120

Аналитичен Ватник

преди 2 години

Другари, нека не четем анализите на господин Хазарта, по-добре е да прочетем нещо от Боян Чуков или Александър Дугин, те изобщо не изглеждат като злоупотребители с развеселително-мотивационни смески!

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 "Ице,батка,гледай си музиката и кокаинчето и не се занимавай с глупости ..." Докато беше маша в ръцете на ДСарите да отсранят Борисов беше "куул"... кво станА, кАжи кво станаааааа?

118

Анонимен

преди 2 години

Ице,батка,гледай си музиката и кокаинчето и не се занимавай с глупости ...

117

1

преди 2 години

До Анонимен 130 Още Граф Игнатиев ни е хвърлил на турците, русофилче. После през балканските войни Русия е насъсквала Турция да ни нападне. После спретнаха Възродитения процес, за да си направят етническата партия ДПС. Руснаци и турци са играли срещу България, когато Русия е искала да ни унижава и мачка държавността ни, никога не са имали никакви скрупули. Маските паднаха, русНАЦИте не са освободители, а поробители, които са играли срещу България на Балканския полуостров. Това са ФАКТИТЕ.

116

Ооо

преди 2 години

нагло, тъпо и необразовно наркоманче! Къш!

115

Болен мозък !

преди 2 години

Кой те е излъгал , че можеш да мислиш , а камоли да даваш коментари !

114

Анонимен

преди 2 години

Само казвам какво коментират руснаците.Изказват се да ни хвърлят на турците докато дундуркаме русофоби.А украинците пишат как искат да почувстваме какво е война със страхливите си кожи.Единственият начин да се спасим е като гледаме нас си и спрем да взимаме нечия страна.Кирил Петков трябваше да плати газа и да не ходи в Киев.

113

Име

преди 2 години

Ицо, това ли ти спуснаха да изплюеш?! Продажно парцалче се оказа и ти.

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122Ердо и Путин нали са първи другарчета сега, защо ще караш Ицо да пее на турски......хахахаха :))) Още малко ще кажеш, че макетата са измислили кирилицата, нали другаря Путин така твърди :)))

111

158

преди 2 години

Офф, кой ги избира тия в парламента !?

110

Анонимен

преди 2 години

Искам да видя как Ицо Хазарта пее на турски.Руснаците много са ни намразили заради Кирил Петков и такива като Ицо.Казват ни предатели и че Ердоган да си ни взима.На всички войни против тях сме участвали и не сме им били никакви дружки.Щели сме да взимаме газ от Турция,но по-скъпо.Явно руснаците са повече осведомени от нас.По българските новини не виждам да пише нищо за турски газ.

109

Весел

преди 2 години

Ох господин рапър/депутат...кво стана на правилната страна, заплата цяла ти дари ли, че сега за Газза се молиш.....

108

Хм

преди 2 години

Кризисен PR. Не се е получил добре.

107

Абе, Ице,

преди 2 години

Заплата за бомби преведели? Аз таман да се навия и стана мазало със сметките. Понеже си при "правилните хора", питай ги за "правилната слетка"!

106

анонимен

преди 2 години

тоз името му като видиш, не ти трябва да питаш за чест,доблест,патриотизъм и т.н.

105

Анонимен

преди 2 години

До Нищо новоМи ние им плащаме прескъпо за кубици които реално не съществуват, какви глупости говориш, че не сме им плащали :))) Освен ако не си некоя червена калинка, дето работи в Булгаргаз, дето никога не е на печалба и отдавна требваше да е фалирала :)))

104

Анонимен

преди 2 години

Е и? Ама ти пак ще си останеш плювач в микрофона!

103

до 117

преди 2 години

Какво се правиш на ударен като че не знаеш че най-много агенти на ДС има в ГЕРБ при Бойко Борисов, който сам е завършил милиционерското училище!Какво се правиш че ти е къса паметта и си забравил как Бойко Борисов подари на Путин кученце! Как му беше името само забравих...Как Бойко Борисов си лафи с другарката Мутрафоносва в руското посолство забрави ли? Уж бил "извикан" заради "изгонените" руски дипломати. А бяха на обща снимка заедно и усмихнати!

102

Какво следва

преди 2 години

До Анонимен 115: "Плащането в рубли ще е загуба за милиони, за нас"? Нищо подобно. Обмяната на евро в рубли става по курса на фондовите пазари. Ако напишеш в Гугъл "Курс Евро Рубла" и ще видиш курса в момента.

101

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 117: Какво искаш от човек, когото наричат "Ицо Хазарта"? Глупости и п'ростотии. Русия иска да си плащаме за газта. И то не в сметки, които ЕС може да блокира, когато си поиска. Не е необходимо човек да има даже основно образование за да ми стане ясно че Русия не може да приема заплащане в сметки, които ЕС може да блокира когато си поиска. Безплатен обяд няма.