140

Анонимен

преди 2 години

Русофобите може да се наложи да целуват ръка да ги пуснат до печката. От сега да си купуват ватенки и *** щото до есента може да поскъпнат или германците да ги изкупят на едро. Те са практични хора не са като нас българите куртоази хи хи.

139

Анонимен

преди 2 години

Бойко горкото го закъса

138

Да

преди 2 години

Верно, че дебелия от Банкя му подари една каракачанка.

137

ЦСКАр

преди 2 години

Ицо, преди ти слушах музиката от време на време... Чак фен не знам. Сега вече съм ти фен бате и застава до тебе! Тва е приказка, право и точно! Жив и здрав!!!

136

Анонимен

преди 2 години

До 1 "Днес Русия ни каза директно следното: "Вашият народ не ни интересува." - това си е 100% вярно. Тях ги интересува нашата територия и излаза ни на Черно море. Нищо друго. Относно българите, тези които са русофилите може да ги оставят да презиживяват някак остатъка от дните си. Другите ще бъдат подложени на денацификация и филтрация. Цитирам Жириновски за когото *** рони сълзи скоро "Българите трябва да ни лазят в краката". Още нещо остана ли неясно???

135

Анонимен

преди 2 години

Даже не си заслужава да се коментира.

134

извод

преди 2 години

За подобни случаи си имаме поговорка, "кога стана калайджия, кога ти почерня задни-ка".

133

Анонимен

преди 2 години

Ицо Ицо, жалък си брато

132

Гладен

преди 2 години

Не България е руска, а Русия е българска! Все пак сме им дали писменост и религия!

131

ПроСоТо

преди 2 години

.."ХАЗАРТА".....Не ви ли е достатъчно да вденете що за мошеник и далавераджия е въпросното лице?!

130

тапи русофили

преди 2 години

Путинофилите са хора без достойнство. Работят и печелят на Запад, а не в любимата Русия?!?

129

Точен

преди 2 години

Много прав, КУ* ЗА ВСИЧКИ ПРОРУСКИ ***, МАРШ В РУСИЯ УРО*И, НАЛИ Е МНОГО ХУБАВО ТАМ, КАКВО ПРАВИТЕ В БГ? ЗАЩО ДЕЦАТА ВИ МАСОВО УЧАТ В ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ? ЩОТО Е МНОГО ЗЛЕ В ЕВРОПА ЛИ?

128

do 138

преди 2 години

Копейките как са? Има ли кой къде да ти ги обмени?

127

Анонимен

преди 2 години

Този излезел пълен ***

126

Ице, мамин,

преди 2 години

Що не идеш с Простото Киро при зеления гном, хем да пробваш от неговата стока! Бело ще си шмъркате. Главозамайни селфита ще си поствате. Купон...

125

Стига глупости

преди 2 години

Русия иска да си плащаме за газта. И то не в сметки, които ЕС може да блокира, когато си поиска. Нещо неясно? ................................................................................................... Питам се колко п'рост трябва да бъде човек, за да каже тази г'лупост, която ни сервира Ицо Хазарта.

124

Боко = Путлер

преди 2 години

Е не е баш равно де ! Нещо като послушко му е ,ама свърши работата така както на шефа му най-отърва .

123

Анонимен

преди 2 години

Не Ице,Русия ни каза:"Вашият Киро ще си иде в Канада,която е на 10хил км от България и ще си има газ,ток и парички.Но вас ви нахендри яко!"

122

Метаморфоза

преди 2 години

След влизането си в парламента Ицо Хазарта се трансформира рязко до Ицо Петрофф

121

Анонимен

преди 2 години

Българските управници не се интересуват от българския народ и българските интереси! Кирчо не поддавал на подкупи? Самото му присъствие в българската политика е в резултат на подкуп, антиконституционно, в нарушение на зокана. Кирчовото правителство осребрява предателство след предателство. Банда разбойници унищожават България и *** като хазарта ни учат на морал. Докога ще търпим лъжци, крадци, обикновени неграмотници и шарлатани да се упражняват и да си играят с живота и бъдещето ни?