200

Анонимен

преди 2 години

Ицо, излагаш се. Не си в час, откакто влезе в парламента.

199

Луд с лопата

преди 2 години

Господин депутата гледа девствено,естествено не шмърка нищо евтино

198

Анонимен

преди 2 години

Какъвто ,,рапър" беше, такъв и политик е. За него политик е много силно казано.

197

Путин трябва да умре

преди 2 години

"Може", като искаш да си зависим от Россия *** там,НО ТАМ, НЯМА ДА ПИШЕШ СВОБОДНО КАТО ТУК ПО САЙТОВЕТЕ (15г.затвор), няма да имаш бизнес който Путин да не контролира и ако не слушаш,Кадировци ще те изпратят при дядо ти.Кога си бил в Россия,аз бях там, мафия, мафия, мафия, обикновенните хора нямат свобода.

196

Може

преди 2 години

Слугите на САЩ ни превръщат в индианци важното е да сме зависими от краварите не от руснаците.

195

Мъхъ

преди 2 години

Свободните съчинения на един залязващ рапър.Хайде, Ицо, дай отчет какво свършихте за България откакто сте на власт!За пенсионерите 300 лв. на месец, а за украинец с лъскав джип - 1200 лв. Вие нещо сте се объркали в коя държава се намирате, но може да поправим грешката и да ви пратим в Украйна, за която милеете повече.

194

Ццц

преди 2 години

Зеления още обяснява че ураина върви напред и се развива.киро е ученик на зеления още какво ни чака

193

Ицо Тук-има тук-нема

преди 2 години

Ице, надявам се че успя да се излекуваш от хемороидите за които пя в една своя песничка за депутати.

192

Анонимен

преди 2 години

30 години САЩ и ЕС ни показват, че даже не сме тяхна колония, а подмандатна територия.

191

Вината е на ПП!!!

преди 2 години

Успяхте!!! Най накрая, чуждо поклонничеството и мазнотията на продължаваме промяната се накичиха с "успех"! Сега народът поне знае кой е виновен за идващо то зло и кой ще отговаря за мизерията, която е надвиснала над Българската работническа класа.

190

Равнопосавеност

преди 2 години

Няма за какво да ни обработваш пич. Какво спечели България от тъпотиите на канадеца? Инфлация, липса на газ, цензура и низ от кризи за които от ЕС да ни компенсират. За Ковид 12 милиарда, за бежанците колко ще приберат точните хотелиерчета? Колко ще дадат от ЕС и каква ще е следващата криза? Може би газта? И кой ще е виновен? Вие всички в НС и в кабинета сте ангели! Няма как с вашите действия да сте предизвикали този резултат. Неее... Да кръстим и една улица "Умрелите от студ" пред дома на Киро?

189

Анонимен

преди 2 години

бре га обикаляше с онова *** дето го държеше за джоба и просеха стинки пред празни залички, га почна да урежда правителствения самолет. имам чуек друсльо, урежда самальоти. бре бре бре. как е сметчицата цице, расте ли, набъбва ли.....

188

Анонимен

преди 2 години

Възрожденците завиждат на Ицо, че е грамотен и е в управляващата част на парламента. Те са си завистливи. Ако не плюят него, плюят други хора, които са грамотни. Типично за маргиналията.

187

Анонимен

преди 2 години

Хазарта явно е задлъжнял за пореден път, както и гуруто му Кирчо и сега руснаците са му виновни.

186

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл от събаряне на паметници те са исторически и тях хората ще идват да видят от там може да се извлече полза за страната така щеше и да е с Мавзолея ако не го бяха унищожили в това е исторически паметник тях трябва да пазим за да привлечем туристи които ще искат да ги видят Бях в Дания и тсм голвм нсплив за русалката нито е някъкъв шефьофър но хората се тълпят

185

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Изчезни , Вайно смрадливо!Кой си ти,че се съобразява някой с мнението ти.

184

Анонимен

преди 2 години

Да СЪБОРИМ ВСИЧКИ СЪВЕТСКИ ПАМЕТНИЦИ

183

Анонимен

преди 2 години

България не е нито руска нито на НАТО и управляващите трябва да вземат решения които са в полза на България иначе ще стоим на тъмно и няма да работят предприятия каквито са ни останали другото е служба на чужди интереси не и на тези на България разбира се срещу пари в нечий джоб не и на обикновенния човек

182

222

преди 2 години

До ss Не е нужно да им пожелаваш смърт!Достатъчно е да се възползваш от тяхната глупост и да ги отсвириш окончателно и безвъзвратно!Сега нашите да намерят нов доставчик на газ,и ония са до там!Ръцете са ни развързани!И първо да разкарат съветските паметници!Задължително!

181

ss

преди 2 години

русия се дави и ще се удави в собствените си нечистотии. нека не остане жив руснак! нека не остане жив русофил в БГ! Бий русофилските кучета! смазвайте им главите! убийството на русофил не е грях!