99

Анонимен

преди 2 години

Близкото бъдеще на БГ според мен : на власт ще бъдат откровени русофили -Радев/Янев/Нинова ; тотална изолация на БГ ; референдум за излизане от Нато , след това и от ЕС ; мощна вълна от млади хора емигранти на запад ; пълен срив на икономиката и въобще на държавата ;

98

ПроСоТо

преди 2 години

До БZП...Добре, и аз ЗА ПОСЛЕДЕН път ще се опитам:..-Просто ПОПИТАХ НА КОЙ съд и КОЙ ще даде Русия ?!?!...Нито съм я похвалил,нито съм я обругал!!!..Просто попитах!..Но,..овчите ви мозъци мрънкат едни и същи мантри..

97

Предатели без бъдеще

преди 2 години

Нинова още не е разбрала, че колониалната зависимост на Европейска България от кремълските тирани приключи вчера на 27 април 2022 г., а руските почитатели като нея, трябва незабавно да стягат куфарите си за Русия, ако искат да се спасят от ударите на закона срещу националните предатели.

96

кучка

преди 2 години

С терористи диалог не може да има!

95

Анонимен

преди 2 години

всичко което ползва природен газ, може да ползва и други енергоизточници, било то ток или петролни продукти, никакви преговори с масковските рекетьори, нарушават договора едностранно значи отиваме на съд, никакво пазарене вече с тях

94

БZП

преди 2 години

До ПроСоТо - пак да те попитам про'ст***ко - престъпленията извършени от Америка лигитимират ли престъпленията на Путин в Украйна? За моя език не се притеснявай!

93

Как Сийка

преди 2 години

Нинова,мо,стига си искала - дай най-сетне нещо! Аман от твоите искания !!!Пиусна ни от премиер и9 министри,които само искат,в место да дават !!! Освобождавай мястото за по-кадърни от теб !!!

92

Анонимен

преди 2 години

и защо да се замразяват цените на газа? да не би на пелетите, на пропанбутана, на дизела да са замразени, всеки си е в правото да избира енергоизточника, кат' са се набутали с инсталации на природен газ да си берат последиците

91

ПроСоТо

преди 2 години

До БZП...дано не си си прехапал/а езика!...Просто попитах:-На кой съд ще бъде дадена Русия?..-На същия "съд",който "осъди" чудовищните престъпления на Кравария?..На съдът,който отсече:-"Щатите извършиха чудовищен геноцид над мирни японски жители" в Хирошима и Нагасаки ?..Разбирам че мреш да са праиш на по-голямидиот отколкото си,но това е просто невъзможно!

90

irkd

преди 2 години

киро ще ни вкара във война, терена ще е тука, а не в сащ, продажници мръссни

89

Plamen Ivanov

преди 2 години

Чемодан, вокзал, Россия!

88

Анонимен

преди 2 години

да бе да и аз така мислех, те ще нарушават договора едностранно, а ние ще им се молим, ай сиииктииир, Киро отстъпи ли сега значи е пълен .....

87

До 143

преди 2 години

Да си отива б.р.е....по-бързо ако може....щом се е продала!!! М.а да питам защо синът й не е в москва! Продажна лицемерка!!!