160

Анонимен

преди 2 години

Ти защо не замина за Киев да се биеш за "правилните хора" бе жълти зъбки?? Какво ръсиш тъпизъм след тъпизъм?

159

Тошо

преди 2 години

Силата е в .....истината, а тя е с теб, ти си....може би национално богатство, браво на теб, бъди себе си и не се отказвай лесно, за да си фактор, с който ще се съобразяват !Рядък метал си, и имаш цена, мнооооооооооого висока !

158

Ммда

преди 2 години

Задни грънясал си и ти Ристо у главата имаш Ако.

157

Dinosaurus

преди 2 години

Ице, оди израпирай нещо на Путин! И не прокламирай ти на кой си повярвал, в НС си защото някой НА ТЕБ е повярвал! Както и на СлТр. Който вярва на рапче и чалга, сега очаква действия, не анализи. Няма нужда да ми тълкуваш кой кво казал, а да свършиш нещо! Рап-балади няма да ни извадят от кризите, Путин ви е удобен параван, ама ББ от една година НЕ Е НА ВЛАСТ, аре оди си дома барабар със сценаристчетата на СлТр

156

Анонимен

преди 2 години

Не Ицо, днес Русия ни каза, че ако искаме газ, ще трябва да плащаме в рубли, заради санкциите наложени от ЕС. Нищо повече. Всички други интерпретации са свободни съчинения. Ако нямаше санкции, нямаше да има такова изискване. Нека някой да попита руснаците, дали ще настояват да плащаме в рубли, ако паднат санкциите. Ако продължават да настояват, тогава има друга причина, но ако са съгласни, то трябва да си мал_оумен или лъжец, за да твърдиш, че причината е друга. Това е...

155

Анонимен

преди 2 години

Ама какъв е проблема да се плаща във валутата, която иска продавача? Не може купувача на инат да не иска да плати в желаната валута. Всеки продавач има право да си продава стоките на каквато цена поиска, в каквато и да е парична единица?!?! Самите наши власти заявиха че са готови да плащат в рубли, ама някой после май им забрани.

154

номенклатурчик

преди 2 години

До Анонимен 157 Голям колос е,така е!С население около 140 млн колкото Бангладеш,с хиляди изоставени села и градове,интернет е пълен,не произвежда дори и четки за зъби!Всичко е китайско!Китайците бавно и полека заселват Сибир!За Русия е неизгодно да добива волфрам и молибден и изостави рудниците в Чукотка!Китайците,кой знае защо,пак ги отвориха със смесено предприятие!Почти всички добивни фирми са със смесено участие с Китай!Освен ВПК и добив на жито и нефт Русия реално не прави нищо!

153

ЕлитенБоклук

преди 2 години

В момента в парламента има поне двама участници от БигБрдр , този и още един *** от ИТН , ако някой не е забелязал трагичността на нивото, летвата е счупена необратимо изглежда

152

Анонимен

преди 2 години

Просто хазартното ниво на нашите политици ни доведе до това хазартно състояние за 32 години. Който избира подобни управници, няма как да не постигне подобен резултат. Когато налагаш санкции, изпращаш въоръжение, по думите на парламентарни партии, па се правиш на разсеян, нима очакваш, че другата страна също няма да налага санкциите. Когато организираш вандалски актове на паметници от втората световна война... какво показваш? Турската инвазия в Ирак и всички други инвазии не са проблем, какво?!?!

151

Анонимен

преди 2 години

Путин явно не е българофил! Любовта му с русофилите не е взаимна! И кво му се натискат путинофилите при туй положение? *ypвенска работа!

150

Анонимен

преди 2 години

Преди да викате слава кокаине, малко факти! Русия държи трето място по наркомания след Афганистан и Иран, като само регистрираните наркомани са близо 9 милиона! СЛАВА КОКАИНЕ!

149

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. Отлично става. Нека жалките русофили проумеят какъв "приятел" на България е фашистка Русия...

148

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък къф е смешен ...

147

Анонимен

преди 2 години

хазарта заложи на губеща ръка, след месец ще продава дюнери

146

Факт

преди 2 години

България мрази фашистка Русия...

145

Анонимен

преди 2 години

Абе не се изказвайпо теми които хабер си нямаш,"рапърче"

144

Анонимен

преди 2 години

Абе ицко имаш ли представа какъв колос е Русия бе момче, явно че за пари го правиш, няма лошо, лошото е че когато всичко свърши и истината излезе наяве, ти ще си в списъка на хората подкрепящи фашистка идеология, и ако си мислите че ще се измъкне те с думи те"ами ние не знаехме" няма да стане, ще бъдете преследвани за подкрепата на античовешка идеология.

143

Анонимен

преди 2 години

на тоя """умник""" кой му дава трибуна да говори ,тоя не е за тази работа

142

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Дрогарете русофилисти матрялисти се кланят на Русия, че дава гориво! Тя Русия друго и не произвежда! Когато рашките изсмучат всичката нафтичка, ще издъхнат около кладенците, а заедно с тях ще изчезнат и русофилите и русофилията! Желая ви приятен ден!

141

Кики

преди 2 години

Народ който има чест и достойнство ще покаже един голям среден пръст на матушка.Така направи Украйна и унижи Масква пред целият свят.Изхвърлете незабавно овехтялата *** Митрофанова.